Saturday, March 3, 2018

Nyt vetaydyn makuuhuoneeseen rakastelemaan Anna-Liisaa.

Terve.

Kremppailut tassa kohtapuolin ohi; viela nena meinaa vuotaa aikalailla, mutta se ei hairitse laheskaan niin paljo ku yskimiset yleensa. Sita yskaaki ilmenee oikeestaan vaan aamuin ja illoin, ja joskus sen jalkeen kun oon kavelly jonnekki ja alkaa kurkusta kuivaamaan. Esim. kaupan ja kioskin jono on vaha sellanen paikka missa tulee hirveet yskakohtaukset, kuten myos toissa just sillon ku pitais alkaa vasaan leipaa oottelevalle asiakkaalle. Tosi freesia. Mut muuten on aika hyva olo. Kuten aina, taa ois tosi hyva tilaisuus lopettaa tupakointi koska en oo viikkoon, yli viikkoon oikeestaan, koskenu savutikkuihin, mutta nyt ku on suht normaali olo pienesta kohimisesta ja rakanokasta huolimatta, nii alkaa kovasti teha mieli. Tanaanki mietein et vois menna rookille, ja sit muistin et niin joo, en oo viela ihan 100% terve, eika mulla muutenkaan ois ollu mitaan rookattavaa.

Meian Maeve, joka on hiljattain laihtunu jarkyttavasti, nayttais voivan vaha paremmin. Sillehan ostettiin siis erikoisruokaa (lue: vauvaosaston parhaimmistoa. On aina hilpeeta menna kauppaan ja ladata hihnalle hirveet maarat vauvaosaston ruokia ja sit joku tvelvari kaljaa siihen peraan) ja se on nayttany tehoavan. On se viela aika luihin nakonen, mutta kun nostin sita tanaan, tuntu se vahan painavammalta, ja se on jotenki pirteemman olonen ja on alkanu syomaan omaa ruokaa taas, vaikkei sen motoriikka oikeen salli sita, mutta yritys on kova, ja viime oiset pipunat mita sen kippoon laitoin oli kaikki kadonnu! Ja oon itekki nahny sen syovan kokonaisia napuja vaikka se vaha horjuu niita syodessa ja ne ei meinaa pysya silla kasissa. Sana "reipas" ei riita kuvailemaan meian Maevea, ja oon siita niin alyttoman ylpea! Tiesitteko muuten etta vanhoja rottia kenella on ongelmia pitaa kannustaa? Jos niita ei kannusta ja paapoo liikaa, niin ne menettaa itsetuntonsa- ja kunnioituksensa taysin, ja luovuttavat, ja kuolevat nopeaa. Tama on totta. Meilla siis kannustetaan oikeen urakalla :D Maeve saa syoda itsenaisesti, ja oisin oon laittanu sen erilliseen hakkiin, etta Molly antaa sen syoda rauhassa. Paivisin on vaha helpompi kattoo et kuka siella syo, ku oon tassa olkkarissa kuitenki koko ajan, ja toitaki on yleensa vaan se 3 tuntia, ja sen ajan ne yleensa nukkuu. Hyva Maeve!!


Varjailin tukkaa tanaan. Nyt ne on erittain blondit, melkeen valkoset. Niitten kuuluuki olla melkeen valkoset. Juuretki on nyt hoidettu. Vaikee saada naita tiettyja hitusen pinkkeja kohtia pois, mutta jos oon saannu kaiken muun pinkin hiuksista kokonaan pois, nii eikohan noiki lahe sit joskus. Jatkaa vaan hopeashampoolla latrailya nii kylla se siita. Ja jos sita joskus jaksautuis tuonne auringonloisteeseenki, sehan saattais auttaa.


Mulla oli lyhyt tyoviikko, varmaan sanoinki siita jo. Yks paiva vaan. Pomo lahti kattoon Robert Plantia eilen nii sen takia. En tehny mitaan jannaa ylimaarasina vapaapaivina, paitsi et yks kaveri kenen kans en oo hengannu hetkeen vei eilen myohastyneelle synttarilounaalle. Paasin vihdoin siis kaymaan siella Anthem vegaaniravintolassa. Oli tietenki aivan sairaan hyvaa, minka jo arvasinki ja tiesin, koska oon niitten kojulla kaynny varmaan miljoona kertaa. Mut nyt kun niilla on oikeen ravintola, nii siella on vaha isompi tarjonta. Kiva kokeilla jotain uutta, ja tietenki tosi overwhelming aina kaya jossain vegepaikassa ku ite voi syoda ihan kaikkee ruokalistalta. Soin buffalo chicken wrapin. Siitahan on 12 vuotta sit kun oon syonny oikeeta kanaa, nii vaikee sanoo, mut veikkaisin et toi on aika lahella the real deal. Mut sillahan ei oo niin valia, koska niinku sanoin nii en oo ite syonny mitaan kanaa tms 12 vuoteen. Tassa vaiheessa tollanen feikkikana on mulle the real deal, ku siihen on niin tottunu. Pakko paasta takas kokeileen jotain muuta. Oispa toi ollu jo auki ku Tytti oli taalla. Silta ois varmaan kieli tipahtanu suusta.


