Saturday, January 19, 2019

Like a parasite.

Morrrjens. Ajattelin tulla tanne riemastuttamaan teita pikavisiitilla. Tosin kukaan ei oo riemastunu patkaakaan.


Eilen piti menna keikkailemaan piiiiitkasta aikaa. Bombpops ja Bad Cop/Bad Cop soitti Space'ssa. Ei olla ennen kayty siella, mutta samainen lukaali on pyoriny eri nimilla vuosien mittaan, ja ollaan siis entisissa paikoissa kayty. Tytti kun lukee tata, saattaa muistaa baarit Eleven ja Hideout. Eli aika pieni paikka. Ois siis pitany tietaa, etta kylla sinne ois kannattanu ostaa lippu. Kaannytettiin siis pois ovella, koska koko paska oli loppuunmyyty. Etta sellanen keikkatarina. Ei kait tuo mitaan, kun Bombpops on nahty moneen kertaan. Bad Cop/Bad Cop tosin harmittaa, koska ne kaks vuotta kun pyorein ilman henkkareita, ne soitti aika monesti taalla. Toivottavasti sama meno jatkuu tana vuonna ja tulevat viela pian takas.


Muita kulttuuriaktiviteetteja paasen sentaan harrastamaan nain uuden viikon alkaessa, koska huomenna meen kattoon Hello Dolly!-musikaalin. Siina on paaosassa Betty Buckley talla kiertueella. Betty Buckley oli Preacherin viime kaudella Marie L'Angelle, eli se hirvee voodoomummu. Siistia. Ihan yksikseni meen. Yleensa ahdistaa yksin menemiset, mutta koska toissa vuonna onnistuin viemaan itteni leffaan kaks kertaa ihan yksikseni, nii ei nyt sitte talla kertaa ahdistakkaan. Ei edes kaynny mielessa kertaakaan pyytaa ketaan kaveria mukaan. Hienoa, sina kohta 32-vuotias aikuinen. Taalla ei oo silleen mitenkaan erikoista jos menee itekseen mihinkaan. Melkeen kaikki kaverit aina kay itekseen tekeen kaikenlaista. Miksen sitten minaki. Mietein myos aikasta lounasta keskustassa eraassa Venalaisravintolassa. Nyt kun hetkellisesti viela syon kalaa, niin ajattelin etta ois kiva kruunata paiva kaviaarilla ja savulohella. Saa naha kerkeanko ihan sinne asti, ku siella pitais kayda ennen musikaalia. Mutta ne on kavelymatkan paassa toisistaan, etta enkohan kerkea. Jannaa.


Enpa oo tietenkaan mihinkaan toihin hakenu, ku pitais viikonloppusin teha niita hommia mut se resumee tuli nyt vasta maanantaina naputeltua ja kaveri kirjottelee cover letteria mut eipa oo nakyny. Senhan ois ihan itekki voinnu teha, mut han tarjoutu tekemaan sen niin sita odotelessa...Menee varmaan kohta umpeen hakuaika sille Dream Job(TM) lle. Buu. Mut ehkei se sit ollukkaan meant to be. Ihan sama, jonnekki vaan hakee. Haluan hakea kaikkia elainhommia ensin, jos ei nappaa nii sit johonki liikkeeseen, ja jos ei se nappaa nii vanhat kunnon varastotyotki kelpais. Niista on myos kolmen vuoden kokemusta, kuten myos liikkeessa tyoskentelemiseesta. Luulis etta jonnekki paasee. Etusijalla tietenki unelmauraan liittyvat, jopa ne sellaset loosely related tyot niinku elainkaupassa tyoskenteleminen.


Ajattelin tassa etta kun en tipattomaan tammikuuhun kerenny osallistua (nythan on tosiaanki jo 19 paiva) niin vetaisisin sellasen kuivan kauden ainaki ens kuun Vegasin reissuun asti. No enpa veda. Tassa just avattua kaljaa juon samalla ku napyttelen tata. Tosin mulla on huomenna vapaapaiva, etta EHKA se on ihan ok. Ja se etta juo kaljaa ei aina meinaa sita etta vetaa jotku jurrit. Mutta en tiia voiko sita laskea, koska siina tapauksessa en tuu ikina viettamaan kuivaa kautta, koska aina nyt pari kaljaa menee ilman etta siita seuraa yhtaan mitaan. Pro kaljanjuoja kun on :P Tallanen daddy's girl/boi kun on :D


Voin myos kertoa etta kerranki elamassani oon tyytyvainen hiusmalliin- seka variin. En ookkaan tallasta paivaa osannu itelleni kuvitella. Tassa sita ollaan. Onpa kiva taas tuntea olonsa hot shitiks vaihteeks. Nyt tosin vahan pistaa mietityttamaan etta kannattaako antaa sen kampaaja kaverin laittaa sita lilaa tahan, jos kerran meinaa toita hakea. Voisin hyvin olla tallanen silver fox ja kukaan ei mutisis hiusten varista yhtaan mitaan. Ja sit jos hiukset on suht normaalin variset nii ehkei kukaan sano lavistyksistakaan mitaan. Mut se taas vois olla liian ravakkaa jos ois lavistykset ja lilat hiukset. On kylla vittumaista etta vuonna 2019 ku kaikilla on suunnilleen vihreet kainalokarvat ja vahintaan yks nenakoru ja kasitatuointeja etta tarvis edes ajatella tallasia. Mites muuten Suomessa tallaset nykyaan? Tytti on ainaki aina saannu toita, mut se on tosi sellanen asiallainen promimmi eika anna kenenkaan paskoo paalleen tollasten juttujen takia. Pitaapa ottaa Tytista mallia tyonhaussa. Ja hei, voihan ne kysella entisilta tyonantajilta etta mites toi Jenny, oliko silla minkalaista tukaketta ja lavistysta. Entinen pomo on nahny vaikka mita hiushommaa mun osalta, ja sita ei oo ikina haitannu.

Nyt meen tasta hengaileen rottien kans. Tytoilla ollu vaha tylsaa viime aikoina, mutta se on pitka juttu nii siita joku toinen kerta.

2 comments:

  1. (ärsyttävää ku luen tabletilla blogeja mut en saa kommentoitua, joku asetus mulla siellä varmaan pielessä, sit pitää tulla puhelimella kommentoimaan)

    Suomessa varmaan riippuu työstä ja esimiehestä noi ulkonäköjutut, et minkäolosta porukkaa palkataan. Just näin hotellin aamiaisella kokin joka keräs myös astioita ym jolla oli naamatatskoja, tosi näkyviä. Musta ei tollasten pitäs vaikuttaa jos vaan on hyvä ja osaava työssään 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mietin että täällä varmaan kans riippuu aikalailla esimiehestä. Keittiössä varmaan just ei kauheesti haittaa ku ei olla nii näkyvillä. Nii ja jos onnistuu myymään kykyjään hyvin haastattelussa nii sit toivottavasti ei haittais ulkonäköhommat 😀

      Delete