Monday, November 18, 2019

We've got magic to do.


Hejpa hej taas.

Kaikennakosta taas. Tiistaina kaveri tuli kaymaan porakoneen kans ja nyt on kuulkaa luksusverhot makuuhuoneessa. Makuuhuone on 8/10. Ennen oli ehka 3/10, ja sit aikasemmin tana vuonna jarjestin uusiks kaikki ja siivosin kunnolla ja sit se oli ehka 6/10 ja nyt alkaa jo olemaan asiat mallillaan :D Tykkaan naista tosi paljo. Todella hyva joululahja!

Sit sen jalkeen mentiin heti Gilly'siin ku siella oli trivia ja koko porukka oli tulossa sinne.  Oli tosi kivaa! Oltiin voitossa koko ajan ja sit vastattiin vaarin viimeseen kysymykseen :''(  yhyy. Ei voitettu koska joku pisti puolet pisteistaan peliin, ja me ei laitettu mitaan, nii tultiin sit toiseks koska niilla oli enemman pisteita sit lopussa.


Keskiviikkona kavin tassa lahella Ruotsalaisen (ajattelin etta vois alkaa kayttaa tallasia pseudonyymeja kavereista, nii ei oo aina nii sekavaa jos kertoo jonku jutun missa on monta kaveria mukana) luona tapaamassa sen kissoja koska se pyysi kissavahdiks viikonlopulle. En tiia miks olin nii yllattyny kuinka lahella se asu. Lainasin pari ruotsinkielista kirjaa. Yks niista varsinki kuulosti mielenkiintoselta, koska siina kirjassa ollaan ruotsinlaivalla :D tai suomenlaivalla ehka ennemminki, koska tassa ollaan lahetty ruotsista, ja suurin osa hahmoista on ruotsalaisia. Aloin lukemaan sita heti. Harmitti eilen illalla ku vasytti nii paljo ku oisin halunnu lukea vaha ennen nukkumaanmenoa mut ei vaan pystyny. Illemmalla oli sit mun Humane Society service planning tapaaminen. Kierrettiin koko paikka. Sillon viimeks ku oon ollu vapaaehtoishommissa, oli vaan yks rakennus kierrattavana. Nyt niita oli muutama... Hieman laajentunu hommat. Mut jannaa! Joku pyyteli viela ulos, mut en jaksanu. Vietettiin ihan rentoa iltaa kotona.


Torstaina kaytiin pelaamassa vaha triviaa Robertin kans, ku harmitti se tappio tiistailta :D Alunperin muittenki piti tulla, mut ne ei sit tullukkaan. Mut ei se mitaan. Ei ollu kauheen jannaa.


Perjantaina piti menna ostaan salattikulho. Ostettiinki kulho, kaks lautasta ja uusia haarukoita :D Ja sit kaytiin North Park Brewingissa, koska ei oltu ennen kayty. Oli ihan kiva paikka. Kavisin uudestaan. Sit mentiin Second Chance brewingiin. Oon siella kaynny kerran aikasemmin. Se on aika tylsa paikka, oluet kylla ihan hyvia mut ei mikaan favorite. Mut se oli ainoa sellanen vaha hiljasempi paikka perjantaina. Kaytiin kans Hess brewingissa pikasesti. Se on aina ihan kiva paikka.


Launataina menin toitten jalkeen kaymaan Ruotsalaisella taas, koska piti ruokkia sen kissat. Toista kissaa en nahny, mutten nahyn sita sillon keskiviikkonakaan ku se on vaha ujo. Hengailin siella hetken aikaa kissojen kans, ja sit menin kotiin hengaamaan rottani kans. Illalla oli Satenkaaren synttarit, mutta me ei sit jaksettu kauheen pitkaan kotona ootella, nii mentiin sinne baariin jo vaha aikasemmin. Ei me sit oltu siella kauaa sen jalkeen ku synttarisankari saapu sinne ku oltiin jo oltu siella hetken. Robert lahti meneen, ma jain viela yhelle kaljalle hengaamaan Satenkaaren miesystavan kans (kenelle en oo keksiny mitaan hyvaa pseudonyymia, mutta kaikki aikananaan) mut lahin sit heti sen jalkeen menemaan. Robert ei varmaan ollu kerenny olla kotona kovin pitkaan siina vaiheessa ku lahin ite kavelemaan sielta.


Eilen tilattiin Disney+. Kaytiin kaupassa ostamassa kaikkia herkkuja sita varten :D Katottiin molemmat jaksot Mandalorianista (Taika Waititi on siina yhen droidin aanena!) ja sit molemmat jaksot Encore!a. Robert lopetti Netflixin nii nyt pitaa kattoo kaikki mika on jaanny Netflixissa kesken :s Onneks oon jo Gossip Girlin viidennella kaudella, nii kerkeen varmasti kattoo sen loppuun ennen ku Netflix loppuu. Katotiin myos Bojack Horsemanista tulleet uudet jaksot, nyt ku pitaa kattoo kaikki loppuun akkia. Disney+:ssa on myos kaikki Simpsonien kaudet, paitsi se mika on nyt menossa tv:ssa, nii katottiin sit sita viela illalla. Oon aika innoissani tosta Disney+ palvelusta! Nyt meilla on myos kuukaden ilmanen Amazon Prime, nii tassa on kaikkee mita voi kattoa :s Liikaa valinnanvaraa.


Uus viikko, uudet huonot tyovuorot ja sellasta. Tai, ne aamuvuorot on aina tervetulleita, siita en valita mut taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas kassalla. Mika vituttaa, ku siella on MUITA keta ne voi laittaa sinne kassalle. En tiia onko tassa nyt joku tallanen juttu etta yritetaan antaa mullekki vuoro nii sit mut laitetaan sinne kassalle. Ku en halua olla siella kassalla. Mut palkattiin alunperin keittioon ja nyt yhtakkia oon vahintaan kaks kertaa viikossa kassalla. Mutta tassa on taas vaha mietitty muualle toihin hakemista vaihteeks, ja on yks hyva idea nii katellaan. En jaksa olla toissa paikassa missa omistajilla on rahapulaa ja sun vuorot on yhtakkia lyhyita. Niinku, olin ehka yhen paivan 8 tuntia toissa viime viikolla. Blaa.


Tallasta tanaan. On vapaapaiva, oon asentanu uuden lampun, pessy pyykkia, vienny kierratettavat ja roskat ulos ja seuraavaks ajattelin sheivata nuo ylikasvaneet kohdat hiuksista. Loppupaiva meneeki sit Oliven seurassa varmaan Gossip Girlia katellen, ku pitaa kereta kattoo se loppuun :D


Katsotaan mita uus viikko tuo mukanaan. Ei varmaan kauheesti haittais olla vaan kotona valilla.

3 comments:

  1. Suomeen tulee disney+ ens keväänä kai vasta, kiinnostaa toki. Toiv siitä on nyt paljon iloa teille :)

    Mikä sen kirjan nimi on missä on se risteily?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yllattavan vahan tullu katottua sita koska Robert lopetti meian netflixin nii yritan tassa vakisin kattoo pari sarjaa loppuun ennen ku loppuu noi netflixhommat :s

      sen nimi on Farjan. tahan mennessa on tykanny! nyt alko jopa tapahtua vahan tossa kirjassa.

      Delete
  2. Löysin et se on myös suomennettu 👍 "Risteily" engl. Blood cruise 😊 Täytyy jossain kohtaa lukea itekin!

    ReplyDelete