Friday, November 8, 2019

Knowledge machine.

Hej och god kvall.

Kaikennakosta kuulkaa. Kalenteri pursuaa kaikenlaista. Kaytiin Robertin kans lauantaina kattomassa Taika Waititin uus leffa, Jojo Rabbit. Oli ihana. Nauroin ja itkin. Itkin ehka vaha enemman, koska olin liian vasyny ensin. Mutta tykkasin. Menisin kylla kattomaan toisenki kerran ja seuraakin loytyis. Pitaisko menna?


Tiistaina ruotsalainen kaveri kysy jos lahtisin tohon Tiger!Tiger!iin illalla kaljalle. No lahimpa! Ei oltu nahty kahteen vuoteen vaikka lahella asutaanki :s Aika huonosti menee. Mut oli kivaa, ja sai vaha puhua ruotsia. Ja juttu luisti vaikka nii harvoin nahaanki. Nyt se asuu tosin ihan kavelymatkan paassa nii yritetaan naha vaha useammin. Annoin sille mun kassin etta on syy pian menna kaymaan :D Paatettiin etta voitais kayda kavelylla joskus ja vaikka harjotella vaha valokuvaamista ku oon ite aika huono.


Oltiin (ja minkakohan takia, ku on ollu hirveeta vaantoa tasta) tyokavereitten kans suunniteltu menevamme ulos. Se kuka oli jarkkaamassa tata ei tietenkaan lahteny yhtaan mihinkaan. Mut silti. Kavin ensin aamupaivalla Robertin aitin kans ostoksilla Parkway Plazassa. Se osti mulle aikasen joululahjan; uudet verhot makuuhuoneeseen! Ne on erittain kauniit. Toiset pitais vaan viela saada paikalleen, mutta siihen tarvii porakonetta. Yks kaveri jo lupautunu avustamaan kunhan saadaan aikataulut sovittua. Se tarjos myos lounaan Rubio'sissa samalla. Oli kivaa hengailla Robertin aidin kans. Sit illalla just ku Robert tuli kotiin mentiin Ould Sodiin kaljalle, ja tyokaverit x 2 + yhen miesystava tuli sinne. Yks niista tarjos vaha rookingia Robertille, nii Robert ei sit enaa jaksanu sen jalkeen lahtee minnekkaan jatkoille, nii se meni kotiin syomaan ja nukkumaan ja me muut mentiin homobaariin missa se soitettiin Stacey Q:ta. En ollu kuullu tuota biisia pitkaan aikaan. Sit mentiin kaverin luo syomaan, ja se teki jotain tulisia korealaisia nuudeleita ja kuunneltiin Liza Minnellia samalla. Siella ei ollu kaljaa nii tupakoitiin vaan pihalla. Sain rapsuttaa lemmikkilintua. Sain myos mukaan taas uuden paidan. Eli siis kaverin vanhan.


Eilen, eli torstaina kaytiin Robertin kans kattoon uus Terminaattori. Se oli ihan hyva. Vaikka ne kaikki onki aika samanlaisia, niissa on aina se sama juoni melkeen. Mut kuitenki. Oli hyvat nayttelijat. Varsinki se mimmi kuka esitti Grace'a. HEY GIRL HEY. Oli sen kaheksan dollarin arvonen se leffa. Kaytiin sen jalkeen Burger Kingissa ku siella on nyt se Impossible Whopper. Oli hyva! Kiva just etta naihin tallasiin ketjuihin tulee naita vegevaihtoehtoja. Siis olihan BK:lla vegeburgeri ennen ja tykkasin siitaki, mut kiva ku naa uudet on samoja ku mita ne lihavaihtoehdot paitsi kunnon vegepihvilla. Sit kaytiin kaupassa ja nyt on ostokset varmaan kuukadeks ainaki. Illalla iski hinku menna triviaan nii sit tehtiin niin. Meni ihan hyvin ensin, sit ei mennykkaan. Olin aika varma etta oltais tultu edes kolmanneks mut eipa sit tultukkaan :(


Nyt on perjantai ilta, oon tassa tullu kotiin ehka tunti sitte. Robert on suihkussa ja oottelen tassa etta kaveri laittaa viestia. Ollaan menossa kolmestaan syomaan tahan lahelle.  Ei olla nahty sita hetkeen, nii kiva kuulla etta mita sille kuuluu ja naha sita.


Ens viikolla pitais hengailla entisen pomon kans, siis ei sen kamalan, vaan sen kivan kenen kans oon kaveri. Se kutsu mut syomaan vegelihapullia ja dippeja. Nii tottakai meen syomaan ja dippailemaan! Ja en oo sitakaan ja sen miesta nahny pitkiin aikoihin nii taytyy pistaytya. Katotaan mita muuta kivaa sita keksii sitte ens viikolle. Ois myos sit mun service planning Humane Societylla, eli siella katotaan etta mihin "tyohon" on sopiva tai mihin haluaa. Sillon viimeks ku tein tata hommaa, nii sain sen minka halusinki. Aattelin nytki saada ne hommat mita haluan :D Vaha pitaa koiran kakkoja siivota ja silleen, mut ku sen 15 tuntia saa tayteen nii sit voiki jo saada silitella koiria sen sijaan etta vaan siivoilee kakkoja. Kylla mina tuolta viela jonain paivana ihan oikean tyonki saan...


Sellasta. En ees muista etta olinko maininnu etta yritan tassa alottaa vapaaehtoishommissa taas. Nyt oon Humane Societylla kaynny jo infotilaisuudessa ja ens viikolla on tuo service planning. Tammikuussa aukeaa taas Project Wildlifen vapaaehtoishaku, nii sinne myos aattelin pyrkia uudestaan. Siita tykkasin enemman ku tasta, mutta on taaki ihan kivaa hommaa. Ja voisin kuvitella olevani taallaki toissa ihan oikeasti.


Ollaan tassa muuten alettu miettimaan perheenlisaysta. Siis lisaa rottia. Olive on yksinainen. Ei oltu aateltu ensin, mutta voi olla etta lomaillaan jossain ens kuussa tai tammikuussa ja sit ei oo kiva Oliven menna yksin jonnekki hoitoon. Sehan on jo aika vanha, mutta musta tuntuu etta silla tulee olemaan aika pitka elama, ja ne kaverit auttaa pitkittamaan sita elamaa. Nii tassa nyt vaha katellaan etta mita rottia loytyy tuolta Wee Companionsilta. Humane Societyllaki on nyt vaikka kuinka paljo rottia ku oli sellanen hoarder tyyppinen tapaus Del Marissa. Katotaan nyt!


Tallasta talla kertaa. Ses snart igen. Eller, hors snart igen.


4 comments:

  1. Mäkin haluun nähä sen Jojo rabbitin ja muistaakseni traileri nähtiin leffassa joskus mut sitä ei oo Finnkinon eikä Cinamonin sivuilla tulevissa leffoissa ollenkaan. Täytyy kattoo jos joku yksityinen pikkuteatteri sen näyttäis jossain mut ehkä ei. Harmi, täytyy ootella et tulee vuokralle tms.

    ReplyDelete
    Replies
    1. se oli ainaki taalla just tollasessa pikku teatterissa, et hyvin mahollista etta tulee johonki sellaseen. se tuli nyt vasta ulos taalla viime viikonloppuna etta voi ehka kestaa ennen ku tulee siella.

      Delete
    2. Nyt se oli ilmestyny finnkinolle, 10.1. tulee 😊

      Delete
    3. Sinne siis! Tosin harmi etta joutuu noin kauan oottelemaan :/

      Delete