Monday, November 12, 2018

Big money.

Jaha. Nyt vituttaa. Sellasta tanaan etta vituttaa naa tyokuviot, ku pomon tyokyky vaikuttaa omaan tyokykyyn. Eihan missaan normaalissa establishmentissa mee silleen, et ei kukaan muukaan voi tulla toihin koska pomo ei voi tulla toihin. Mut niinpa vaan meilla, koska meita on vaan me kaks.

Perjantaina siis pomolla oli vaha huono olo. Se oli jo torstaina valitellu sita etta han on ihan selvasti sairastumassa. Perjantaina sit sita yskitti ja silla oli tosi epamukava olo (ja se paljasti etta han tuli kuumeessa toihin. Tosi hieno juttu :P) Jouduttiin siis jo kahelta sulkea. Sit tosi tosi aikasin lauantai aamuna, sain viestin et voitko vaan kayda tekeen inventaarion ja hoitaan kaikki sellaset jutut mita tehaan lauantaisin ennen sulkemista, koska sillon suljetaan "viikonlopuks" (eli sunnuntaiks ja maanantaiks) ja et muuten on suljettua. Eli kavin pyorahtaan toissa, olin siella tunnin ja 15 minuuttia ja kerkesin lahtee sielta just sopivasti ennen normaalia aukeamis aikaa, nii ei tarvinu kenellekkaan alkaa selitteleen mitaan. Sit mulla on muutenki sunnuntai ja maanantai vapaata, nii tuli nyt tollanen yks ylimaaranen paiva. Vaha vitutti ku nyt en saannu palkkaani lauantaina koska se ei ollu paikanpaalla eika ollu jattany mulle valmiiks sinne sita palkkaa. Ku siis nyt on oma tili nollilla ja ooteltu tota palkkaa ja tippejakaan ei perjantaina kerenny saada ku kympin ja se kymppihan ei kauaa kestany koska kaytiin elokuvissa lauantaina. Launtaina aloin itekki vaha yskia mut ei mitaan sen pahempaa. Sunnuntaina, eli eilen, vaha aamulla jomotti joka paikasta mutta sarkylaakkeilla, kuumalla kylvylla ja vaporubilla tuli hoidettua seki, et illalla ei sit enaa jomottanu mistaan ja yskakaan ei ollu yhtaan sen pahempi ku lauantaina.


Tanaan herasin ihan hyvan olosena, ettei ollu mistaan kipea. Yskaa vaan tietenki. Aamulla vaha tuntu silta etta jos yskiminen jatkuu, niin aani saattaa menna, mika on mulle ihan normaalia. Niin kay melkeen aina ku sairastun yskaan. Pomolta tuli viesti etta sen kuume oli laskenu, mutta se halus tietaa mites mun olo (olin siis maininnu lauantaina etta olin itekki heranny yskaan.) Sanoin etta kylla tassa viela yskitaan, aani saattaa menna jossain vaiheessa. Se sano etta ala sit tuu huomenna toihin, koska jos tuut nii sit ma sairastun lisaa ja joudun meneen laakariin. Jaha. Siis ihan ymmarrettavaa ku nyt on ruoasta kyse kuitenki, mutta MINA en ole se kuka tuli KUUMEESSA toihin, ja KAPALOI MUIDEN LEIPIA KUUMEISILLA KASILLANI. Mulla on vahan vaan yskaa, etta jos kittaa vaha jotain dayquilia tms ennen ku menee toihin nii ei valttamatta kuule tuu yskittya siella puljussa. Sitapaitsi KASIAHAN SIELLA PESTAAN JATKUVASTI muutenki. Mut se sano etta joo, et sit tuu huomenna toihin, katotaan paivapaivalta et mika sun olo on. MUTTA KUN monesti kun sairastun yskaan tms nii se kestaa sellasen viikon, joskus kakski. Nii etta mites sitte jos en voi menna toihin viikkoon, ku silla ei oo siella ketaan muita tyontekijoita?! Oispa kiva olla jossain normaalissa paikassa toissa :P Kiva ku ei oo rahaa nyt sitte. Paitsi etta mitapa mina silla vapaapaivina teen, ku Robert on toissa ja ite istun vaan kotona paranemassa :P


Jos tassa on jotain hyvaa, nii se on se etta Robertilla on huomenna vapaapaiva, ja ilmeisesti mullaki, nii voi sit ehka teha jotain kivaa. Nimittain EN SAA menna toihin, nii ei sit myoskaan haittaa jos teen jotain ihan muuta koska on kasketty pysyttelemaan pois toista. Ei oo siis silleen et oon ite soittanu sinne et hehehehe, en tuu tanaan toihin, ja meenki baariin, eli en voi joutua vaikeuksiin. Koska en aio istua taalla ja valittaa toisen vapaapaivana ku itella on ollu kolme paivaa putkeen aikaa vaan kokottaa ja yskia ja juoda teeta.



