Monday, December 14, 2020

Unruly heart.

Hej.


Nyt on kuulkaa kaynny silleen etta meilla toissa on joku (Nuori) saannu koronatartunnan. Ma en oo sen kans ollu tekemissa yli viikon verran, ja perjantaina nain sita ihan hetken ajan kun kavin hakemassa palkan toista. Eilen aamulla pomo soitteli itkien etta nyt on kaynny nain ja kehotti kaikkia menemaan kokeisiin. Me kaytiin Robertin kans heti samana iltapaivana tekemassa koronakokeet. Menee 2-4 paivaa. Mulla on ollu kurkku kipee yli viikon, mutta oon miettiny etta se ehka johtuu siita kun taalla on niin tajuttoman KUIVAA. Huuletki on kuivat jatkuvasti ja aamulla poskiontelot ja sieraimet on kans ihan kuivuneet. Robertinki osastolla toissa oli joku saannu tartunnan mutta Robert ei onneks ollu tehny sen lahempana sen kans toita. Huh. Ne meista kenella oli tanaan tyovuorot saatiin paattaa ollaanko menossa toihin vai ei. Ma paatin etten mee ennen kun saan tulokset. Mulla ois muutenki huomenna vapaapaiva niin otin tassa nyt sitte vaan yhen ylimaarasen vapaapaivan. 


Sain tanaan kuulla siita uudesta tyopaikasta. 28 paiva on aikasin alotuspaiva, mutten tiia viela varmasti onko se SE paiva kun alotan. Saa naha. Kiva kuitenki etta asia menee eteenpain! 


Oon ostanu kaikki Robertin joululahjat. Piti ostaa kitara, mutta se kenen piti hoitaa se asia ei oo maininnu mitaan niin en tiia tuleeko siita nyt mitaan. Mutta oon ostanu kaikkea muuta kivaa. Rottien lahjat tuli tanaan, paitsi yks riippumatto minka tilasin paikalliselta rottakasvattajalta joka myos tekee rottatarvikkeita. Jessican paketista puuttuu pari lahjaa mutta ku ilmeisesti paikalla josta ne tilasin kestaa joku 59053939 vuotta eika trackingistakaan oo mitaan hyotya -___-  Mietin etta pitaisko tama paketti vaan lahettaa talleen ja sit lahettaa loput perassa. Vois ehka olla halvempaaki silleen? Ihan sama toisaalta, kun ei se paketti kerkea sinne ennen joulua :D Nyt on jo 14 paiva. Posti kulkee muutenki varmaan paremmin joulun jalkeen. Huomenna ja keskiviikkona tulee jotain Robertin lahjoja ja myos yks Edithin lahja. Aitille ja isalle tilasin yhen pienen jutun. Pitais loytaa joku kiva joulukuusenkoriste mutta kaikki mita nain Amazonissa oli tosi rumia -___-  ne oli sellasia mitka yritti olla hauskoja, mutta ne oli kaikki mauttomia ja rumia eika edes hauskalla tavalla. Ja kaikki kivat mita nain oli liian kalliita. Ei jostain kuusen koristeesta mun mielesta kuulu maksaa kahtakymppia :D Bloo. Targetilla oli viime vuonna ihania koristeita mutten uskalla lahtea Targetiin tahan aikaan vuodesta pandemian keskella. Robertin siskon lapsen lahjat on hankittu, ja lopuille Robertin perheesta tulee lahjakortteja. En kylla tiia miten me tehaan jouluna. Kaydaanko heittamassa lahjat ovelle ja takaluukku auki nii etta ne voi heittaa meian lahjat sinne? Vi far se. 


Koska en menny toihin tanaan, paatin etta kotona vois kuitenki teha jotain niin pesin kaks koneellista pyykkia, vein roskat ja kierratyksen ja siivosin rottien hakin. Ois pitany tiskata ja imuroida viela mutta paatinki kattoa The Promin. Se oli hyva, ja itkin tietenki litroittain. Jos huomenna sitte jatkais vaikka. Joulusiivousta olohuoneessa. 


Jospa sita vaikka viikonlopuks sitte viittis menna toihin. Meilla on ihan hirveesti cateringia talla viikolla :s Etta pakkohan se on menna torstaina viimeistaan.

4 comments:

  1. ...paitsi jos tulee positiiviset tulokset ni ette meekään hetkeen mihinkään. Onkse 10 päivää mitä pitää olla sit kotona sairastamassa tai millaset säännöt siellä on? Toiv on negat kuiteskin ja vaan joku normiflunssa jos jotain on.

    Bra jule tid ja sillee! Munkin pitää kattoa toi Prom, on listalla kyllä!

    ReplyDelete
  2. se on 2 viikkoa se karanteeni. Ei oo VIELAKAAN tullu niita tuloksia. Menin toihin ja pomot oli vaan et "jaa, oot taalla. no kait sulla on ihan hyva olo?" :s mutta ma en toisaalta oo ollu melkeen kahteen viikkoon sen tyokaverin kans missaan tekemisissa ja kaikkien muitten koetulokset tuli jo (negatiiviset jokainen niista.) mut onhan taa vaha jannittavaa joo.

    Samoin sinne! Hei sun kortti tuli tassa jokunen paiva sitte! Oli tarkotus laittaa sulle kans mutta muistinki sitte etta sahan oot muuttanu ja mulla ei oo sita uutta osotetta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hyvä että saapui perille :) Ehkä laitan sulle nykyisen osotteeni dm:nä tässä kun muistan. Toiv teidänkin tulokset on negat, ihmeen kauan kestäny tulosten saanti.

      Delete
    2. ...ja kestaa vielaki :( jouduin eilen tayttaa jonku larpakkeen netissa ku ne kehottaa aina etta jos menee yli 5 paivaa niin kannattaa ottaa yhteytta. huomenna toivottavasti tulee, mutta tanaan siita on tasan viikko sitte ku kaytiin kokeissa :s

      Delete