Monday, September 24, 2018

Bingo was his name.

Hej dagboken. Kirjottelen tassa nyt desktopilta, mika on aika harvinaista herkkua. En istuskele tassa koskaan, mut ku piti printata kuvia ja printteri on muka aina offline jos oon lapparilla (vaikka oon kylla siitaki ennen onnistunu printtaamaan) nii joutuu tuleen tanne makuuhuoneeseen printtailuhommiin. Mika on typeraa, koska printteri on talla hetkella olohuoneessa, missa on myos lappari, nii tassa joutuu ravaamaan edestakas koska offline paska. Nyt tosin loppu varit kesken ja pitais viela muutama kuva saada printattua, kopioitua pari paperia ja sit pitais myos ehka printtailla vaha muutaki.


Huomenna siis pamahtaa. Ei oo oikeen ruoka meinannu maistua tanaan, ku on kaikkee viimeisteltavaa huomista varten. Oon muutenki sellanen etten meinaa muistaa syoda jos on kauheesti tekemista, ja sit oon turbo vaihteella koko paivan kunnes ei enaa jaksa. Nyt tuntuu etta menee kaikki taytta sataa taas ja oon ihan etta JA SIT OIS VIELA SE JA SE JA SE. Asianajajalta viela kysytty pari asiaa, kuvia printattu, joutuu lahtee hakeen lisaa mustetta, sit kopiointia ja lisaa printtailua, lukea inadmissibility kysymykset lapi viela (en kylla tiia et tarviiko niita oikeesti lukee lapi, kunhan vastaa rehellisesti ja on sellanen basic idea etta mita siella kysytaan. Eika ne niita kaikkia kysele edes. Vaan ne tarkeimmat ja sit ehka pari muuta. Tai nain vihjas asianajaja.) Kaikkee kans.


Kavin hiusten trimmauksessa. Nyt on sivut sheivattu. Miksei mulla oo aina ollu tata kampausta? Taa on just hyva. Huomiseks aattelin kammata ne vahan naisellisemmin ehka. Ku vahan lasken jakausta, nii naista tulee sellaset may-I-speak-to-your-manager-hiukset, sellaset tuju aiti, kenella on aina jotain valitettavaa joka paikassa. Just hyvat huomista varten :D Ens viikolla saa naa hiukset vaha variaki jopa. Ostin kylla uuden paketin blondia, nii ehka laitan sen tassa nyt viikolla ennen sita ettei ois nii kauheet juuret. Ettei mee rahat hukkaan :P Mun kampaaja halus mut koekaniiniks, ja ois tanaan mielellaan laittanu sita varia mut sanoin et jos ei ennen sita haastattelua kuitenkaan (ei siis silla etta luulisin silla olevan mitaan valia, mut aattelin etta mennaan nyt vaha konservatiivisemmalla linjalla etta nayttaa nyt edes vaha sellaselta tosissaan otettavalta aikuiselta -__-) Mut kampaajan vari ideat oli ihania ja tuun varmasti tykkaamaan! Eika edes pitais hidastaa sita ikuista hiusunelmaani, jossa mulla on valkoset/hopeat hiukset. Itseasiassa tama saattaa hieman auttaa sita asiaa! Etta ihan kiva :D Ja ei tarvi maksaa. Ei ois nytkaan ilmeisesti, mut ku se ensin sano et jos kympilla trimmattais, nii olin lykkaamassa kymppia kateen. Sano et jos nyt ei tarvi, nii sanoin etta no voinko antaa edes vitosen, vaikka tipista ja se kavi oikeen hyvin.


Mitas muuta? Nahtiin sita Korean kaveria taas. Kaytiin El Comalissa syomassa. Oli oikeen hyvaa. Kylla hyvin tehdyt enchiladat on niinku maailman paras juttu. Otin perunaenchiladat. Sita edellisella viikolla soin Old Townissa guacamoleenchiladat. Ai etta. Kaverin kaljahammasta kolotti, ja koska ei naha ikina (koska Korea) nii mentiin viela Beaveriin kaljalle. Siella oliki joku uus portsarityyppi, ja joutu nayttaa henkkareita. Sita ei onneks kiinnostanu muu ku syntymapaiva, joten paasin sisaan. Ois vahan vituttanu jos en olis. Siella otettiin muutamat ja sit oli aika lahtee kotiin nukkumaan. Kaytiin siella viela eilen, ja oli sama mies ovella, mut ei kattonu papereita tms. Tai se ei ollu siina ovella ku mentiin sisaan mut sit ku se naki et tultiin sisaan, se meni takas siihen ovelle. Mut ei sita varmaan kiinnostanu kattoo papereita ku oltiin just oltu siella pari paivaa aikasemmin tai koska baarimikko tunsi ja ei ite kysyny papereita nii se varmaan aatteli et noi on sit vissiin 21 tayttaneita.


Varmaan jo puhuin siita Robertin naamaleikkauksesta. Se oliki sit helpompi juttu ku aateltiin (voispa huomisesta sanoo samaa) ja nyt tanaan silla on post op tarkastus. Se on itseasiassa siella talla hetkella. En tiia ottaako ne sen tikit pois, vai onko ne sellaset tikit mitka sulaa pois tai itsestaan irtoavat. Vi far se.


Juttelin tassa Jessican kans tanaan, ja tekipa vaha hyvaa valittaa vaihteeks jollekki joka voi samaistua valitetuksen aiheeseen. Ku nii harvoin nyt tulee yhtaan kenellekkaan mitaan valitettua, paitsi Robertille ja blogiin nyt tietenki. Tulihan siina sitte tietenki puhuttua muutama tunti kaikesta typerastaki. Aina tulee joku random juttu esille, jota ei niinku normaalisti tuu ajateltua ollenkaan. Tanaan se oli Sveriges mest kanda flickfotograf, Bingo Rimer. Miksi? Siihen en voi vastata. Nain kay aina. Aina jotenki tulee Ruotsi puheenaiheeks. Toivotattavasti ei oo mitenkaan alintajuntaisesti ikava.


Nyt Robert on ovella, joten tama paattyneet tahan talta eraa. Saa tsempata ja pitaa mielessa huomenna. Ei oo pakko, mutta eipa tuo haitakskaan ole :D

No comments:

Post a Comment