Tuesday, September 18, 2018

Tom Green on perseesta.

Niin ne viikot vaan vierii kun on jotain odotettavaa. Taas yks viikko menny ja keretty tehakki jotain kivaa ja nyt taas muutama tarkea asia keretty hoitaa pois paivajarjestyksesta.

Viime lauantaina sain vihdoinki nahtya sita Koreasta tullutta kaveria. Kaveripariskunta tuli hakeen mut ja sit mentiin Old Towniin johonki Meksikoilaseen joka oli aika giganttinen paikka. Alakerrassa oli useampi ruokailutila, ja sit ylakerrassa myos. Siis ne ruokailutilat oli silleen erikseen jopa, ettei niinku valttamatta edes tajuais syovansa ehka sadan muun vieraan kans. Ruoka oli tosi hyvaa ja tayttavaa, etta suurin osa meista otti puolet kotiin. Oli ihanaa etta oli joku tallanen yhdistava henki kaymassa, koska sai samalla naha kavereita keta ei oo hetkeen nahny :D Ja nyt torstaina ehka nahaan viela Robertin kans sita, koska Robert joutu iltavuoroon sina paivana nii se ei paassykkaan vaikka alunperin launatain piti olla sopiva paiva.


Sunnuntaina oltiin Robertin kans molemmat vapaalla. Kaytiin hakeen mun tyo/matkalupakortti meian asianajajan toimistolta. Se oli sanonu vaarin, eli sano etta mun green card oli tullu, mut vaikka hetken ehka innostuin niin joku siina mattas kuitenki, ja nain siis kavi. Mehan ei olla edes oltu viela siella haastattelussa. Se on tasan viikon paasta! :s Sita tyolupaa pystyy vissiin kayttaa henkkareina, mutta lukemani mukaan, monet portsarit ei oo ehka nahny tallasta henkkaria, nii ne ei valttamatta paasta sisaan sen takia. Mut ainahan voi kokeilla. Se on kuitenki ihan niinku government issued, siina on kuva, syntymapaiva ja eraantymispaiva, joten sen pitais kuitenki kaiken jarjen mukaan toimia joissain tilanteissa henkkareina. Talla voi myos hakea osavaltion henkkareita, mutta koska siihen haastatteluun on vaan viikko, nii en tiia kannattaako. Tai kerkeaisinko edes, ku DMV:ssa menee vahintaan se 2-3 tuntia ihan vaan jonottaessa -___-  Pitais siis menna ens maanantaina, mutta kerkesin jo varata ajan hiusten trimmaukseen ja muutenki, ne henkkarit tulis suurinpiirtein samoihin aikoihin ku mun green card, jos saan sen siis. Nehan kertoo siita siella haastattelussa. Green card kay ehdottomasti henkkareista. Sen jalkeen tosin saatan hankkia ne osavaltion myontamat henkkarit, koska sit ei tarvi kantaa green cardia mukana. Vaha niinku passi, toi green card silleen, et sita ei tarvi kantaa mukana jatkuvasti muuta ku matkoilla jne. Nii ei mee ainakaan sit hukkaan se, kunnes se osavaltion kortti tulee nii voi sit kayttaa sita green cardia. Jos se nyt siis saa.


Sunnutai iltapaivana kaytiin syomassa yhen Robertin tyokaverin kans. Se on kaveri, keta me tosi harvoin nahaan. Oli aika yllattavaa miten helposti saatiin jarkattya tama lounas :D Kaytiin sushilla. Se halus hengailla viela sen jalkeen, ja meilla ei ollu mitaan suunnittelmia ja nii harvoin nahaan nii mentiin Beaveriin kaljalle. Tai mina ja Robert mentiin kaljalle, se ei juo kaljaa, mutta se halus menna jonnekki missa voi istua ja jutella ja Beaver on just hyva sunnuntaisin. Oltiin siella varmaan kolme tuntia ja oli mukavaa!


