Monday, February 18, 2019

32.

Terve, sano synttarisankari. Tai jotain. Tanaan olen huikeat 32. En oikeen suunnitellu mitaan boortdei juttuja, nii nyt menee vaha rennommin naa hommat. Varasin poydan North Park Sushista, mennaan sinne syomaan parin kaverin kans. Nii ja Robertin, tietenki. Eilen kaytiin kaljalla Fall'issa ja sit ostin pullon Andreta ja tilattiin Fat Boy'sta leivat kotiin. Mentiin ihan hyvissa ajoin nukkumaanki, enka saannu nukuttua enaa sen jalkeen ku Robert meni toihin nii makoilin siina tunnin ja yritin nukkua. Mut ei se mitaan.

Lauantaina kavin aamupalalla yhen kaverin kans. Se tarjos ruoat ja mimosat. Kaveltiin vaha ympari North Parkia, ja kaytiin muutamassa liikkeessa. En oo oikeen kaynny missaan noissa, ku yleensa jos oon menossa johonki, nii se on ravintolaan, baariin tai jonnekki asioita hoitamaan. Harvemmin tulee kaytya missaan putiikeissa. Oli pari ihan kivaa. Yhessa oli kaikkee vintage astioita, huonekaluja, vaatteita ja koruja. Toinen oli vaha ku Handmade Market (itseasiassa yks meidan myyjista myos myy tuolla tuotteitaan ja tunnistin yhesta toisesta kasityoliikkeesta yhen tyypin tuotteita myos) ja siella oli kaikkee mielenkiintosta. Kaytiin myos yhessa hieman ylihintaisessa sisustusliikkeessa. Kaveltiin Hillcrestiin viela ja kaytiin kirpparilla. Sain vihdoin ostettua blazerin itelleni! Nyt kaytan sita jatkuvasti :P Eilen piti kayda kato vaha blazeri paalla poyrahtamassa tuolla ulkomaailmassa.

Juttelin eilen Jessican kans ja tanaan vanhempien kans. Sain naha Gretan in action! Paitsi etta vauvathan ei oikeen tee paljo mitaan :D Han on yllattavan rauhallinen lapsi, ja vaha vaan paasteli aania ku oli nalka. Muttei ollu sellasta itkuparkuhelvettia. Kerroin aitille siita ku olin kaynny kattomassa Hello Dolly!a ja se alko heti laulaa sita tittelibiisia siita. Olin yllattyny! Oli mukavaa jutella hetken.


Mahdollisesti mennaan viela jonnekki kaljalle sushin jalkeen, ku on muutama kaveri ketka ei paase syomaan mut on liikkeella sit myohemmin. Katotaan nyt. Itseni tuntien, sanon tassa nyt etta ei haittais jos menis kotiin ruoan jalkeen, mutta paadynpa melko varmasti johonki baariin. Toihinkaan ei tarvi menna ku vasta kolmeks :D Veli soitteli eilen nii se ehka tulee sit myohemmin jos sen treffit ei veny ihan hirveesti. Pari muuta lahistolla tyoskentelevaa halus kans tulla ulos ja sit yks toinen kans. Vi skadar hu he blir.


Bingsley on palautunu ihan taysin normaaliks Bingsleyks. Se juoksee kovaa vauhtia eika hengasty! Tanaanki kirmas vessaan ku avasin oven. Jaksaa hyppia tuon "aidan" yli minka laitan aina olohuoneen ja ruokailutilan valiin sillon ku rotat jalottelee tuossa. Se voi nyt niin hyvin taas etta voidaan jatkaa introja! Eilen Bingsley tuli vaha hengailemaan Oliven kans. Se tykkaa Olivesta tosi paljo. Toivottavasti saadaan hommat toimimaan! Eilenki se meni kovaa vauhtia sen perassa ja hyppas jopa vessan hyllyyn Oliven seuraks. Yleensa se on vaan katellu lattialta etta mihis se neiti nyt katos. Eipa enaa! Hieno juttu. Toivottavasti pysyy nyt terveena :)


Jaa, tassa saa kohta pistaa jalkaa toisen eteen ja viettaa hieman laatuaikaa hyvassa seurassa. Mietin tassa et jos tuliski kotiin ajoissa niin vois pesta pyykkia. Se on sen merkki etta on yli kolmenkymmenen ku miettii pyykkaamista syntymapaivana.

No comments:

Post a Comment