Saturday, September 2, 2017

Fox on the run.

Jessssss. Viikon viimenen paiva. Ootan ens viikkoa innolla, koska Tytti tulee maanantaina! Ou jee.

Mites taa viikko nain muuten? No, ei sen erikoisemmin. Sunnuntaina oli hommia, maanantaina ei, tiistaina hommia ja keskiviikkona myos. Maanantaina taisin vaha siivoilla taalla kylla. Keskiviikkona oli Robertilla vapaapaiva ja mulla puoli paiva, nii se tuli mun mukaan toihin taas. Katottiin vaan youtubea ku oli nii hiljasta. Kerettiin Preacheriaki kattoon, ku oli jaanny pari jaksoo kattomatta. Lahettiin kahen aikaan ja kaytiin lounaala Fuddruckersissa. Oli tosi hyvaa. Nyt naa 2 viimesta kertaa kun oon kaynny siella oon tykanny tosi paljo. Ennen en tykanny. Robertki soi koko burgerinsa, ku oli nii alyttoman herkullista. Sit kaytiin yhessa levykaupassa mika ei sit ollukkaan nii hyva mita kaikki oli mainostanu. En ite loytany mitaan mita oisin halunnu sielta, ja kaikki cd:t mita niilla oli mitka oli kiinnostavia, oli sit tietenki sellasia mita meilta loytyy jo :D Kuinkas muutenkaan. Sit tultiin kotiin ja katottiin loput Preacherista. Menee nyt kylla taas nii sairaan jannaks etta tuntuu etta kaljuunnun hiusten repimisesta. Oltiin myos vuokrattu Guardians of the Galaxy 2 nii sit katottiin se. Olihan se edelleenki hyva. Robert kutsu tata hyvaks treffipaivaks, ja oon samaa mielta! Erittain hyva treffipaiva, vaikka toissa kaytiinki :)

Torstai meni sit siivoilujen merkeissa, heti aamusta. Mut jotenki tuntuu silta etten saannu mitaan tehtya. Meneeko taa jotenki hitaasti? :D Kuuntelin tota GotG soundtrackia. Ne oli laittanu molempien soundtrackit yhteen playlistiin.

Eilen en saannu tehtya yhtaan mitaan, koska juttelin Jessican kans jonku nelja tuntia :DD Mutta oli hyvat puheenaiheet :D Ehka kirjotan joskus erikseen asiasta. Niinkun naista puberteetin kokemuksista ja miten vaikeeta se on joillekki :D Kaikennakosta. Pyllynrei'istaki tuli asiaa. Ja ku Robert tuli kotiin nii ei saatu mitaan aikaseks. Se tuliki vaha myohemmin kotiin. Robert joi kaljaa, ja ma join yhen enka sit jaksanu juoda enempaa. Tehtiin ruokaa ja kerettiin jo ottaa vaatteet pois ku oli nii nihkeeta ja kohta piti muutenki menna makuuhuoneen puolelle, mut sit Robertin alko tekeen mieli jatskia nii hirveesti etta oli pakko heittaa vaatteet taas paalle ja lahtee kioskille. Mutta oli se kylla sen arvonen reissu.

Tuli nukuttua vaha huonosti ku taalla on ollu tosi nihkeet kelit talla viikolla. Aivan jarkyttavan kostee ilma ja kuuma viela siihen paalle. 35 astetta oli eilen! Kuuma on ihan ok, mutta kostea tekee siita sietamattoman. Taalla nyt ei yleensa oo kosteeta, mut ilmeisesti nyt on menossa tasta yli joku trooppinen myrsky nii sen takia ollu vaha nimenomaan tallaset trooppiset olosuhteet. Huomenna sit vihdoinki myrskyaa nii saadaan naa nihkeet kelit pois alta. Pitais kuulemma sataa ja ukkostaakki. Onneks nii, nii sit maanantaina ku Tytti tulee on raikkaampi ilma, ja ihanan lammin!

Yritin tassa miettia etta mitas ohjelmaa keksis ens viikolle, mutta eihan sita ainakaan maanantaille nyt tarvi mitaan. Kaljaa vaan jaakaappiin nii se on silla selva. Sit tiistaina hommiin, Tytti lahtee mukaan pitaan seuraa mika on tosi kiva mulle, koska tiistait on nii vitun hitaita ja tylsia ja eras tyokaveri/pomo/naapuri ei ikina vaivaudu paikalle. Ja sit illalla ois trivia. Ja sit en tiia mita keskiviikkona paivalla keksis, mutta illalla on pesista! Ja sit torstaina on Robertilla vapaata, nii sillon ainaki tehaan jotain paivalla. Aattelin etta Free flight ois kiva, ja sit aateltiin et Aquaticassa vois kayda. Sellanen vesipuisto siis. Ja Free Flight on se sellanen papukaijakoti mista oon puhunu taalla ennenki. Illalla ois sit taas triviaa, jos jaksaa. Katotaan nyt! Disneylandista haaveiltiin, mut ku me maksetaan huomenna vuokra, ja mulla on ollu aika vaha noita ylimaarasia vuoroja viime aikoina, nii ei oo hirveesti saatu saastettya rahaa :( Saastin aikasemmin yli 200, mutta rottien elainlaakarireissuun (Maevella oli keuhkoissa tulehdus ja sai laakkeet, Mollylla oli joku kasvu alapaan vieressa, mutta se oliki vaan sellanen kysta (??) jonka se elainlaakari nyppi pois siita) meni 99 dollaria, ja sit typerasti kaytettiin loput (mut se oli silti ihan kivaa, koska sit pystyttiin kayda syomassa Robertin vapaapaivana ja sellasta) ja nyt kerkesin saastaa yli satasen, mutta siita meni suurin osa netti- ja puhelinlaskuun. Etta so long, rahat. Nii ei taida olla varaa menna Disneylandiin. Sit me ei Robertin kans missaan vaiheessa saatu aikaseks uusia elaintarhapasseja. Se nyt ei ois yhta kallis homma, jos molemmat maksaa omansa, mutta eipa nyt sit vaan tullu tehtya. Mut ainaki on tuo Aquatica, me ei olla itekkaan kayty siella, ja sen pitais olla ihan affordable. Ja sit on just Free Flight, ja vois kayda esim. Birch Aquariumissaki. Me kaytiin siella pari viikkoa sitte, mutta ei mua haittais menna uudestaan. Ehka sillon ei oo yhta hikiset kelit :P Ainahan noita nahtavyyksia on! Menee vaikka juomaan kaljaa Balboa Parkiin joku paiva :D

Jaa'a. Pitaiskohan sita vaan polkasta paiva kayntiin ja alkaa tekeenki jotain? Jotenki motivaatiot vahilla. Pitais soittaa Roberin aitillekki, mut ku ei millaan jaksa ku se sit aina haluaa puhua miljoona vuotta ja sen kans on tosi kiusallista jutella joskus puhelimessa ku se pitaa sellasia pitkia pausseja ja sit ite alan pitaan pausseja ku en tiia mita sanoa. Ja sit se kyselee aina ne samat, onko edistysta paperihommissa, onko Robert muistanu kayda laakarissa, jne jne jne. Ja sit se sama vanha "huoh, kylla teian nyt pitaa..." Ei kukaan jaksa kuunnella jos itekki tietaa etta PITAIS.


Nainpa nain.

No comments:

Post a Comment