Eilen oli maanantai, eli Robertin leikkauspaiva. Sanoin tuossa etta kaytiin sunnuntaina hakemassa se mun tyokortti, mut eipa muuten kaytykkaan, ku haettiin se maanantaina. Sit vaan lohoiltiin hetken kotona, kunnes piti lahtea Robertin dermatologin luo. Oltin ajoissa, ja aateltiin et se on hyva juttu, mut siella oliki ovet kiinni! Piti kymmenen minuuttia ootella, koska niilla loppu lounas yhelta, ja Robertin piti olla siella yhelta. Kerettiin kattoo etta missa Trader Joe's oli, ku tiedettiin etta siina lahella oli sellanen, ja aateltiin et jos tassa menee kauan nii kayn hakeen jotain lounasta sielta. Ei menny kylla kauheen kauaa sit ku Robert otettiin vastaan ja ne ryhty heti toimeen. Mun piti sen kaivamisen ajan oottaa odotushuoneessa, mutta se kaivaminen kesti ehka 10 minuuttia, ja sit se iho piti lahettaa labraan ja sain sen ajan hengailla Robertin kans siella leikkaushuoneessa. Se labrahomma oli se mika kesti kaikista eniten, ooteltiin kylla ainaki tunti sen ensimmaisen kerran. Se laakari tuli sit ja naytti sellaselta "kartalta" etta miten paljo piti viela ottaa pois, ja ei ollu kylla kauheen paljoo. Takasin odotushuoneeseen, mutta tosiaanki, en istunu siella kovin kauaa. Ku menin takas sinne Robertin kans nii tuli nalka, nii menin sit sinne Trader Joe'siin hakeen jotain lounasta. On kylla aika paska juomavalikoima siella, ku meinas vasyttaa ja sielta ei saannu mitaan jarkevaa kahvijuomaa tai energiajuomaa. Ostin vegaanisen chaiteen (mika on maailman typerin sanonta, koska chai muutamassa eri kielessa on sama ku tee. Ostin tee-teen -__-) ja se oli aika perseesta. Mut muuten oli ihan hyvat evaat. Lounaan jalkeen ne tuli kertomaan etta tarviko enaa kaivella naamaa lisaa, ja ei tarvinu nii me saatiin lahtea kotiin. Loput illasta meni sit vaan lohoillen ja katellen youtubea ja sellasta.


Oisin voinnu olla vapaalla tanaan koska pomo sairastu mun nuhaan, mut silla oli paljo kurjempi olo ku mulla ja oli sita mielta ettei se ehka jaksa toihin tanaan. Mut jaksopa silti, nii jouduinki sit toihin. Robertin aiti vei sen sen toiseen leikkaukseen, missa ne laitto sen reian kiinni. Se meniki paljo paremmin ku aateltiin, ku ensin mietittin etta se nukutetaan ja sit sen aiti joutuu tulla tanne hoitaan sita jne. Mut ei tarvinu mitaan sellasta. Ne anto jotain tujua tavaraa kylla, et Robert nukahti, mut heras heti sen proseduurin jalkeen. Ja kotona oli hereilla ja heti laitto viestia jne. Et silleen. Se ei vielakaan tunne oikeaa puolta naamastaan ja suu menee vaha hassusti sen takia. Torstaina ehka nahaan sita kaveria kuka asuu siella Koreassa, koska Robert ei voinnu olla mukana viime lauantaina, ja koska ei ollu nii rankka nii leikkaus nii se todennakosesti voi hengailla.


JA ens tiistaina on SE haastattelu!!!!! Herre gud. En nyt osaa edes sanoa siita mitaan. Oon laittanu portfolioo kasaan viimeset pari viikkoa, mutta tuntuu jotenki silta etta siita puuttuu ihan hirveesti kaikkee. Blaaaaaaaaaaaa. Joo, mut tallasta nyt. Pitaa pesta rottien hakki ja katella vaha tuon miehen peraan.

2 comments:

  1. Toiv se naama tulee nyt kuntoon leikkauksien jälkeen! Tsemppiä haastatteluun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt kun oon nähny ne tikit nii aika hyvää jälkee teki se plastikkakirurgi! Et kyllä se varmaan nopeeta paranee 😊 mut huvittavaa oli että ne teki pienenmoisen face liftin sille 😀 ja kiitos ❤

      Delete