Wednesday, January 29, 2020

Downtown Disney.

Samana iltana siis tultiin sinne Anaheimiin. Sen pitais olla aika lyhyt ajomatka, mutta eipa kylla silta tuntunu ku sita ruuhkaliikennetta oli sen verran. Toki sit heti kun Los Angelesin laanista oltiin paasty ulos niin loppu seki :D Ikuinen klassikko tuo etta heti kun LA laaniin saapuu, sen huomaa ruuhkasta ja samoin toisin pain, etta se loppuu heti laanien rajalla. Joka tapauksessa, hotelliin oli helppo loytaa. Tultiin sinne ehka tuntia myohemmin ku mita oltiin suunniteltu, just tuon liikenteen takia. Check in oli nopea, ei siella ollu ketaan muita oottelemassa. Heitettiin kamppeet huoneeseen ja vahan kateltiin ymparillemme. Ei meinattu ensin tajuta miten ne verhot siella toimi, nii vaha nakuiltiin siella kaikkien nahtavina hetken verran :D Piti vaihtaa uimavaatteisiin ja yritin kaantya vahan silleen ettei ikkunassa nakyis yhtaan mitaan ja onneks vessan ovi peitti peilin niin ei sit nakyny silleenkaan sinne ikkunaan mitaan. Ei siita kylla mielestani kukaan sillon menny edes ohi. Mentiin porealtaaseen hetkeks hengailemaan ja rentoutumaan. Siella oli pariskunta Kanadasta ja mies kehuskeli liksastaan. Myos joku aiti lapsensa kanssa, ja ne onneks lahti kaikki menemaan heti ku me tultiin sinne. Hetken siina lilluttiin ja sit mentiin takas huoneeseen vaihtamaan vaatteet ja sellasta. Pikainen visiitti kioskille, tayttamaan jaakaappia ja sit kaveltiin Downtown Disney'in.


Downtown Disney on sellanen alue minne voi menna vaikkei oiskaan menossa ite puistoon. Se on sellanen pieni ostosalue, ja siella on myos ravintoloita ja kaikkee sellasta. Mentiin sinne koska miks jaada hotelliin istuskelemaan? Siella oli meille paikallisen panimon, Ballast Pointin olutravintola, joten mentiin sinne parille. Oli aika jarkyttavat hinnat kylla. Mukavia tyontekijoita tosin. Ballas Point meni aika aikasin kiinni (aikasin ja aikasin, kello oli varmaan jo jotain 10 tassa vaiheessa) nii jatkettiin matkaa Trader Sam's tiki baariin. Olin kuullu tasta paikasta muttei oltu suunniteltu menevamme sinne, ja yks kaveri sattu mainitsemaan sen ennen meian reissua niin aateltiin etta mika ettei. Tosi siisti paikka! Just sellasta Disneyland-laatua, kaikenmaailman koristetta teemaan sopien lattiasta kattoon, ja tunnelmallinen valaistus ja aania taustalla :D Ja kun tietyn juoman tilas, niin sit ne paino napista ja siella alko tapahtua :D Robert tilas sellasen drinkin jolla on jotain tekemista haaksirikkoutuneen laivan kans ja yhtakkia sellanen laivataulu heras henkiin ja taustalla alko salamoida. Jannaa! Oli myos joku toinen tollanen, oisko ollu etta joku tulivuori purkaantu tms. Drinkit oli tietenki trooppisia ja aika makeita mutta myos yllattavan raikkaita. Tassa vaiheessa lounaasta oli jo kulunu monta tuntia, niin piti jotain ruokaa saada. Robertia ei oikeen inspiroinnu mun alkuperaisidea kioskin kautta poikkeamisesta. Meilla oli mikro huoneessa ja aattelin etta onpas katevaa. Trader Sam'sin hinnat oli aikamoiset, mutta Robert paatti etta nyt ollaan lomalla, ja sillon saa kuluttaa vaha enemman. Ruoat oli aikalailla Havajilaistyylisia. Robert otti jonku pu pu platterin missa oli makaroonisalaattia, siipia, gyozaa ja friteerattuja haricot vertseja. Ite otin pokekulhon koska poke. Poke forever. Oli hyvaa ja hyvin tayttavaa viela kaikenlisaks. Sit vaan kaveltiin koko Downtown Disneyn lapi takas hotellille, ja siella piti menna metallin paljastimien ohi ja jouduin Robertin leftover laatikonki oikeen avaamaan sille vahdille ettei nyt ois vaan jotain epamaarasta sujautettu sinne lootaan. Kaskivat vaan varoa katujen pesijoita, ku siella suihkutellaan joka ilta. Helposti paastiin kulkemaan lapi ja pian oltiinki jo sangyssa hotellissa. Robert osti Disneyland sovelluksen kautta meian liput seuraavalle paivalle, ettei tarvinu sit jonotella siella. Muuta ku marssi suoraan porteille. Se on tosi katevaa. Silla sovelluksella myos nakee jonotusajat eri laitteisiin Disneylandissa ja voi kattoa ruokalistoja niitten ravintoloista.



Ihan vaan tama yhen illanki juttu meni nain pitkaks, niin se Disneyland olkoot sitte erillinen postaus.


tuli yhtakkia mieleen, etta sita habanero Sculpinia mita join Ballas Pointissa ei varmaan enaa edes saa pullossa :o sehan on hyvin harmillista. 

4 comments:

  1. Toi on kyllä hyvä ajatus että lomalla voi vähän törsätäkin, säästää rahaa sitte jostain muusta loman jälkeen 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todellaki! Robertin palkka tuli muutenki sinä iltana ja mulla oli palkkapäivä heti reissun jälkeen 😀

      Delete
    2. Etin tota sanaa törsätä enkä millään muistanu että mikä see oli xD

      Delete
  2. Suomen sanat on joskus hankalia ;) Mikä se on ees suomeks, tuhlata/kuluttaa liikaa taijjotain :)

    ReplyDelete