Tanaan oli tarkotus lahtee vaha valokuvamaan kaveripariskunnan kans, mut sit siella alko sataa. Silla valin sain rottien hommat hoidettua, ja ne sai vaha ylimaarasta leikkiaikaaki. Maeve piti kylvettaa. Sit ku kavereista ei kuulunu mitaan, nii laitoin hiusvarit paahan. Tietenki sit heti tuli viesti et nyt paistais aurinko, ja jouduin sit perua koska olin just saannu varit paahan ja ois menny vahintaan tunti ennen ku oisin paassy lahteen ja siina vaiheessa Robert ois jo ollu kotimatkalla nii en ois viittiny enaa lahtee mihinkaan. Kyseltiin et josko huomenna sit, mut ne on menossa elaintarhaan, ma olin just, ja oon menossa tiistaina mahollisesti, nii en viitti sit huomenna menna. Kyseltiin et jos lahtisin mimosoille sen jalkeen, vaikka kaveri varsin hyvin tietaa etta mun henkkareilla ei kovin moneen paikkaan laheta niin vaan :P Ja kylla se sen varmasti muistaa, ehka se vaan haluaa olla kiva, ja kutsua kuitenki. Vaikka kayhan se vaha rasittavaks joutua aina muistuttelemaan etta jollet oo menossa naihin tiettyihin kolmeen paikkaan, niin turha pyydella mukaan. Ajatus on kiva, jne. Miks aina valitan tallasista? Ihan turha meininki :D Tanaan ois myos ollu yhen entisen kamppakaverin synttarit. Mut sinnehan en tietenkaan paase, Robert on jo nukahtanu (kello on 8.30. Mutta Robert lahtee toihin siina viiden jalkeen aamulla, etta se on kylla ihan ok sen menna nukkuun nain aikasin) nii ei oltais muutenkaan menty. Sanoin sille etta Robertilla on aamulla aikanen heratys ja ite oon paraantumassa nuhasta.


Mitas muuta? Robertilla on tiistai vapaata. Eli ihan muutama paiva viela! Sit mennaan sinne luonnontietelliseen (niinhan se oli? Tinssun kommentti ei nakyny blogissa, mutta naky sahkopostissa) koska on free tuesday ja se on kuukauden ensimmaisena tiistaina ilmanen! Kuten myos model train museum, nii mennaan sinne kans! Ja sit mahollisesti myos elaintarhaan ku kerran Balboa Parkissa ollaan. Mun eraantyneilla Kalifornian henkkareilla on ainaki tahan mennessa paassy ilmaseks museoihin. Ne ei vissiin kato niita paivamaaria nii tarkasti, osote lahinna kiinnostaa koska se on kaikille San Diegon laanin asukeille ilmasta. Minahan olen sellainen (ja tan vuoden lopussa ihan aikuisten oikeasti super mega virallisesti ja laillisesti.) <- oonko muuten tuosta sanonu etta sen jalkeen ku saan ton, nii ei tarvi oottaa ku kolme vuotta ja saan hakea kansalaisuutta? Aikamoista!

Sitahan vois itekki vetaytya tuonne makuuhuoneen puolelle. Tuosta tulee mieleen mita meian vaari sano kerran ku mina, Jessica ja Linda (oltiin Jessican kans Suomessa kylailemassa) istuttiin meian mummun ja vaarin keittionpoydan aaressa kerran; nyt mina vetaydyn tuonne makuuhuoneeseen rakastelemaan Anna-Liisaa. Paitsi etta Anna-Liisa oli kylla jo nukahtanu eika sita moiset kiinnostanu (meian mummu siis) ja tais Tapsa ite olla vaha jurrissa, nii ei siita kylla ois mitaan (eika kukaan ois) tullukkaan. Tallaset isovanhemmat. Tainnu vaariini tulla ku ite tekis mieli aina kans sanoa noin, paitsi etta yks on aina nii vasyny etta underbyxornat pysyy aika tiukasti jalassa. Vetaydyn siis makuuhuoneeseen Robertin viereen tollottamaan jotain programmia koneelta. Worst Cooks in America: Celebrity Edition talla kertaa. Siina oli toi Carson Kressley viimeks! Ja Carmen Electra, kuka on aikamoinen beibe vielaki. Tai oli ainaki viime vuonna. Vaha leikellyn nakonen (mut nii on kylla toi maailman homoin Carsonki) mutta aikamoinen beibe silti. Mut mun nainen on tietenki kokki Anne Burrell, kuka juontaa yhdessa Rachael Rayn kans. Miks pitaa nimi Rachel kirjottaa tolleen Rachael? Ei silla a:lla oo mitaan virkaa siina. Koristeena vaan.


Oliko muuta? No ei kait. NYT VETAYDYN MAKUUHUONEESEEN RAKASTELEMAAN no eiku, kattoon tv:ta. Ei varmaan tarvi tanaan vetaa Nyquilia ennen ku menee nukkuun, mut nenasumutetta vois viela tanaan laittaa. Arvatkaapas kenella ei muuten oo tassakaan kuussa kuukautisia? Minulla. En tiia miks oon niin ylpea tasta asiasta, monethan ne skippaa menkkansa. Jotenki taa on ihan uus elamys mulle, kun en oo ennen harrastanu. Nyt harrastan senki edesta. Joo'o.

1 comment:

  1. En kyl tajuu miks osa noist mun kommenteista ei tuu vaikka mulle näkyy et julkastu ja sit se vaan KATOO sieltä o_O

    Kivaa vapaapäivää :)

    ReplyDelete