Friday, March 15, 2019

I wanna defy the logic of all sexx laws.

Hej fallera.

Kaytiin elaintarhassa viime viikolla pitkasta aikaa. Sattu molemmille keskiviikko vapaaks. Mulla oli tiistai-keskiviikko ja Robertilla keskiviikko-torstai. Kaytiin myos Targetissa. Olin saannu kaverilta lahjakortin synttarilahjaks ja aattelin etta nyt ois oiva hetki ostaa niita meikkipyyhkeita. Paitsi etta niilla ei ollu niita. Nain mennaan jo toista kuukautta ilman niita fakkin pyyhkeita -__- No, ostinpa uuden tyopaidan (toissa siis suositaan ihan yhden varisia paitoja, oli se t-paita tai joku muu ja en ite hirveesti omista sellasia ennestaan) ja sit Robert naki miesten osastolla sellasen paidan mista ma tykkaan, sellanen lyhythihanen kauluspaita jossa oli papukaijoja ja vielapa sellanen slimfit, nii se onnistu puhumaan mut sen ostamiseen. Se paljastu kotona hyvan kokoseks jopa :D Sit kaytiin Taco Bellissa koska mulla oli jouluna saatu lahjakortti sinnekki. Tilasin power bowlin mutta sainki taco salaatin -___- En jaksanu valittaa, ja oli se taco salaattiki ihan ok. Ens kerralla tosin vien takas jos tulee tallanen vastaan. Ei nyt haitannu nii paljoa ku oli se kortti.


Oli taas talla viikolla meilla keskiviikko vapaata, nii kaytiin kattoon Captain Marvel! Mun kaveri (nykyaan myos tyokaveri) tuli mukaan. Sen kihlattu (myoskin kaveri, kuka oli entinen tyonaapuri ku olin siella helvetti leipakaupassa) ei tykkaa naista Marveljutuista, nii han on loytany meista toverin naissa asioissa. Meilla on ollu muutama Marvel-iltama sen kans taalla meilla. Kaytiin aamulla kattoon. Oli tosi hyva! Tykkasin! Tuli kyyneleita ja naurua. Meinasin taputtaakki valilla, mutta meian kolmen lisaks, siella oli ehka 2-3 muuta. Kannattaa menna aamulla, nii voi istuu missa haluaa ja maksaa vaan 7 dollaria! Kaveri tosin tilas kahvin siella. Mahto olla kallista. Tosin kaljat on "vaan" 7 dollaria ja niinhan ne on nykyaan monissa paikoissa missa meki kaydaan. Sit myohemmin me mentiin Robertin kans Toronadon terassille ku oli kerranki aurinkoista, ja sielta viela Hessiin pitkasta aikaa! Hess on ikavasti entisen tyopaikan naapurissa, nii yritettiin olla discrete. Kaytiin myos tervehtimassa kaverin kihlattua, just sita kuka on siella levykaupassa toissa. Hanella oli kerrottavaa naapuriin liittyen..


Se North Parkin Target on vihdoinki avattu! En oo viela kaynny vaikka tarve oliski, mut Robert menee nii aikasin toihin ettei jaksa kavella sellaset 20 minuuttia sinne ja takas illalla. Mut ehka joku paiva tassa!


Saat on vaha vaihdellu vihdoinki. On satanu, vittu joo. Ja illalla nayttaa mittari edelleenki 9 astetta tai vahemman. Mutta nyt on pari paivaa ollu silleen etta kotimatkalla toista ois voinnu olla paalla shortsit ja t-paita. Naama punasena paasty kotiin. Kiva et taas on lammin St. Patrick's Day tulossa, vaikka mahan en kauheesti nauti siita lammosta ku paasen neljalta toista..



Toissa on menny hyvin. Vihdoinki tunnen tottuneeni talon tavoille. Tiian mita teha. Aamulla ku on hiljasta tosin joutuu vaha kysella etta mitas nyt. Mut siella ku vaha jotain alkaa tekeen nii asiat muuttu aika pikasesti. On myos kehuttu viimeaikoina mun tekemisia!



En hirveesti enaa julkisilla mee, mutta tiistaina kerkes vaha kayda tuollanoin. Oli sillonki kivat kelit. Soitin elainlaakarille tyyliin 3.30 ja ne sano et hei voitko oottaa tunnin, ja B:n laakkeet ois sillon valmiit. No sinne sen elainlaakarille menee noin tunti bussilla nii lahin heti. Oli jotenki kiva vaha "matkustella" pitkasta aikaa.



He va he. Olen juonnut 4 olutta, etta jos jokin vaikuttaa erikoiselta, siina syy :D hejda.


ps. Toissa soi Beck useesti ja nyt mietin etta pitaisko tama Beck-kausi elamasta avata uudestaan?

2 comments:

  1. Oli ihan kiva se captain marvel ja kaikki vanhat jutut ja musat ja stan harjottelemas mallratsiin❤️ Kohta tuleeki se uus avengers

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, sitä uutta avengersia tässä kovasti odotellaan 😀 vähä tirauttelin Stan Leen cameon kohdalla.

      Delete