Wednesday, May 26, 2021

Lobbyn om 5.

 Hellou.

 Mitenkas Suomessa menee? Kysyn koska en tiia missa muualla tata blogia muka luettais. Eika sita kylla kovin paljo Suomessakaan lueta. 

Koska kaikki meidan kaverit on rokotteensa jo saanneet, paastiin PITKASTA AIKAA hengailemaan! Yks oli tassa vuoden alussa ostanu talon kihlattunsa kanssa, joten pitihan uudet tilukset kayda katsastamassa. Pennsylvaniasta saapunut kaveri oli myos paikalla, niin sai samalla naha useampaa tyyppia keta on kerennyt jo hieman ikavoida. Eika ne kaverisoinnit loppunu siihen; eilen vietettiin toisen kaverin valmistujaisia pienemmassa muodossa pizzan kera sen luona. Siella oli pari niitten kamppista, me ja yks Robertin tyokaveri. Naitakin ihmisia oli kiva naha, tosin me ei viivytty kovin pitkaan koska mulla oli tanaan toita. Ihanaa kun heti paasee hengailemaan kaikkien kans talleen <3  Ja sunnuntaina sitten oon viela menossa Ruotsalaisen luo paiva(alkoholittomalle)kaljalle. Ruotsalainen on yks harvoista keta uskalsin naha viime vuonna; viime kesana olin kissavahtina sille ja istuttiin yks paiva sen terassilla juoden oluet. Pihalla uskalsi olla ilman maskeja ja istuttiin kaukana toisistamme. Siitakin on jo melkeen vuosi sitten ku me ollaan viimeks hengailut. Nytkin oon menossa kissavahdiks, tosin se alkaa vasta ens kuun puolella se keikka. Jos nyt otetaan nama oluet ensin.

 

Maanantaina alotin ADHD selvityksen. Tama uus terapeutti vaikuttaa kivalta, ja rennommalta kun se mun entinen. Tykkasin kylla ihan siita edellisestaki terapeutista, mutta saan paremmat vibat tasta ja me oltiin videochatissa taman uuden kans, mika varmasti edesauttaa asiaa. Saa paremman tuntuman siihen henkiloon talla tavalla. Edellisen terapeutin kanssa ei lahdetty selvittelemaan etta mika vaivaa, vaan sen kans koitettiin lahinna kasitella asioita. Nyt siis ollaan kartottamassa oikeen etta mika on homman nimi, ja pitaa teha kaikenlaisia kokeita ensin. Ens kuussa vasta seuraava aika, ja talla kertaa ihan paikan paalla. Kysyttiin etta uskallanko tulla toimistolle, ja koska oon piikkiny jo ottanu niin sanoin etta eikohan se sovi, johon terapeutti vastasi etta siella toimistollakin on jo kaikki rokottautuneet. Hyva juttu! Nythan on viela Mental Health Awareness Month, niin tuntuu todella aktuellilta tama selvitys!

 

Unohin etta mulla pitais olla lasit paalla jos taalla hamarassa meinaan kirjotella jotain koneella. Toihin muistan kylla laittaa lasit, ja illalla jos pimeassa katon koneen ruutua tuolta sangysta, mutta jos tuun tahan harrastelemaan niin en meinaa koskaan muistaa. Se on kun niita ei tarvi pitaa ihan koko ajan paalla. Koska en kayta niita ulkona niin mulla meinaa depth perception olla ihan miten sattuu ulkona kulkiessa jos laitan nama paalle. En siis oo viela siihen tottunu, vaikka muuten oonkin hyvin totutellu lasien kayttoon.

 

Oli varmasti jotain muutaki huudeltavaa, mutta tuttuun tapaan on neki asiat kadonnu jonnekki mustaan aukkoon. Kuinkas muutenkaan.  En tiia tykataanko taalla podcasteista, mutta ma tykkaan hirveesti ja oon nyt kuunnellu sellasta kun OC Swingers. Joku on ehka kuullut sellasesta plastikkakirurgista kuka karahti jonku mimminsa kans naisten huumaamisesta ja seksuaalirikoksista. Tama OC Swingers kertoo just niista, ja siina on kaikkia klippeja poliisikuulusteluista, oikeuskaynneista, nailta uhreilta ja tyypeilta ketka on tuntenut taman kirurgin ja sen naisystavan. Suosittelen. 


Varjasinpa muuten myos tukan pitkasta aikaa ja niista tuli jopa TODELLA HYVAT! Tuntuu etta ne aina on vaha hosutut koska en osaa teha mitaan kunnolla ilmeisesti, mutta nyt tein oikeen viimesen paalle ja kulutin useamman tunnin vaan tahan hiusten kans varkkaamiseen ja johan tuli hyvat. Laitoin puolet turkoosilla ja puolet pinkilla. Ja kiva kun jai sita varia viela niin paljo etta naita voi varjailla uudestaan monet kerrat. En vaan tiia miten kauan jaksan kasvattaa kun naissa on huonoa se ettei ne koskaan nayta oikeen miltaan. Jos ne on likaset, niin sitten hiukset sojottaa joka suuntaan ja naytan joltain hullulta tiedehenkilolta. Jos ne on puhtaat, ne on liian litteat, mutta jos puhallan hiustenkuivaajalla niin niihin tulee ihan liikaa volyymia. Mikaan ei oo hyvin, kun ollaan tultu tahan awkward phase-pisteeseen. En haluais leikata koko ajan mutta ku en tiia mita nailla pitais teha jos naita kasvattaa. Sitapaitsi lyhyita hiuksia on mukavampi varjata, mutta pidemmissa on helpompi varjata juurikasvua. Nyt esim on vahan helpompi ku sita nakee paremmin eika tarvi valttamatta blondata koko paata sen takia. Onneks on hyva lakki mita voi kayttaa! 


Jaa'a. Tallasta tanaan. Toivottavasti se pandemian tila helpottaa siella muillaki pian. Kotikaupungissa vaha huono meininki just nyt. Bloo.

5 comments:

  1. Täällä vielä viikko töitä jäljellä ja sit lomaa ainakin sen pari kuukautta. Rokotusajat oon varannu kesä- ja elokuulle, jee.

    Ihanaa että oot päässy tapaa frenduja ❤️ Toivottavasti täälläkin uskaltais juhlia vielä tän vuoden puolella!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitas lomalla nyt ku pandemia riehuu? Miten siella muuten nyt rokotetaan? Mun kotikaupungissa ainaki ollaan nyt 50+ henkilot saamassa rokotteet, koska aiti paasee vihdoihnki. Isa ottanu jo ensimmaisen ja menee ens kuussa hakeen sen toisen, mummu ja vaari jo saannu molemmat ja tatiki nyt ottanu ensimmaisen.

      Kunhan siella lahtee nuo rokottamiset rullaamaan niin varmasti siellaki uskaltaa <3 ma oon niin confident tahan etta kovasti suunnittelen suomen reissua ens vuodelle :D

      Delete
    2. Pk-seudulla ja meilläkin tässä maalla rokotetaan jo kaikkia halukkaita :)
      Tervetuloa Suomeen, toiv onnistuu ens vuonna!

      Delete
    3. joo, toivotaan! eikohan se, on kokonainen vuosi aikaa suunnitella ja saastaa :D

      Delete
  2. ...ja ei oo paljoo lomasuunnitelmia, jos vaikka pesis pyörän ja lähtis fillarilenkille kohta vuoden tauon jälkeen!

    ReplyDelete