Sunday, March 24, 2019

There was an idea.

No ohhoh! Tassahan tulee jopa tehtya vaha kaikenlaista. Kalenteri tayttyy jne. No ei nyt ees tayty, mut jotain sentaan.

Tyot menee ihan kivasti. En oo viela tarpeeks hyva etta kiireessa osaisin olla yksin (tuskinpa kukaan heti kuukauden jalkeen on osannu hoitaa homman ihan itekseen, ja yleensa kuitenki kehotetaan et joku auttaa), mut esim. tanaan ja eilen huomasin etta sillon kun on vahan hitaampaa, niin onnistun pitamaan ajat alle 10 minuutissa :D (no...niin ja nain. Tanaan yheksassa minuutissa sain aina yhen tilauksen hoidettua - tilauksessa siis 2 leipaa kerrallaan.) Taytyy kylla sanoa etta tyoilmapiiri on erityisen piristava ja mukava. Siella tulee tyypit hyvin toimeen keskenaan. Oon ite vaha huono alottelemaan keskusteluja, niin oon usein hiljaa ja hymyilen itekseni muiden jutuille, mut joskus alan vaan juttelemaan niita naita ihan vaan sen takia etta haluan tulla hyvin toimeen kaikkien kans. Yks kassan pojista on tosi mukava, ja kohtelias ja se yrittaa aina jutella ihan kaikille. Meidan yks hyvin harvoista naisista on sellanen vasta tassa kuussa 21 tayttany tosi kiva tyyppi kans, sen kans ollaan jo keretty muodostaa hyva tiimi. Tanaan oli ihan mukavaa yhen tyokaverin kans ja se kiitti avusta ennen kun lahdin, mika oli tosi kiva juttu. Ja onhan mulla jo sellanen feivoret tyokaveri :D Sen otti mut heti alusta lahtien siipensa alle ja meilla on aina kivaa yhessa. Sunnuntait on sitapaitsi ihan parhaita kun pomot ei oo paikalla :D Tyot tulee tehtya, asiakkaat saa ruokansa ajoissa, mutta heti ku on vaha hiljasta, kaikki vaan hengailee siina toita tehdessaan :D Siella on myos yks sellanen teinitytto kuka on hirveen herttanen. Nykyteinit ymmartaa asioita. Se tuli tanaan kysymaan multa etta meinaanko hankkia lapsia. Sanoin etta en, ja se vaan kysy etta "et vaan halua niita?" johon vastasin etta juu en, ja se oli vaan et ok! Ja sit jatkoin etta ne ois pitany hankkia jo ja se lisas siihen vaan et "niin siis jos oisit halunnu niita." Juuri nain :D Ja se oli sit siina :D Han kerto etta han ehka ite haluaa kolme joku paiva. Oli ihan hyva juttutuokio ja jaettiin viela keksi siihen paalle :)


Meilla oli viime keskiviikkona taas Robertin kans yhteinen vapaapaiva. Kaytiin taas elaintarhassa. Ja alko TAAS sataa kesken kaiken. Oltiin kylla jo lahossa mut silti. Alkaa nyt niinku ihan oikeesti kyllastyttaa naa sateet. Sita on jatkunu joka viikko nyt jo mooooonta viikkoa. Aina sielta helmikuun alusta asti. Ehka jopa tammikuusta asti. Nyt tosin sita sadetta tulee ehka kerran viikossa, eika sillonkaan ihan koko paivaa, mut silti. St. Patrick's Day'na oli nii lammin et jatin sukkahousut ja pitkahihasen kotiin ku menin toihin (kaytiin illemmalla Ould Sod'issa kaljalla ja siella oli Pogues-coverbandi!) Vihdoinki on kylla nakyny vaha kevatta ilmassa. Kevaassa ja syksyssa parasta on se, etta sisalla on kerranki sopiva lampotila ulkolampotilaan nahden. Etta jos pihalla on viilee nii sisalla sopivan lammin tai sit toisinpain. Se on harvinaista herkkua koska talvella ja kesalla asia ei todellakaan ole nain. Ja linnut laulaa ihanasti ja appelsiinipuun kukat tuoksuu heti tuossa ulkooven edessa kun avaa oven <3 JA EI OO PIMEETA KU VASTA 6.30 ILLALLA!!!


Mulla on 3 vapaapaivaa talla viikolla, ja kaks niista sattuu olemaan sopivasti Robertin kahtena vapaana! Harvinaista herkkua! Paitsi mita nyt meilla kolmatta viikkoa keskiviikot matchannu tolleen kivasti. Tiistaina pitais menna kaverin kans leffaan, siis tama sama kenen kans oltiin kattoon Captain Marvel. Aateltiin menna kattoon Jordan Peele'n uusin, Us. Sit keskiviikkona feivoret_tyokaveri ja mina, ja ehka tuo sama kaveri ja Robert mennaan Souplantationiin syomaan <3___<3 Oon hehkuttanu tata paikkaa monen monta kertaa taalla. Yleensa kayn mun entisen Handmade Market pomon ja sen miehen kans, mut loysin tasta itelleni uuden Souplantation-kaverin :D (eli nyt voin kayda useammin ;D)


Eilen Robert tuli vastaan ku olin tulossa toista kotiin. Han sano etta kaydaan ensin kotona, sit mennaan kaljalle, sit kaydaan kattoon toi uus Target ja sit haetaan poke bowlit. Tehtiin jokainen naista ja oli mukavaa. Paitsi Robert oli jo kerenny ottaa muutaman koska sen tyopaiva loppu kun mun alko -___- Mut muuten joo! Toronadossa hyvat oluet, uus Target oli kiva (ostettiin uudet ananaslakanat! Ja Robert osti kivan paidan mika on niin kiva et ehka lainaan sita :D), ja poke bowlit maistu ihanalle as usual. Robert oli myos ostanu Teenage Bottlerocketin uusimman levyn ja tilannu meille liput Dollyrotsin keikalle torstaina! Oon vaan yhen kerran nahny ne, nii kiva ku paasee taas keikkailemaan pitkasta aikaa! Nii ja ku en oo ees pystyny mut sillon viime vuonna ku sain green cardin (eli siis jonkunlaiset henkkarit) nii ei ollu mitaan kivaa. Tana kevaana on vaikka mita!


No mutta tama oli nyt tassa. Pyykit kutsuu.




No comments:

Post a Comment