Thursday, January 9, 2020

If you like the set up, you're gonna love the punchline.

Jouuu.  Ainaki yks paketti menny perille; sen minka lahetin Jessicalle. Oli mieluisia lahjoja! Ku nyt sais sen mun vanhempien lahettaman tanne kotiin viela nii ois kaikki just hyvin. Aina jotain vaantoa.


Oon hienosti polttanu vaan kaks tupakkaa paivassa taman kuun 2 paivasta asti. Yks aski kestany melkeen kaks viikkoa jo. Jee! Lopettamiseen tahtaillaan. Kylla se tasta!


Hiukset jotenki epainspiroivat etten jaksa niita edes harjata. Ostin hiusvarin etta saa varjattya juuret ja muutenki touch up mutten oo vaan jaksanu. Joka paiva vaan tyoponnarissa hengailen kotona. Jos ollaan oikeen jonnekki menossa nii sit pipo paahan. En muista millon oisin viimeks laittanu hiukset silleen niinku niitten kuuluu olla, ilman etta ois pipo tai joku muu paahine peittamassa hiukset. Haluaisin leikata ne, mut en oikeen tiia miten. Nuo sivut on varmaan muutenki ihan liian lyhyet yhtaan mihinkaan, vaikka niita tassa nyt oonki vaha muka kasvatellu. Niita kauheesti kannata muutenkaan trimmailla ennen ku on hiukset varjanny, ku sit jaa laikkia niihin. Aina kay nain ku hiukset kasvaa tohon olkapaille. Loppuu jaksaminen ja kiinnostus. Ne menee takkuun. Sit jaksaa viela vahemman. Joka kerta kay nain. Nyt on aika surkee aika vuodesta lahtea leikkaamaan lyhyeks, ku on kylma ja naytan typeralta lyhyilla hiuksilla pipo paassa mutta toisaalta ois kiva olla heraamatta silleen et jo takkuset hiukset on menny kiharalle yolla koska joku on hikoillu hiusten paalle. Pitaneet taas guuglailla jotain hiusideoita. Ahistaa ikuisesti se etta kun en edes kysy mitaan neuvoja, ihan vaan itekseni juttelen internetissa ja sanon jotain tyyliin "en osaa paattaa leikkaanko vai en" nii aina joku pitkatukkafetissi (no ei nyt ees fetissi mut aina joku vitun mies tai joku fellow bissemimmi kuka ihastuu pitkiin hiuksiin) tulee ruikuttaan siihen etta "kasvata!!! en oo nahny sua pitkilla hiuksilla pitkaan aikaan!!111" EN KYSYNYT. Ja nyt en todellakaan kasvasta koska ne on mun hiukset, eika sun. On lapsesta asti ahistanu sellanen olo ettei omat hiukset oo omat. Ehka sen takia aina teen niille kaikkea kakkaa :D Aiti tosin kylla anto teha hiuksille mita vaan, mutta ensimmainen kohtaaminen tollasen "sun hiukset kuuluu mulle" asenteen kans oli kun olin 8 ja halusin ensimmaista kertaa leikata hiukset ja jopa toiset LAPSET alko vaantaan siita etta ku ne on niin ihanan pitkat ja tyttomaiset ja blaablaa etta eihan niita nyt voi leikata. LAPSET. Miks joku 8 tytto valittaa siita mita joku sen kaveri tekee tukalleen? :D Varmaan jotain kotoa opittua kakkaa sekin.


