Saturday, October 25, 2014

Joku lesbo ja muuta asiaa.

No niin! Meidan Thomasilla alkaa vatsa-asiat olemaan kunnossa :) Hyvin on tuo tuotanto lahtenyt kayntiin sitten torstai-illan, ja pirtealta ja hyvinvoivalta vaikuttaa pikkumies :) Huomenna laitan hanet takaisin Samin kanssa asumaan. Niita on pidetty erilla siksi etta on helpompi tarkkailla Thomasia ja katsoa etta tuleeko sielta mitaan. Vaikeampi kun on kaksi rottaa samassa hakissa, koska sitahan ei tieda etta kumpi siella on kaynnyt tarpeillaan. Eilen elainlaakarista kaskettiin pitaa Thomasia viela erillaan pari paivaa etta tietaa varmasti etta se kay tekemassa tarpeensa normaalisti :) Mitas muuta? No, meilla meni trivia vahan pain persetta mutta me annettiin se itsellemme anteeksi koska oli viimeinen liigaviikko, eika silla nyt ole niin kauheasti valia kun ollaan jo top kympissa muutenkin ja jo menossa sinne turnaukseen :D Ma ajattelin pitaa triviataukoa nyt tulevalla viikolla, koska vaikka ne pitaa sita triviaa, niin se uusi liiga ei ala kun vasta joskus myohemmin. Niin niilla pisteilla ei oo silleen valia. Robertilla on maanantai vapaata, niin paastaan sunnuntaina kerrankin karaokeen :D Ja mennaan kokeilemaan maanantaitriviaa. Siis trivia-tauolla meinaan etten pelaa keskiviikkona enka torstaina. On ihan liikaa se kun pelaa kolme kertaa viikossa. Tosin siina on se hyva puoli etta sitten keskiviikkosin en yleensa juo kun ehka yhden kaljan jos edes sitakaan :D Pitaisi muuten keskiviikkona tehda vahan vapaaehtoishommia, meinasin ihan unohtaa! Eilen sattui jotain mika oli musta aika huvittavaa; olin loysassa t-paidassa ja pyjamashortseissa laittamassa pyykkia narulle kuivumaan, ja siina oli oikeastaan vaan Robertin kalsareita ja sukkia, ja tuossa meidan pyykkituvan takana oli Espanjaa puhuvia rakennusmiehia, jotka kutsuivat mua lesboksi, ja tietysti ajattelivat etten ymmarra Espanjaa. Joskus kylla vahan naurattaa kun muistelee etta on olemassa ihmisia ketka vielakin ajattelevat etta kun nainen on vahan rumannakonen ja se laittaa miesten alkkareita kuivumaan, on se lesbo :D Tai etta naisten pitaa aina olla jotenkin naisellisia jne, muuten ne on lesboja. Mut ei se mitaan :D Ei mua loukkaa se yhtaan jos joku kuvittelee etta olen ainoastaan naisiin pain. Enemmankin loukkaa se ajatustapa mika on sen takana. Siis tuo etta lesbot on niin ja nain ja heterot taas nain ja niin. Onneksi eivat nahneet mua myohemmin kun vedin Robertin flanellipaidan paalle ;D Hahaa. Ei, nyt ma lahden tasta muualle lesboilemaan :P Morjens.

2 comments:

  1. Eikä ! Siis mua niin ärsyttää tää ihmisten kategoriointi. Ja ethän sinä ole rumahtava vaan persoonallisen kaunis! <3 ei kaikkien ihmisten pidä mahtua samaan muottiin vaan ihana kun ollaan kaikki erilaisia . Ja ku muutenkin sulla on niin nätit kasvot . Ehkä ne raksamiehet vaan haaveili sun olevan lesbo ja niiden näkevän ikkunan takaa tyynysotaa:D hih hih . Mee yllättää ne joku aamu ja purista perseestä ja sano jotain härskiä espanjaksi :D voi leuat loksahtaa auki;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meinasin rumalla sita etta oli just vaha tollaset paskat vaatteet ja ei mitenkaan laittautunut :D musta on tarkee muistaa etta joskus saa olla ruma ja etta ei se oo huono asia jos on vaha ruma aina sillon tallon :D kyl ma muuten oon aika komee nainen ;D ma aattelin kans samaa vahan, et jos ne elatteli jotain yokottavia fantasoitaan :D ois varmaan pitany iskee silmaa ja heiluttaa persetta :D

      Delete