Wednesday, November 25, 2020

Don't drag me down.

 WHADDAP?!

 

Meille tuli lauantaina uusia rottia! Kaks nuorempaa neitia, nimeltaan nykyaan Calamita ja Ethelrida. Kiva sit vuosien paasta muistella miten oltiin aivan Fargon neljannen tuotantokauden pauloissa kun nama rotat nimettiin :D Perjantaina oli melkeen niin etta Ruby oltais lopetettu mutta elainlaakari oli sita mielta etta kylla se viela jonku aikaa meian kans tassa viela pyorii ja anto sille hyvat kipulaakkeet. Ne nayttais tehoavan, koska Ruby innostu kiipeamaan (uuden) hakin toiselle tasolle ja sit viela lenkkeilemaan juoksupyoralla hetken. Nyt niita on nelja, ja kohta ne asuu kaikki yhessa. Kunhan Ethelrida nyt vaha rauhottuu ja tajuaa ettei ketaan haittaa se etta se pyrkii alfarotaks. 

 

Huomenna on thanksgiving. Nain asken ihan hirveen uutisartikkelin; yli 7000 lentoa lahteny tanaan kuljettaen ihmisia lahossa thanksgivingin viettoon ympari maata. Numerot autoille lahossa muualle samoista syista oli kans ihan hirveet, ja kaikki tama vaikka CDC on kehottanu pysymaan kotona tana vuonna. Taalla meilla on aivan jarkyttavat koronalaskelmat talla hetkella. Taalla on kotiintuloaika kymmenelta jos hengailee kotinsa ulkopuolella sellasten kans ketka ei kuulu omaan talouteen. Eli ei pade meihin koska me ollaan oltu kahestaan maaliskuusta asti :D Me ei olla siis menossa huomenna perheen luo viettamaan, vaan ollaan ihan kotona kahestaan. Ostin toista perunamuusia, brussel sproutsit ja mac and cheesen. Robert hankki mulle Quornin sellasen kalkkunaa imitoivan paistin ja itelleen osti pihvin kun ei oo oikeen kalkkunamiehia. Sit teen ite soosin ja tehaan yhessa green bean casserole. Osti se myos meille molemmille omat palat key lime piirakkaa. Aika paljo ruokaa kahelle henkilolle mutta jaa sit ehka jotain yliki nii saa viikonloppuna syoda loput. 

 

Parasta tassa viikossa (rottien lisaks) oli se etta sain uuden tyopaikan! Hain yks ja puolisen viikkoa sitte ihan huvikseen yhta tyota Humane Societylta. Paivitin tassa CV:ta ja ajattelin etta eihan siita mitaan haittaakaan oo hakea. Ilmeisesti oli hyva idea, silla ihan parin paivan paasta tuli kutsu haastatteluun mika oli nyt viime viikolla. Toissapaivana, eli maanantaina sitte pyydettiin tayttamaan virallinen hakemus, ja eilen soitettiin ja kysyttiin etta miten on, otatko homman vastaan ja tottakai otin! En voi sanoa etta mun asiakaspalvelu ala loppuis nyt tahan, koska sita meen tekemaan tuonnekki mutta parasta tassa on etta saa olla toissa vahan isomman yhdistyksen hommissa missa on maksetut vapaat, vakuutus johon sisaltyy mielenterveys (toivottavasti myos ehkaisy, koska taman hetkisessa vakuutuksessa on se hyva etta e-pillerit on ilmaset) ja muutenki on vahan enemman mahollisuuksia menna tyossa eteenpain ja saada palkankorotusta valilla. Ja tassa asiakaspalveluhommassa EI TARVI NAHA ASIAKKAITA. Niille tarvii vaan puhua puhelimessa ja musta on tullut aika taitava siina hommassa tuolla taman hetkisessa tyopaikassa :D Kiva myos menna sellaseen paikkaan toihin jonka toimintaan uskoo ja tukee muutenki. Ootan innolla uutta tyoelamaa. 

 

En oo juonnu muuten alkoholia 17 paivaan. Nyt juon tallasta kannabisjuomaa, koska tama on celebrationjuoma. Oon ihan varmasti maininnu nama Cann-juomat joskus, koska tykkaan niista niin paljo. Ne on just hyvia tallasille paranoid tyypeille kenelle kannabis ei muuten sovi ollenkaan koska naista ei laheta mihinkaan pilvimaille. Tulee hyvat unet tanaan. Tai tulee ne muutenki, koska uuden takin alla on mukava nukkua. Vaikka vahan piti tapella sen pussilakanan kans. Oli sen arvosta. Cann + uus takki = hyvat unet.  Ja huomenna on vapaapaiva. Ja perjantaina kans ja sit saa jo pystyttaa joulukuusen!!!

No comments:

Post a Comment