Saturday, September 30, 2017

Ainahan sita haluta saa.

Oon tullu siihen lopulliseen tulokseen, etta ma haluan olla sellanen videoiden tekija. En siis niinkun ammatiltani, mutta haluaisin huvikseni teha jotain videoita. Sit jos joku tykkaa niista, niin sehan on aina sellanen pieni bonus.


Meilla on kaverin kans ollu kehitteilla sellanen videoprojekti nyt vahintaan vuoden verran, ja se on edelleenki kehitysvaiheessa, mutta ei olla viela saatu tyonnettya tata venetta vesille, so to speak. Mutta kylla se siita viela jossain vaiheessa lahtee kayntiin. Intoa ja ideoita loytyy.


Koska San Diegosta ei loydy mitaan sellasta edullista/jarkevaa/avointa harrastelijateatterimahdollisuutta (hei finnish language and your yhdyssanat), ehdotti Jessica etta alottaisin youtube kanavan, jossa voin olla niin flamboyant ku vaan haluan. Eli just naita koti show-esiintymisia :D Se kuulosti hauskalta.


Kerran ajattelin, etta ku monien mielesta naytan niin masentuneelta kun syon, etta alottaisin sellasen kanavan, missa ihan hiljaa, yksikseni, syon. Masentuneena. Tai sen nakosena ainaki.


Mutta, mitaan naista (no paitsi tuosta ensimmaisesta jutusta) ei taida tulla mitaan, koska vaikka oon mielestani melko hauska tyyppi, ja nain sanoo kaikki kaverit ja tutut, niin se ei meinaa sita etta isompi yleiso on sita mielta. Oon mielestani aika unlikeable on camera. Perustan taman mielipiteen siihen, etta ku ollaan kaverin kans periscopetettu joskus, nii se on se kiva meista. Jos se menee vessaan niin meen aika hiljaseks ja sit kukaan ei jaksa kattoa enaa :D Ei vaan kiinnosta jutella tuntemattomille, enka osaa. Mutta sitten taas jotkut puolitutut saa sellasta sydan-ystava-kohtelua multa, mika on erikoinen asia. Mutta ehkei johonki tollaseen livejuttuun kannata alkaa perustelemaan koko olemustaan. Siina on monta asiaa mitka vaikuttaa: 1. kaveri harrastaa sita usein, eli silla on jo jonkun sortin yleiso 2. monet kay siella vaan trollaamassa, kun sattuvat ohimennen paikalle (tosin, en tiia miten joku youtube kanava ois yhtaan eri juttu, sattuuhan sita siellaki) 3. se on live, homman nimi on keskustella tyypeille 4. no script of any kind, whatsoever. 5. Ma oon just hyva. Nii en tiia mika ihmisia vaivaa :D  <- tuo asenne varmaan. Ei saa tykata itestaan, varsinkaan jos on pimpillinen tyyppi.


Jaa'a. Ehka alan pitamaan jotain surullista show'ta taalla, koska tata blogia ei kato kauheen monet, vaikka tama onki julkinen blogi. Miksei joskus vaan vois oikeesti teha sita mita haluaa, eika vaan kattoo vieresta ku muut toteuttaa luovia unelmiaan?


(Oonko kayttany tata otsikkoa jo kerran? Jos niin, niin sitten vahan vituttaa.)

No comments:

Post a Comment