Wednesday, February 6, 2019

Metelimies.

Eipa tassa nyt nain akkisaltaan oo oikeen mitaan sanottavaa, ku just pari paivaa sitte oon napytelly pidempaa paivitysta, mutta oottelen etta pyykit on pesty ja saa laittaa ne kuivausrumpuun niin tapatan tassa talleen aikaa.

Sellanen asia tosin mika hairitsee on tuo ylakerran seta. Siis siita lahtee jatkuvasti jotain aanta. Aina tietaa millon se on kotona tai tuossa pihalla. AINA kuuluu jotain grunting aania. Jatkuvaa aaaggh, ungghhh, hmmffghh menoa. IHAN KOKO AJAN. Se ei tuota autoansakkaan voi pestaa ilman jotain metelia. Aamulla tietaa millon se heraa ku kuuluu aagggghhhhh ku se nousee sangynpohjalta. Nythan en tiia onko silla jotain kipuja tms nii ehka sen takia, mutta siis oiskohan mahdollista kokeilla jotain hoitoja tms tai koittaa olla vaha hiljempaa valilla? Siis se on viela tosi kovaaaninen noitten voihkimisten ja rykimistensa kans. Ne ei kuulosta edes valttamatta miltaan kivuliailta aanilta, tuntuu lahinna silta etta se nyt vaan pitaa metelia koska jotkut miehet on vaha tyhmia ja aanekkaita. You know the type; sellaset miehet ketka aina krohisee vessassa esim. Oon myos vessassa ollessani kuullu ku tama klompsii sinne ja yhtakkia kuuluu et ungh. Ehka herra pidattelee niin pitkaan etta tuntuu hyvalta ku kay vessassa.


Jaa'a. Enpa oo toidenhakuun tarttunu oikeen viela talla viikolla, mika on huono juttu. Mutta tassa on ollu kaikennakosta valmistelua viikonloppua varten. Pelkastaan matkalaukun ja repun loytaminen tuolta olohuoneen komerosta oli sellanen projekti. Pyykkejaki on pitany pesta monta kuormaa. Tassahan siis just oottelen etta paasee kuivamaan pyykit. Eilen kavin kahvittelemassa yhen kaverin kans kun se oli printannu paremmalle paperille mun CV:n. Maanantaina oli ne hiustrimmaukset sun muut. Mut ehka tassa viela tanaan kerkeais. Tosin Robert tulee vaha aikasemmin kotiin tanaan ku oli aikasempi vuoro, nii sen jalkeen pitaa sen kans vaha siivoilla ja asioida ja teha muita valmisteluja. En tiia, ehka se on ok nyt tama yks viikko vaha vetkuilla ku oon kuitenki muutaman hakemuksen jo laittanu menemaan ja nythan on tavallaan "lomaviikko" ku lahetaan viikonlopuks pois. Robert ei oo ainakaan maininnu mitaan et JAA, ET OO SIT HAKENU MIHINKAAN tai kyselly etta montaako tyota oon hakenu. VIELA.


Taalla on ihan paskat kelit. Taalla on satanu tosi paljo, ja ensin asia ei hairinny yhtaan. Musta sade on ihan kivaa, ja oon tassa hokenu itelleni etta mielummin sadetta ku kylmaa. Sillon joulun aikaanhan taalla oli tosi kylma, ku asteet oli iltasin sellasta 2-9 astetta, silta valilta. Sade yleensa vaha nostaa sita lampotilaa. NYT NARRAAN; talla viikolla on tullu sadetta ku Esterin perseesta JA illalla ollu lahemmas nollaa. Ei voi niinku lahtea mihinkaan ilman sateenvarjoa ku yhtakkia saattaa taivas aueta. Kattelin tassa noita Vegasin saaennusteita. Eipa oo kylla paljo paremmat kelit siellakaan. Yhelle paivalle oli luvattu sadetta ja sit siella on illaks luvattu sellasta 3 astetta lamminta :s Siellahan on tietenki vaha kylmempi ku taalla, koska ollaan aavikon keskella. Etta kannattaa pakata talvitakkia mukaan, varmaan hanskatki ois hyva olla ja yhet ylimaaraset sukkahousut jalkaan. Jotenki sita aina tuntuu parjaavan Converseilla jos on tarpeeks sukkahousua jalassa. Onneks siella AirBnB:ssa on lammitys. Taalla kotona on varmaan ikavan kylma sit kun tullaan kotiin ku ei oo ollu ketaan lammittamassa paikkoja. Onneks Hal-kalalla on uus lammitin niin se pysyy mukavana ja lampimana ku ollaan pois. Hal on ainoa kuka pitaa paikkoja pystyssa sillavalin ku ollaan pois; rotathan menee entisen pomon luo lomailemaan sen aikaa. Paatettiin olla ostamatta sellanen feeder sille ajalle ku ollaan menossa, koska ei olla kovin montaa paivaa pois. Hal saa ruoan ennen ku lahetaan, sit lauantai menee ilman ruokaa, ja sunnuntai iltana tulee taas ruoka. Hal on yleensa syomatta maanantaisin, mutta nyt ruokein maanantaina, nii ei haittaa jos lauantaina sit ei tuu ruokaa. Ei siis tuntunu kannattavalta ostaa yhelle paivalle sita feederia. Kun se kerran normaalistikki on yhen paivan ilman ruokaa.


