Monday, September 4, 2017

If you like Pina Coladas.

Oikeesti ei pitais istua tassa ja blogata. Oikeesti pitais vaan jatkaa siivoushommia etta saa kaiken valmiiks iltaan mennessa. Mutta ei tassa nyt oo onneks nii hirveesti hommaa, keittio vaan vaha aiheuttaa stressia ku siella pitais hella jynssata, lattia lakasta ja pesta, kaikki tiskit hoitaa pois alta, tiskit altaat pesta ja mielellaan altaan viereiset tasot pyyhkia oikeen kunnolla. Onneks niita tasoja on vaan kaks, ja sita tilaa on nii vahan niissa etta sen nyt ei pitais olla mikaan iso urakka. Heti aamusta ku nousin, paastin rotat leikkimaan ja siivosin samalla niitten hakit nii oli sit nyt loppupaiva aikaa hoitaa muut. Ja sen jalkeen oli sopiva hetki imuroida olohuone viela kerran, ja samalla petasin Tytille ton levitettavan. Se joutuu hengaamaan useamman pehmolelun kans, ku niitten paikka on siina sohvalla, mutta nyt se on levitetty eika niilla oo oikeen muutakaan paikkaa :D Saatiin verhotki laitettua olohuoneeseen eilen! Ou jee. Eihan siina menny ku se 7 vuotta....Tosin naa verhot lahetettiin mulle ehka joskus vuos-kaks sitte, etta... Seuraavaks sitte vessan lakasu ja lattian pesu, sit viela imuroida tuo kaytava ja ruokailutila ja sen jalkeen menee loppupaiva tuon keittion kans.

Varjasin uusiks hiukset tassa lauantaina. Tarttu kerranki tosi hyvin vari. Uskon sen johtuvan siita etta lammitin hiuksia hiustenkuivaajalla ainaki 10 minuuttia. Pitaa jatkossaki teha niin, koska naa nayttaa tosi hyvilta. Ennen oon kayttany tata samaa pinkkia, enka tykanny siita ku se ei musta tarttunu ollenkaan. Se kesti ehka kaks paivaa ennen ku se alko kulua. Eipa oo ollu mitaan ongelmia viela!


Toivon tassa todella hartaasti etten oo tulossa kipeaks. Surkein aika sairastua. Mutta tassa vaiheessa ei voi oikeen sanoa juuta eika jaata. Vaha vaan kurkussa on sellanen erikoinen olo, muttei oo kipee tai mitaan sellasta kuitenkaan. Ja suuta kuivaa sellasella tavalla miten joskus kuivaa ku on kipee. Mutta eihan senkaan tarvi tarkottaa yhtaan mitaan. Mietin etta oisko siita ku Molly kurkisti mun suuhun tana aamuna :P Rotan karvat kurkussa ei ehka oo nimittain se maailman paras juttu.  Ja sehan niinku sukelsi oikeen kunnolla sinne suuhun.

Kello on nyt 11.20 ja oon ollu hereilla 6.30 asti, ja varkkailly taalla ainaki kaheksasta asti. Kolmelta Tytti on Dallasissa, ja siina vaha ennen viitta sen lentoo lahtee sielta ja sit se laskeutuu tanne kaheksalta. Etta tassahan on tata aikaa viela tapettavana...

Eikohan palata takas sorvin aareen. Olipa mitaansanomaton teksti :D "Siivoon vahan, ja sit kaveri tulee kaymaan. Kerronpa vahan lisaa siivoamisesta tassa ennen sita!"

2 comments:

  1. Kauanko tytti meinaa siellä viihtyä ? laita jotain kuvia sit teidän elosta ja mahd. seikkailuista siellä :D ihanaa lomaa molemmille (olit sä lomalla tai et :D) !

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaks viikkoo se on taalla! pitaapa laittaa jotain! instagramistahan sita nakee kylla jotain :)

      Delete