Mut mitas muuta? Nii joo, seki vituttaa et ei meinata mitenkaan saada sovittua aikaa millon Bingsley voi tavata toisia rottia. Oon jo sanonu et lauantaisin ei kay, etta keskiviikko ois hyva, mut ne ei jostain syysta ota sinne liikkeeseen rottia keskiviikkosin. En tajua et miksei?! Ja sit yleensa sielta ollaan kutsuttu sit sen foster momin kotiin kattoon niita rottia, mut nyt se ei oo kertaakaan ehdottanu et jos tulisitte joku ilta sitte vaikka meilla kaymaan niin katotaan keta loytyy. Buford kuoli viime kuun 18 paiva, eli kohta on jo kulunu kuukausi siita. Arsyttaa. Arsyttaa myos se, ettei elainlaakarista oo soitettu takas, ku kyselin et pitaisko senki syoda nyt lisaa laakkeita, mutta sinnehan voi aina soitella ite vaikka tanaan. Ehka se elainlaakari tulee nyt vasta iltapaivasta paikanpaalle, koska tiian etta silla on yleensa aikoja kolmen jalkeen. BLAAA.


Mut on tassa ollu ihan kivaaki! Keskiviikkona kavin syomassa Anthemin vegaanisessa ravintolassa kaverini Hannan ja sen kolleegojen kans. Hanna on mun kotikaupungista myoskin, mutta asuu briteissa ja oli taalla tyomatkalla! Nahtiin viimeks kaks vuotta sitte samoissa merkeissa. Sita ennen ei oltukkaan nahty moneen vuoteen. Ruokailun jalkeen kaytiin nappaamassa Robert mukaan kotoa, ja sit mentiin Polite Provisionsiin yhelle, mut oltiinki siella ehka kahella tai kolmella. Sit ois ehka pitany jo menna kotiin mut katottiin kelloa etta no jos ____ ajaks ehtii kotiin nii kaikki on hyvin, mut kello oli jo aika paljo ku mentiin sinne. Siella juotiin vahintaan kolmet lisaa ja yhtakkia baari meniki jo kiinni. OHO. Mutta kuinka usein sita nakee kotikaupunkilaisia JA kuinka usein sita tulee ryypattya brittilaisten neurotieteilijoitten kans? No ei kylla yhtaan liian usein. Ne sen kolleegatki oli oikeen mukavia.


Perjantaina randomisti yks kaveri, keta ei olla nahty ehka kahteen vuoteen koska se ilmottamatta meille mitaan muutti Virginiaan ja yhtakkia palaski sielta nain ehka 1,5 vuotta myohemmin, laitto viestia etta lahetaanko elokuviin nyt viikonloppuna. Lahetaan vaan, sanoin. Ken teatteri (se sama pieni indie/kulttiteatteri joka naytti sen Olli Maki-leffan) esitti Beetlejuicea nyt viikonloppuna nii kaytiin sit kattoon se. Ensin tavattiin Ken Clubilla siina vieressa ja juotiin kaljat (ja martinin, jos on kipee ja kuvittelee etta vodkassa on jotain parantavia voimia, vaha niinku ma ajattelin hetken mielijohteesta) ja sit katottiin se leffa. Oli mukavaa. Ja se alko tarpeeks aikasin etta me vanhuksetki paastiin hyvissa ajoin sankyyn. Et eipa oo ollu sen ihmeempi viikonloppu. Oon vaan hengannu pyjamassa, juonnu teeta ja rapsutellu Bingsley'a <3 Nii ja kattonu yhta sellasta jyytyyb kanavaa mihin ollaan nyt hurahdettu ku Robert loysi sen joltain listalta ja ne muut siina listalla oli kanavia mita me jo katotaan. Se dude tuossa on jotenki hot, koska en voi kattoa mitaan ilman etta joku on mun mielesta hot.



Nii, joo. Sellanen ikava juttu, etta Robertin tati oli joutunu viime viikonloppua edeltavana sairaalaan :/ Se on sellanen ihana terasmummu. 88 vuotias. Oon sen tavannu monen monta kertaa, ja se on aivan ihana. Se kutsuttiin meidan haihinki. Mut se ei halunnu jaada sinne sairaalaan, nii ne ei oikeen saannu tehtya mitaan kokeita/annettua mitaan hoitoja sille. Robertin aiti on sita mielta et taa taitaa nyt olla tassa :s Ne on menossa Hendersoniin, Nevadaan, nyt viikonloppuna kattoon et miten se voi. Sen omat lapset on ollu siella siita viikonlopusta asti ku se vietiin sairaalaan. Se on siis Robertin isan sisko.



Mutta joo. Tein kananuudelikeittoa eilen. Siis fejk kanasta tietenki, ja siita jarkyttavan hyvasta "kana"liemesta. Robertki sano etta maistuu ihan kanakeitolle. Siita jai puolet nii nyt paasee herkuttelemaan silla. Kananuudelikeittohan parantaa tunnetusti nuhan ja kaiken muunki. Ainaki tuolla vaporub ihmerasvalla, mita kaikki Puerto Ricolaiset aidit aina hehkuttaa, on onnistuttu. Kylla taa tasta. Pakko paasta toihin talla viikolla. Varsinki ku sit ens viikolla meilla on liike pimeena ku on thanksgiving viikko ja pomolla on ihan vitusti niita elainhoitokeikkoja nii se yleensa pistaa sandwich hommat hyllylle sen aikaa. Sama kuulemma joulun aikaan. Tarkotus ois menna auttaan sita ainaki niissa hommissa etta kylla sita rahaa sit jostain tulee. Ottaa nyt vaan nii saatanasti paasta ku pitais joululahjojaki alkaa osteleen MUT MILLA VATUN RAHALLA ku on tallasta paskameininkia jatkuvasti?




No comments:

Post a Comment