Aina alkaa joku typera asia arsyttamaan :D No ei se mitaan. Kyselin kavereilta vahan Los Angeles vinkkeja ku ollaan sinnepain suuntaamassa parin viikon paasta. La Brean ne tervakuopat tai mitka onkaan kutsuu jalleen mut ois kiva naha muutaki. Nyt se funicular mika on La La Landissaki nahty on avattu uudestaan niin voi menna sen kyytiin. Musta ois kiva kayda siella Museum of Deathissa. Kerran, varmaan 11 vuotta sitte, seistiin Robertin kans sen edessa mutta se oli menossa kiinni puolen tunnin paasta ja meilla oli iso Mountain Dew mukana eika sita saannu vieda sinne sisalle nii sit vaan seistiin siina. Los Angelesissa on myos sellanen liike ku Necromance, ja oon sielta joskus tilaillu kaikkea jannaa nii ois kiva menna kaymaan paikan paalla ja ehka napata mukaan hyllyyn jotain kivaa! Oon sielta hankkinu mm. rotan paakallon ja Robert ostanu sielta joskus lahjaks lepakon ja sit pesukarhun tassun. Ehka niilla on siella se sellanen kaarme minka se meinas ostaa joululahjaks kerran, mutta ne ei sit lahettanykkaan sita eika sen kortilta otettu maksua.Seuraavana paivana sit Disneyland. Siella on uus Star Wars laite! Joka avataan 17 paiva. Ootan etta paasee kaymaan ensimmaista kertaa Galaxy's Edge'ssa. Ehka siella on niita mandalorian tyyppeja nyt ku se ensimmainen kausi on paattyny. Mun pankkikortti on sellanen Disney-kortti ja silla vissiin saa jotain vippia etta paasee tapaamaan eri hahmoja :D Ja saa myos 10% alennusta tietyista ravintoloista siella, mut mitkaan niista ei ollu sellasia missa me yleensa kaydaan ku ollaan tuolla. Ei viitti lahtee mihinkaan fancypaikkaan pelkan alennuksen takia. Oon kuunnellu the Mandalorian soundtrackia ihan hirveesti viime aikoina. Onkohan se jotain tallasta alkulammittelya?


Jaaaaaaaaaaa'a. Toissa kaikkien vuoroja lyhennetty. Varmaan tama ku nyt on tuo minimipalkka noussu. Ei se oo ku dollarilla noussu mutta vaikuttaahan se tollasessa pienessa paikassa. Meilla tosin laski vuokra! Nii sehan on ihan hyvaan saumaan osunnu asia :D Etta jos tyovuorot lyhenee nii sentaan tulee maksettua vahemman vuokraa. Meilla toissa tanaan tyypit naytteli kuviaan isistaan ja katottiin et ketka nayttaa eniten omalta isaltaan. Olin sita mielta etta meilla pitais olla sellaset awardsit nimeltaan the Daddies ja se kuka nayttaa eniten isaltaan on vuoden Daddy-voittaja. Siella on kaks sellasta ihan selvaa kopiota isistaan. Itse en ole vuoden Daddy-voittaja vaikka hieman isukiltani naytankin.



Nain on vuosi lahteny kayntiin. Toita ja hiustuskailua. Nii ja valilla sit tietty vaha sita Humane Societyaki. Se on mukavaa hommaa, vaikka pesenki hakkeja :D Silti! Siita tulee jotenki hyva olo. Hakeista ja niiden pesemisista puheen olleen, tuolla olohuoneessa oottelee kolme pienta rottaa etta joku tulee pesemaan niidenki hakin. Valitettavasti meilla ei taalla kotona oo vapaaehtoistyontekijoita, vaan meilla on mina, kenen on ihan pakko hoitaa homma. Mutta jos se homma hoituu ihan vapaaehtoisesti kaheksalta aamulla jossain muualla ku kotona, nii menee se nain toitten jalkeen kotona pyjamahousuissa myos :D Samalla voi kuunnella vaikka maanantaina tullutta uutta Crime Junkies podcastin jaksoa. Hyvaa viikonloppua ja onnea kaikille Suomen vuoden Daddy-palkinnon voittajille.


ps. Fargon uus kausi alkaa huhtikuussa. Olen valmis. Oli jo aikaki herre gud. Ja siina on Jason Schwartzman!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Veckans bejb seuraavat miljoona viikkoa.

No comments:

Post a Comment