Thursday, August 16, 2018

You're only as strong as the table you dance on.

En nyt jaksa kattoo etta kirjotinko mistaan tekemisista hiljattain. Nii nyt kirjotan!

Kaytiin siis Balboa Parkissa viime sunnuntaina viettamassa vaha laatuaikaa muiden kielisten kans :P No siis Suomen talolla ja Ruotsin talolla ja sit kierreltiin siella syomassa niitten snackseja. Katoin lapi mita kirjoja niilla oli Ruotsin talolla, mut mikaan ei nayttany kiinnostavalta. Harmi, ku en just nyt lue mitaan nii ois ollu kiva napata joku hyva rikosromaani mukaan luettavaks. Mut voisin vieda noi omani sinne, koska otin ne sielta ja sit tuntuis reilummalta ottaa jotain uusia kirjoja sielta. Se nainen oli tosi innoissaan ku sille selvis etta puhun ruotsia nii se sit halus jutella. Oli hyvaa piparkakku...kakkua. Sellasta pehmeeta.


Sit maanantaina mentiin Escondidoon, wild animal parkiin. Siella oli mukavaa, mut oli kylla aika kuuma paiva ja koska Escondido on enemman inland nii siella ei oikeen ollu mitaan tuulenpuuskaa ja se on nii iso paikka etta siella tulee kaveltya tosi paljo. Mutta hienosti suoriuduttiin ku ei ees karahdetty auringossa :D Yhen kerran vaan laitettiin aurinkorasvaa ja silla parjas hyvin. Onhan se aika makee paikka, mut kylla toi elaintarha on parempi. Tuolla tosin siis koitetaan matkia elainten luonnollista asumista ja silleen, mut siella on sen takia sit vahemman nahtavaa. Tosin se Africa tram tour on tosi siisti. Siella nakee ku on niita Afrikan elaimia vaan hengaamassa vapaana ja on isot tilat ja on kaunista ja vau. On kirahveja ja sarvikuonoja ja puhveleita ja antilooppeja vaan hengaamassa yhessa. Mitas muuta siella tuli nahtya? Lepakoita!! Niita ei oo tuolla elaintarhassa, nii olin aika innoissani naista. Pitaa kattoo kameralta mun kuvia nyt viikonloppuna, ku en oikeen puhelimella ottanu mitaan ku yritan harjotella tota kameran kayttoa. Mut oli ihan jees kuitenki! Ei sinne ihan kauheen usein viitti lahtee ku se on vaha kauempana, nii kerralla sit kattoo kaikki. Jai nyt kuitenki elefantit ja yks toinen alue nakematta ku ei sit enaa jaksanu.



Meian suunnitelma kaya ravintolassa kerran viikossa meni vaha perseelleen, nii meni ehka kaks viikkoo ennen ku paastiin kaymaan Dao Fu'ssa syomassa. Siella tuli kaytya nyt viime viikolla. Oli kylla sen arvosta! Palvelu nopeaa, annokset isoja ja hyvia, hyva kasvisruokavalikoima, ilmanen salaatti ja jalkiruokajatski kuuluu mukaan siihen ja hinta tosi hyva. Mentais mielellaan uudestaan! Mentiin sitapaitsi perjantai iltana, ja oon kuullu etta siella saa oottaa poytaa viikonloppusin, mut mentiin ilmeisesti hyvaan aikaan ku meiat ohjattiin heti poytaan ku astuttiin sisaan. Seuraavaks sit Jyoti Bihanga, mut ne on nyt seuraavat kaks viikkoa suljettu, ku niilla on joku jooga pilgrimage homma minka ne tekee joka vuosi...



Mitas muuta? No enpa nyt tiia onko tassa sitte muuta sen kummempaa tapahtuna. Jobba jobba jobba jne. Olin just syomassa entisen pomon ja sen miehen kans Souplantationissa. Oli kivaa, kuten aina. Aina yhta hauskaa ja juttu luistaa. Kiva etta ollaa edelleen yhteyksissa talleen! Ku ajettiin kasitieta pitkin, nii jossain tossa Mission Valleyn ylapuolella valkehti pilvissa ja hetkein mietein etta mitakohan helvettia. Mut ilmeisesti jossainpain ukkostaa nyt. Tulispa sen mukana vaha sadetta. Vois teha ihan hyvaa, ja ehka mahdollisesti vaha raikastaakki. Me ostettiin kaks uutta tuuletinta (meilla oli vaan 2; yks ihan paska pieni makuuuhuoneessa ja yks hyva, mut se on rotilla kaytossa nii me ei siita olla saatu nauttia yhtaan naina helteina) ja ne on tosi hyvia, nii nyt niista toinen on makuuhuoneessa ja se TOIMII KUNNOLLA ja sit siirsin ton isomman hyvan yleiskayttoon olohuoneeseen ja rotille toinen noista uusista. Nain kaikki voittaa. Sen pienen surkeen voi vaikka laittaa tohon ruokailutilaan, nii on sit siitaki jotain hyotya. Tuulettuis sit seki tila ehka. Katotaan nyt. Mietin etta tuleekohan tuo ukkonen nyt tannepain. Pitaapa kattoo jotain saatiedotetta ku en oo nyt hetkeen kattonu ku tahan asti on ollu vaan et KUUMA, KUUMA, KUUMA. Tai sit et nihkeeta.