B:lla on viela tama paiva toista laaketta jaljella ja sit huomenna otetaanki vaan yhta. Hyva niin, nii on helpompaa hoitajalle. Ja B:lle. Se pitaa siirtaa pienempaan hakkiin. "Lomahakkiin." Tytot on tilapaisesti ollukki jo toisessa hakissa (niinkun viime tekstin paatostarinasta saattoikin ymmartaa jo :D) ja ku tullaan takas vois alkaa katteleen parempaa hakkia niille. Nyt ei oo vaan viittny ku ne kuitenki ois joutunu tuohon hakkiin reissun ajaks. Ja vanhan saa tietenki heittaa pois, ku siina on reika. En tiia miksen oo viela. Jos nyt sit kun vie roskat veis sen samalla heitolla.


Arvatkaapa muuten mita naapuri sano tuossa ku avasin etuoven? Se siis pesee sita autoa tuolla kadulla. UNGH, tietenki. Kuinkas muutenkaan :DDddddddddddddd


Meille tulee kaveri kyytiin ku lahetaan. Sen piti lahtee meian naapurin kyydilla (voi kuulostaa kummalliselta ettei ite menna naapurin kans tms, mut sen bandi soittaa perjantaina siella, nii bandi ajaa yhessa ja niilla on niitten vehkeet mukana jne, nii ei ois mahtunu ku se yks kaveri vaan viela siihen) mutta paljastuki etta naapuri bandeineen meinaa lahtea jo NELJALTA AAMULLA. En tiia yhtaan etta mika idea siina on lahtea noin aikasin. Naapuri sitapaitsi asuu sit meian kans siella AirBnB:ssa eika sinne oo check-in ku vasta neljalta iltapaivalla. Kaveria ei sit kiinnostanu herata kolmelta aamulla nii se kyseliki sit etta mahtuuko meian kyytiin viela. Meilla sitapaitsi ku meni noi suunnitelmat uusiks (Robertin tadin kuolema; taisin jo mainitakki etta oli tarkotus siina iltapaivalla kayda sen luona kylailemassa) nii voi ottaaki jonku kyytiin. Jee roadtrip! Pysahdytaan Murriettassa (Tytti, lupaan kattoa onko Dan's Got Crabs viela siina!) koska siita Ralph'sista napataan tvelvarit mukaan, ja sit Victorville'ssa pysahdytaan syomaan. Mulla on Taco Bell lahjakortti, etta siina saastais vaha rahaa :D Jos nyt pysahdytaan Taco Belliin. Viimeks kaytiin In n Outissa muistaakseni. Victorville'sta suoraan sitte Las Vegasiin. Kotimatkalla varmaan vanha kunnon Peggy Sue's Diner missa se nyt on...Barstowissa tai jossain siella. Tosin sinne takapihan vessaan en kylla mene, ku siella on sellanen giganttinen gorillapatsas ja se ahdistaa :D Etta se ihan sisalla oleva vessa saa kylla nyt luvan olla kaytossa. Toivottavasti. Tai etta muitaki kusettaa nii ei tarvi yksin lahtea ihastelemaan sita ahdistusgorillaa.


No ei tassa nyt sitte muuta ookkaan. Onpa muka ollu tapahtumarikasta viimeset, mita, kaks paivaa? :D Oli toki kiva naha sita kaveria eilen. Se on se kuka on eroamassa ukkelistaan ja nyt oli saannu kaverin kans kampan, jee! Hyva sille. Kylla sillaki vielaa menee kohta hyvin taas. Ja mullaki. Nii.

2 comments:

  1. Tosi rasittava naapuri o_O Ehkä sillä on jotain aikuisten tic-oireita? Mulla asuu täällä kotona kans sellanen joka ryhisee ja kröhii, välillä on sellasia "kausia" ja vähänkö alkaa vituttaa ja oon pyytäny sitä menee lääkäriin mut ky on mies ni ei voi mennä. Noniin sellasta avautumista taas 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Musta tuntuu kans että ois ehkä jotain tic-oireita! Robert kröhisi pitkään kans ja sit sillä oliki astma mutta sen kröhinät oli ihan eri luokkaa ku tän naapurin 😀 pitäis varmaan koittaa nauhottaa tätä naapuria tai tehä video missä matkin sen ääniä 😂

      Delete