Saturday, March 10, 2018

Neuloja, naytepurkkeja ja yks (vitun) puikko.

Kuullu vähä sellasta juttua että pitäis aina olla vähintään jotain pientä kivaa mitä oottaa. No nyt ois kaikennäköstä!

Ollaan palautettu kaikki tarvittava lakimiehelle paitsi kaks juttua: passikuvat molemmista ja mun lääkärintarkastuksen tulokset. Sain jo huomiselle sen ajan lääkäriin joten töitten jälkeen saan sen hoidettua! Se homma tosin kestää pari päivää koska joutuu meneen labraan tekeen (siis oikeesti) kuppakokeen 😀😀 ja tippurikokeen. Myös tuberkuliinikokeeseen pitäis mennä ja verikokeella näyttää että on sairastanu vesirokon. Mut nehän hoituu yhellä kertaa labrassa. Ja ne passikuvat otetaan perjantaina. Ens viikolla siis saa mennä asianajajan toimistolle laittaan nimiet papereihin ja SE HAKEMUS ON SIINÄ. Ihan hullua. Siis tää koko prosessihan ei oo silla selvä, mut se meinaa sitä että itse hakemus on jätetty! Aika hullua. Tuntuu tosi hyvältä. Meni kivan nopeeta tää!

Ja flunssaki on melkeen kokonaan ohi! Jjjaa hiukset on tosi hyvin 😀 ja kohta on yksien kavereitten häät nii on jotain kivaa tulossa!



^ Tuo on kaikki kirjotettu 3/7 ja en oo sen jalkeen saannu sellasta hyvaa blogitteluhetkea. Yritin sitapaitsi kirjottaa tan koko homman puhelimella ja aina jos yritan jotain pidempaa tekstia nii se koko homma sekoaa ja sit menetin loput tasta tekstista -____- Todella arsyttavaa.


Mut taa viikko talleen akkia: Tiistaina museoiltiin. Luontotieteellisessa oli sellanen arkistojen aarteet nayttely, ja siella oli just kaikkia taytettyja elaimia, luita, sarvia, kristalleja, otokoita, yms. Myos eri elainten kakkanaytteita :D Se oli tosi mielenkiintonen, ja musta tuntuu et niilta ois kylla riittany lisaaki tollaseen nayttelyyn. Museon arkistot on varmaan aikamoiset. Viimeks ku kavin (ja siita on aikaa!) nii en muista sen alkuaikojen elainten nayttelyn lisaks muuta kun paakallot-osion, ja ne oli molemmat siella. Mut sit ne oli lisanny vaha juttuja niista alkuaikojen nisakkaista, nii se oli kiva. Tuli La Brea tar pit mieleen. Ja kaytiin tietty kattoon ne paakallot lapi kans. Oli kaikkia eri elaimia. Oli myos joku valokuvanayttely ylimassa kerroksessa. Ei ollu kauheen kiinnostava. Sit mentiin viela junamuseoon. Tai se on sellanen pienoismallimuseo. Se on niin siisti paikka :D Harmittaa ettei meian faffa oo ikina paassy tanne kylailemaan, koska se tykkais (tai ois ainaki tykanny) siita museosta. Silla ois varmasti tosi kivaa siella. Paitsi etta kukapa sita nyt lahtee raahaamaan Alzheimeria sairastavaa lahemmas yheksankymppista aijaa maailman halki. Nii ja maanantaina tietty tein vaha toimistohommia ja sellasta. Siita saa rahaa. Sit Robert tilas illalla sandwichit Fat Boy'sta. Tiistaina kaytiin Taco Bellissa, uuh. Oli lahjakortilla viela rahaa ja siita riitti molemmille.


