Tuesday, September 4, 2018

Tears of a clown.

Syyskuussahan todellaki tapahtuu. Sainpa muuten viime kuun lopussa, oiskohan ollu isukin/rottien syntymapaivana jopa, lappusen (tai kaks, oikeestaan) jossa sanottiin etta oli menny lapi tyolupa ja sit se "matkalupa" joka oikeesti ei oo kylla oikeen minkaanlainen matkalupa, koska silla voi menna korkeintaan Vegasiin. No ei vaan, voi silla menna vaikka Havaijille jos haluaa, mutta ei mihinkaan maan ulkopuolelle. Mut ei se mitaan, koska sit ainaki voidaan menna meian aavikkoreissulle! SD-Borrego Springs-Salton Sea-Las Vegas-San Diego. Ou jee. Huulirasvaa sit mukaan vaan.


No, jos se nyt ei sitten ollut tarpeeks axxonia, nii sit tanaan sain mun sosiaaliturvatunnuksen! Tuli se sellanen kortti postissa. Robert, koska on Amerikkalainen sai taman kortin syntyessaan. Mina, ulkomaalainen, sain sen nyt, koska se tyolupa meni lapi. Siistii! Se meinaa sita etta Robert voi laittaa mut nyt sen vakuutukselle! Nii maki voin kayda kohta laakarissa jos tarvii! Ja HAMMASLAAKARISSA!! Koska en oo kaynny sitten vuoden 2007 :S Kaikennakosta! Tama nyt meinaa sita et pitaa viela ootella etta se itse tyolupa kilahtaa postiluukusta, nii sit voin taytella vaha lappusia ja pomo voi laittaa mut virallisesti kirjoille :) Siistii! Sit ei ehka edes haittaa siella haastattelussa kauheesti etta on vaha ottanu palkkaa penkin alta. Ja se vakuutushomma ois hyva ku sit se ois yks meian yhteisista papereista missa on molempien nimet ja sellasta.


Huomenna alkaa It's Always Sunny in Philadelphian uus kausi! Huomenna alkaa myos CityBeatin aanestys kaupungin parhaista ravintoloista, baareista yms. Niilla on ravintoloille eri kategorioita, ja me ollaan siina Best Sandwich kategoriassa. Pitaapa laittaa linkkia sit huomenna jos joku haluaa avustaa aanestamisessa ;D Se loppuu 25 paiva. Sit 9 paiva, yks meian kaveri tulee Koreasta kaymaan ja se on 22 paivaan asti taalla. Se ja sen vaimo on siis taalta, mut se on armeijassa nii ne on muuttanu vaha sinne sun tanne. Nykyaan majailevat Koreassa. Kiva jos kerkeaa naha sita.

Nakemisista puheenollen, huomenna elainlaakari nakee meian Bufordia. Se ei oo oikeen voinnu hyvin. Sillahan on siis aikasemmin ollu vaha noita keuhkohommia, rahisee ja silleen mut nyt se on jotenki voinnu entista huonommin. Se kaipailee varmaan vaan laakkeita, mutta pyysin etta ne kattois sen sydanta kans, koska eilen silla oli sellanen ikava kohtaus etta se ei saannu kunnolla henkee ja sit alko hengittaan suun kautta :/ Se on usein sydanvian merkki, mutta koska silla on nyt naita keuhkohommia kans, nii voi vaan olla etta se tarvii jotain vaha tujumpaa laaketta. Mut aamullahan se selviaa!  Huomenna pitais myos naha veljea, ois tarkotus menna Dao Fu'hun syomaan. Pitaa varmaan ottaa joku soppa taas, ku nyt tuntuu silta etta oisin tulossa kipeeks. Tai ainaki aamulla oli vaha sellanen fiilinki ja nyt vaha parempi mut silti vaha sellanen kuivahko (ja silti juon tassa kaljaa samalla.)


Mitas sit viela? No ei kait mitaan muuta. Taa viikko menee varmasti nopeeta. Robertin ja mun siskoilla on molemmilla synttarit ens viikolla. Robertin siskolla sunnuntaina ja sit Jessicalla perjantaina. Yks tayttaa 37, toinen 27. Yhen synttareille en mee sen takia ku en kuitenkaan voi, ja toisen synttareille menisin jos voisin mutta tuo matkustelu ei nyt oikeen onnistu :D Sit sita seuraavalla viikolla on vihdoinki Robertin leikkaus ja sit sen viikon jalkeen onki jo SE paiva!! Jannaa! Johan taa kuukausi tulee menemaan hurauksessa.


Tallasta tanaan. Nyt meen tekeen "kana" soppaa, koska niin kuulemma parannetaan flunssaa. Katsotaan.

4 comments:

  1. Mitähän hampilekuri sanoo sun hampaista o_O Toiv ne on ihan kunnossa ettei tarvi heti eka tarkastuksen jälkeen ottaa uusia aikoja. Mulla olis tossa ajassa jo varmaan hampaat tippunu pois suusta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ne kylla taida olla kunnossa, ihan varmasti on reikiä suu täynnä 😀 ja yhessä on melko varmasti halkeema.

      Delete
    2. Eiks usassa sit tuu hyvät mömmöt hammaslääkärissä että voi olla vaan ihan sekasin eikä tajuu mitään mistään, teeveestä nähnyt :D Voi paikata useemman kerralla.

      Delete
    3. Jos vähä jännittää nii tietääkseni voi pyytää kunnon stuffia 😀 että ei muuta ku novocainet ja sellaset vaan suoneen/naamaan/mihin niitä nyt laitetaan 😀

      Delete