Ylihuomenna on meilla toissa 7-vuotispaiva ja ootetaan melkosta rysakkaa. Toivottavasti nyt ei oo mikaan aivan hirvee kiire, mutta toisaalta, voi tulla ihan kivat tipit silta paivalta. Katotaan nyt. Meen huomenna ja ylihuomenna vaha aikasemmin toihin nii saa vaha valmisteltua. Vi far se.



Varasin ensimmaista kertaa vuosiin ajan kampaajalle. Tutulle, jopa. Siis niinku etta ei pelkastaan tuttu kampaaja, vaan tuttu, nain muutenki. En kesta tata lettia, vaikka kuinka oon miettiny sen kasvattamista. Oon huomannu etta jaksan aina tohon olkapaille asti kasvattaa, sit tulee kesa ja pakko paasta eroon hiuksista.Nyt siis lyhenee huomattavasti. En halua herata joka yo limasiin hiuksiin naamalla ja niskahikeen, enka jaksa koittaa kasitella hirveita takkuklontteja jatkuvasti. Ne ei oo nyt nii pahasti takulla, kiitos Lushin (oisko aika jollekki sponsorikeikalle? ;) ) hiusmaskin, hunajashampoon (joka nayttaa ihan vaan hunajalta) ja hoitoaineen, mut silti. Ne on silti takussa, ne tulee olemaan kohta taas takussa ku mun naytteet loppuu ja silleen :P Ja ku tarkotus ois ostaa kokonainen ihonhoitopaketti, nii en heti viitti ostaa hiushoitohommia kans. Oon jo muutaman lempparin valinnu noista ihonhoitohommista tosin! Ja aattelin etta ostan ehka ne erikseen nyt nain alkuun ku muutama niista on loppu, ja niista on ollu tosi paljo hyotya. Arvatkaas kenen naama ei oo enaa punanen?! Sunnuntai oli melkonen sponsored by Lush-paiva, koska ensin pesin naaman Lush-tuotteella, sit ruiskin niitten toneria naamaan. Sit tein yhen niitten kasvonaamioista. Sit kavin suihkussa ja pesin itteni niitten Santas Christmas-saippualla (JOKA TUOKSUU KOLALLE).) Pesinpa hiuksetki ja laitoin sita niitten hiusmaskia ensin hiuksiin, ja sit niitten shampoota (sita hunajahommaa) ja hoitoainetta. Sitte illalla viela repeat, eli naamapesu, toner ja viela niitten seerumi siihen paalle. Ainoat mita kaytan jotka ei oo sielta on kosteusvoide suihkun jalkeen ja meikinpoisto pyyhkeet. Mut ei kaiken tarvi ollakkaan sielta jos on jotain muuta mista tykkaa :P Tata rasvaa en halua nyt vaihtaa tasta mihinkaan. Enka niita pyyhkeitakaan.


Rotat vaan haluaa istua ikkunanlaudalla. Ikkunat on auki ja sielta tulee viileaa ilmaa, nii se on ihan ymmarrettavaa. Mut ku ei silleen kauheesti huvita ajatus siita etta joku voi naha ne ikkunassa. Nii joudun kayda poimimassa niita pois tuolta. Buford oli hauska keppostelija ja oli jattany yllarin mun kengan sisalle. Kiitos tasta. Onneks oli kuiva versio, eli tuntu ku ois kivi ollu kengassa. Nyt han mokottaa tassa sohvalla koska joku hirvee amma kavin sen asken nostamassa pois tuolta ikkunalta :( Hoh.


Joopa joo. Robert osti jonku Apersin levyn mita ei ollu jo, nii pitaa kuunnella sita. Silla on maailman paras albumin nimi, joka on myos taman tekstin otsikko.

No comments:

Post a Comment