Keskiviikkona ei nyt tainnu tapahtua oikeen mitaan. Torstaina kavin mun USCIS laakarintarkastuksessa, paitsi etta ne ei kylla tehny mitaan muuta ku ottivat verikokeen, pissanaytteen ja tekivat TB-kokeen. Eilen menin aamulla Planned Parenthoodiin Bankers Hilliin ja siella piti antaa pissanayte (arvelin potevani virtsaputkentulehdusta.) Ja ku niitten rutiineihin kuuluu ottaa pissanaytteesta myos sukupuolitautitestit, mut eivat ottaneet tosta, niin mut lahetettiin viela erikseen puikon kans vessaan pyorittelemaan sita pildessa. Menin sielta suoraan toihin, joittenka jalkeen lahettiin Costcoon, ja veli ja sen kamppis tuli sinne ku meilla ei oo enaa Costco-kortteja, ja hankittiin ne passikuvat mitka tarvii jattaa noitten meian hakemushommien kans. Samalla kans kavin ottaan influensarokotteen. Sita ei enaa varsinaisesti tarvi, mutta seki vaaditaan tohon USCIS hommaan. Etta mua on nyt kylla sorkittu ja kusetettu (siis niinkun kirjaimellisesti) ihan tarpeeks talla viikolla, ja ei yhtaan haittaa jos menee piiiitka aika ennen ku ens kerralla tarvii lahtee mihinkaan tokittavaks. Ei enaa mitaan naytteita, neuloja tai pillupuikkoja. Tanaan ei mitaan ekstraa, mut huomenna takas sinne laakarille kattoon etta mita ne testit sano. Niitten pitais sanoa etta ei ole tippuria eika kuppaa. Ehka ne sanoo etta on virtsaputkentulehdus :P Itseasiassa just katoin sahkopostit nii oli tullu tulokset. Ei ole kuppaa, eika tippuria. Ihan ku sita ois tarvinu pelata. Ne tosin tuolla PP:lla olivat kovasti sita mielta etta virtsaputkentulehduksen oireet vastaavat myos klamydian oireita jne ja sain vaikka mita std-larpaketta mun PP-tilille. Kiva. Tuli sellanen olo niinku ne ajattelis etta jatin jotain kertomatta niille (en ikina jata. Eika oo mitaan sellasta kerrottavaa :D Ja sanoin kylla myos ihan reippaasti etta viimeks ku oli taa vaiva, nii se tuli sen jalkeen ku olin jattany menematta vessaan seksin jalkeen, ja etta uskoin etta nyt oli sama vaiva koska tiistaina oli seksia, keskiviikkona liikaa pissaamista.)


Jooo. Huomenna ne myos lukee tan TB-kokeen tulokset. Ma en melkeen edes huomaa sita pistosta, eli tulos on todennakosesti negatiivinen. Mika on siis hyva juttu. Sit ei muuta ku Cliffille postia etta nyt ois medical ja kuvat hoidettu, millon tullaan laittaan nimee paperiin? :D He va he.


Oli varmaan kaikkee muutaki kerrottavaa mutta tuossa oli jo kokonainen mouthful nieltavaks enka nyt jaksa ku oon tullu toista 40 minuuttia sitte ja jumittunu tahan kengat jalassa ja tyovaatteissa ja laukku viela roikkuu olkapaalta. Aattelin lahtee kioskille vaikka sataa, koska omistan nykyaan sateenvarjon. Olipa kiva kerranki olla yks niista kuka varjonsa alta kurkkii niita kenella on huput tiukasti vedetty paan paalle ja naama on kireena.


Nyt on tyoviikko pulkassa. Ois kiva ku ois sunnuntaisin joku tyo. Tai jos se akka nyt hommais mut sinne Handmade Marketiin taas, nii voisin olla sunnuntaisin. Se oli kiva paiva. Vituttaa jotenki olla sunnuntait vapaana, en tee silla paivalla yhtaan mitaan. Robertilla ei oo ikina sunnuntai vapaana jollei se oo sita syysta tai toisesta pyytany. Mut maanantaina sit toimistohommia, tiistaina ei yhtikas mitaan eika keskiviikkonakaan ja sit loput meneeki toita tehdessa. Viikon paasta on St. Patrick's Day ja pitais menna veljen luo juhlimaan, mut en tiia miten onnistuu ku Robert on vapaana ja mulla on toita ja sit kolmen jalkeen pitais jotenki hankkiutua sinne sen luo, ja nyt ois ihan hyva tilaisuus hankkia Uber/Lyft sovellus ku mun puhelimeen mahtuu ja kotona sita voi kayttaa ku on wifi ja sit veljenki luona vois, ku ollaan kaytetty sen wifia siella, mut tollasina paivina niitten palvelut maksaa aika paljo. Vi far se. Bussilla ja trolleyllahan sinne paasee, mut se onki sit sellanen tunnin+ urakka. Mut ku se asuu niiiin lahella trolley asemaa viela kaikenlisaks. Menee harkintaan.


Nyt meen kylla ostaan niita rookihommia kioskilta. Ja sit syon, ku tyokaveri teki mun feivorit wrapin ennen ku lahin. Herkq.

No comments:

Post a Comment