Sunday, December 6, 2020

En ganger tva ganger tre ganger fyra.

 Hellou.

En oo viela alottanu uutta tyota. Janna miten kauan tassa kestaa, mutta toisaalta ihan hyva etten tuosta noin vaan ottanu lopareita tamanhetkeisesta tyopaikasta. Arsyttaa vaan koska joudun jatkuvasti pitamaan pomoja ajantasalla siita etta mita nyt tapahtuu ja missa mennaan ja tyokaverit kyselee etta millon on viimenen viikko ja meinaatko ihan oikeesti lopettaa.  Keskiviikkona ja torstaina oli ne soitellu kaikki referenssit lapi ja sit perjantaina piti lahettaa jotain verolarpakkeita niille ku se yks akka ei ollu vastannu niille ku ne soitti. En yhtaan ihmettele ettei vastannu. Se on just niin classic se tyyppi, koska hanelle on tehty vaaryys siina ku lopetin siella hommat. Mutta nyt viikolla pitais sitten toivottavasti kuulua jotain ja ehka vihdoinki saan jonku alotuspaivamaaran ja tyosopimuksen tms. Toivon ettei mikaan nyt menny pilalle tuossa background checkissa -___-  Se on muuten aika jannaa, etta jotenki tuntuu turvallisemmalta menna tuonne toihin ku olla nykyisessa tyopaikassa. Siina ei oo mitaan jarkea; ainaki 4 tyyppia tuolla on saannu koronatartunnan. Mutta se on myos isompi paikka, siella on tosi monta eri osastoa ja ne nelja tartuntaa on tapahtunu kesakuun ja marraskuun valilla. Siella myos on kunnolliset turvatoimet paikalla ja tuun paaosin tekemaan toita yksin. Ne tyot voi ottaa myos kotiin jos silta tuntuu, mutta ma en ehka luota tahan koneeseen ja siihen etta se pysyis paalla kaheksan tuntia -___- Ois kylla kiva nii sit ei tarvis jannittaa sita ensimmaista pyorareissua toihin. Oon tottunut pyorailija mutten oo ikina tehny mitaan kovin pitkia matkoja. Kerran pyorailin 14 km mutta se oli vaan omilla huudeilla. Sita ei siis lasketa. Ehka ostan uuden lapparin vaikka, nii silla voi teha toita. Ei kait ne nii kalliita oo enaa nykyaan. Tai sit vaan korjaan tuon toisen tuulettimen mika tassa koneessa on se ongelma. Mietin etta onkohan ne tartunnat sit tullu vaikka siita ettei oo toiden ulkopuolella mietitty etta kenen kans hengaa. 


Meilla alkaa uus lockdown huomenna. Tai tanaan keskiyolla varmaan. Kolme viikkoa. Kaikki ravintolat pitaa olla takeout/delivery, ei yhtaan terassitarjoilua tai varsinkaan sisatilatarjoilua. Kampaamot ja salongit ja tallaset personal hommat menee kokonaan kiinni. Baarit kans. Vaan niinku myymalat voi olla auki ja tallaset, ja neki saa vaan olla 20% taynna. Eli varmaan menee taas silleen etta tyyliin max 5 henkee kerrallaan voi menna johonki myymalaan sisalle. Toivottavasti ruokakaupat alkaa taas vahtimaan vaha enemman etta onko kaikilla maskit paalla. Mun nykyiset tyot ei muutu millaan lailla; me ei olla missaan vaiheessa avattu terassia tai mitaan muutakaan. Ihan vaan takeout meiningilla ollaan menty eteenpain. Yks tyokaveri kavi haissa eilen. Nyt vaha jannittaa koska monille tullu tartunta just haista ja tollasista. 


Huomenna Ruby viedaan lopetettavaks. Vaikeaa ja kurjaa. 2 viikkoa sitte se elainlaakari oli jotenki yli-optimistinen ku sano etta katotaan sita lopettamista sitte muutaman kuukauden paasta. Rubya ei enaa kiinnosta tuo hakista tuleminen nii kauheesti eli se vahan viittaa siihen ettei tassa kylla oo paljo aikaa. Kylla se eilen ja toissapaivana hengaili, mutta se ei meinaa enaa haluta kipulaakkeitaan, ja sillonki kun se tulee hengailemaan, se menee nukkumaan. Ruoka maistuu kylla, mutta tuntuu etta se syo vahemman. Laihtunuhan se on jonku verran, ja se on aina ollu hieman ylipainonen. Sen silma on tosi kauean nakonen ja sen kans joutuu olla tosi varovainen. Tekis mieli itkea mutta jotenki ei nyt vaan voi. Kylla se itku tulee sitte varmasti huomenna jossain vaiheessa. Harmittaa ettei se oo tanaan halunnu tulla hakista ulos. Oisin halunnu viettaa laatuaikaa sen kans, mutta eilen ja toissapaivana se tuli ja hengaili. Toissapaivana monta tuntia. Jos ei se jaksa, niin se ei jaksa ja sen on vaan levattava. Ainakaan se ei oo yksin, silla on Sunny seurana. Valilla ollaan myos annettu sen levahtaa ihan yksinaan kans ja Sunny on saannu leikkia uusien rottien kans. Mutta nyt ne on taas yhessa loppuillan. Huomenna Sunny muuttaa sitte pysyvasti yhteen uusien rottien kans. 


Oon tilannu joululahjoja. Enimmakseen vaan Suomeen lahtevia juttuja. En varmaan kerkee taaskaan lahettaa pakettia jouluks, mutta eihan sita koskaan tiia. Kaikki ne tilatut jutut on jo matkalla meille nii ehkapa kerkeenkin. Tykkaan niin joulusta ja musta on kivaa etta kohta joka paiva kuistille ilmestyy paketteja, ja vaikkei ne kaikki ookkaan meille tarkotettu nii on silti kivaa, koska ne saa paketoida :D Jos ei joku jo tienny niin oon jouluihmisia. Eilen ois saannu Balboa Parkista joulutorttua mutta ku unohin koko homman. Pitais ite vaantaa jos jaksais. En oo todellakaan mikaan leipuri. 


Huomenna saan leikkuriin uudet kammat niin saa trimmattua tukkaa ilman etta lahtee koko paska. Maailman paskin aika vuodesta lyhyille hiuksille, mutta oon nyt paatyny siihen tulokseen etta kylla naa lyhyet vaan on paras vaihtoehto. Nayttaa hyvalta, helppo hoitaa ja voi kuinka ihana naita on varjata! Ku nii helposti tulee juuretki hoidettua ku voi kerralla laittaa koko paan. Naille ei ees tarvi teha mitaan ku valilla vaan trimmaa nii se on siina. Nyt ne vaha rehottaa ku ei oo paassy trimmaamaan. Alkaa lainehtia tukka, mika vitutaa. Mutta kylla se tasta. No joo. Nain talla kertaa.

No comments:

Post a Comment