Sunday, October 12, 2014

Paatos Tytin vierailulle.

Tassa olisi nyt vahan juttua Tytin viimeisesta paivasta sitten! Se oli sunnuntai, 9/7 paiva ja suuntasimme iltapaivalla kohti Balboa Parkia parin kaverin kanssa. Yksi meidan tutuista joka on mukana jarjestamassa Awesome Festia joka vuosi oli menettanyt rahaa siina jarkkaamisessa, ja pari muuta tuttua sitten paattivat jarjestaa pienen keikan puistossa ja kerata rahaa kaverilleen. Siella grillattiin, ihmiset toivat koiransa, ja oli siella muutamalla lapsetkin mukana. Me istuttiin retkeilytuoleissa ja juotiin kaljaa ja dipattiin vihanneksia. Oli oikeen mukava sunnuntai puistossa. Sielta tullessa taidettiin syoda jotain, mutta en kylla nyt muista yhtaan etta mita ja missa. Ehka tama oli sittenkin se paiva kun haettiin vahan leipaa? En oikeasti muista. Harmi. Ei siina mitaan. Illemmalla haluttiin Tytin kanssa vahan pitaa hauskaa kun Tytin piti lahtea aamulla, niin mentiin Belching Beaveriin kaljalle. Yhdet muuttuikin pariksi, ja oltiin siella sulkemiseen asti. Ei nyt mitenkaan kauhean "oho!" juttu, koska se pulju menee kiinni jo kymmenelta :D Jatkettiin siita sitten viela naapurissa olevaan Tiger!Tiger!iin ja otettiin siellakin ainakin kahdet. Siina oli jo vahan sellaisessa tujussa, mutta ei ne bileet siihen loppuneet, vaan otettiin kioskilta viela 6packi mukaan ja mentiin meille :D Robert oli jo nukkumassa niin piti olla natisti, niin paatettiin sitten menna pihalle istumaan. Siihen tuli yks naapuri, kenen kanssa en ollut aikaisemmin jutellut ja naytti upeita piirrustuksiaan. Siina tuli kylla vahan otettua overit, Tytti on varmasti samaa mielta ;) Mentiin tosi myohaan nukkumaan, ja heratys oli jo kuudelta. Mina ja Tytti oltiin molemmat viela vahan humalassa kun noustiin. En muista etta mulle olisi kaynnyt nain aikaisemmin :D Meinasi vahan kylla tulla kyynel silmaan kun halattiin viimeista kertaa Tytin kanssa. Oli ollut niin mukavat 2 viikkoa, taynna hyvaa ruokaa, hyvaa seuraa, hyvia juttuja ja muutenkin paljon hauskaa tekemista. Robertin piti melkeen heti menna toihin sen jalkeen kun oltiin viety Tytti lentokentalle ja ma viela viestittelin Tytin kanssa jonkun aikaa. Sitten olikin pakko menna nukkumaan vahaksi aikaa, ja onneksi sitten seuraavalla heraamiskerralla olikin paa taysin selva :D Etta sellainen reissu oli se!

5 comments:

  1. Sulle kyllä sattuu ja tapahtuu , mut ehkä se oli ainakin unohtumaton ilta Tytin last day for a while.. Tai jos siitä illasta nyt jotain muistaa :D ni jenkkilässä ei oo näitä säädöksiä et klo 9 jälkeen ei kaupoista kaljaa saa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se riippuu osavaltiosta, mutta meilla taalla kaliforniassa loppuu kahelta yolla alkoholinmyynti ja alkaa kuudelta aamulla :D

      Delete
    2. ja esim. nevadassa voi ostaa vuorokauden ympari alkoholia.

      Delete
  2. Heh vähä toista , ku Suomessa Mis ei kohta saa edes kirjoittaa sanaa viski

    ReplyDelete
    Replies
    1. mita ihmetta? :D onks siella taas laitettu jotain ihan pimeita saantoja? luin jotain et alkon pitaa vaihtaa nimi tms?

      Delete