Saturday, August 19, 2017

Don't Say Yes Until I Finish Talking.

Meni jotenki perjantai/lauantai sekasi. Kahen viikon ajan ajattelin ja puhuin siita etta ku kaverin synttarit on LAUANTAINA. Sit ne oliki perjantaina, eli eilen. Vaikka oltiin Robertin kans puhuttu tasta etta sekotan paivat koko ajan, ja se oli kalenterissaki siina perjantain kohalla. No, piti sit vakisin lahtee kaverin synttareille eilen, vaikka Robertia vasytti ja ei voitu olla kauheen kauaa, eika muakaan nyt ehka enaa sit hirveesti kiinnostanu. Siella ois ollu pizzaa ja flania, mut oltiin just syoty. Join kaks siideria, ja Robert ei edes maistanu ku sita vasytti ja sen piti ajaa kotiin. Pelattiin jotain hauskaa piirrustuspelia. Peli naky tv:sta, ja sita pelattiin puhelimilla. Katevaa! Aateltiin Robertin kans ehottaa tata ens peli-iltaan, koska oikeella porukalla taa vois olla tosi hauska. Siis, se oli ihan hauskaa noittenkin kans, mut me ei ehka oikeen tunneta niita tarpeeks hyvin, nii me oltiin semi-ulkopuolisia.

Nain tassa toista kaveria myos nyt viikolla. Katottiin sita Daisy of Love'a taas. Hohhoo. Ja syotiin juustoja. Pitaa menna leikkaan sen hiukset tassa joku paiva. Se ehotti etta mennaan joku lauantai Small Bariin. En oo siella kaynny piiiiiiiiiiitkiiin aikoihin. Syy miks edes ehotti on ku sen miesystava on ovella toissa, nii paasee jopa sisaan vaikka on eraantyneet henkkarit. Ou jee. On siella kylla vissiin pari tuttuuki toissa viela, etta jos ei ois portsaria, nii paasis varmaan kuitenki. En oo vaan viittiny kokeilla.

On menny tosi hyvin tama vahemman-kaljottelu-meininki, paitsi talla viikolla vaha lipsahtanu. Tai en nyt sanois lipsahtanu, mutta ollu sit ehka vaha enemman. Tiistaina oli trivia, nii siella tuli otettua, mutta se oli kylla vaan 3 kaljaa ja ei tuntunu kylla kauheesti ku ne kaks ensimmaista oli PBR:aa. Sit torstaina oli toinen trivia, nii siella tuli taas otettua kaljaa. Kolme siellaki, mutta ne oli vaha tujumpia oluita. Sit eilen ne kaks siideria, mutta sita ei ehka lasketa. Mutta Robert halus lahtee tuhlaamaan sita voitettua lahjakorttia tanaan, nii tulee ehka otettua. Tultiin siis toiseks triviassa torstaina.

Siita tuliki mieleen, et viime viikolla oli tosi hyva triviaviikko. Voitettiin tiistaina ja sit toiseks torstaina.

Robertilla oli keskiviikko vapaata. Kaytiin aamupalalla Denny'sissa. En oo syonny Denny'sissa vuosiin varmaan. Viimeks Havaijilla, ja siitaki on nyt 3 vuotta. Sit se tuli hengaan mun kans toihin. Oli tosi hiljasta. Puoli yhelta pistin luukun kiinni hetkeks ja mentiin Targetista kattoon et jos sielta loytyis jotain lounasta. Ei viittiny lahtee food courtista hakeen mitaan ku oli syonny nii tuhdin aamupalan. Sit Robert ehotti etta ajetaan tien toiselle puolelle ku siella on Trader's Joes. Mentiin sielta hakeen lounaat, ku niilla on hyva sellanen grab-and-go-kylmio mista saa kaikkia wrappeja, leipia, salaatteja ja kaikkee sellasta. Robert osti jotain sushia ja ma salaatin. MUTTA kesti fakking puoli tuntia syoda se helvetin salaatti, koska aina ku sain haarukallisen suuhun, nii joku asiakas tuli ja pyysi paasta seinan taakse kattoon sukkia ja sit ne plaras niita sukkia siella jonku viiskyt vuotta. Mut muuten oli kivaa ku oli lounasseuraa ja kateltiin vaan videoita youtubesta. Sit joskus kahenmaissa Robert paatti lahtee kotiin viettaan vapaapaivaansa, ja ma jain toihin viela kuuteen asti ja myin sit myos ihan hirveesti kaikkee!

Eilen vaha siivosin, ku Tytti on tulossa kaymaan reilun kahen viikon paasta! Pitais vaha jatkaa tanaan. Pitais hankkia uudet uikkarit. Kavin yhen kaverin altaalla viime viikolla ja noi mun bikinit tuntuu kylla jotenki tosi irstailta :P Etta sais kylla olla isommatki. Ja jos loytyis jotku sellaset mitka ei oo sellaset mega "seksikkaat" nii se ois kiva. Vaikka sellaset vaha shortsimaisemmat poxyt ja sit vaikka joku sellanen sports bra-mallinen ylaosa, nii se ois ihan kiva.

Onpa ollu hiljasta tyorintamalla muuten. Ei oo pyydetty toihin tohon toiseen liikkeeseen ollenkaan viime aikoina. Mut sit kylla oletetaan etta katotaan vahan toisenki liikkeen peraan tiistaisin ja sunnuntaisin ilman mitaan lisapalkkaa, VAIKKA NOI KAKS ON SEN MIEHEN TYOVUOROJA. Tulee vaha sellanen hyvaksikaytetty olo. Ymmarran ettei pyydeta niinku oikeisiin vuoroihin jos ei oo varaa maksaa palkkaa, koska kauppa ei kay, mut se kauppa ehka kavis vaha paremmin JOS SIELLA JOKU VAIVAUTUIS OLEEN KOKONAISEN TYOPAIVAN AJAN. Keskiviikkona ku olin ois varmasti kaynny kauppa paremminki jos oisin avannu sen liikkeen ihan kunnolla, enka vaan laittanu lappua ikkunaan etta tuuppa tohon naapuriin, mutta en viittiny sen takia ku aattelin ettei kukaan maksa kuitenkaan siita. En tiia, ehka oisivat maksaneet. Mutta ottaa nii paasta nii ihan sama.

Tulipa tuosta hyvaksikayttamisesta mieleen sellanen juttu, etta miten on etta kesat taalla on jotain kriminaalien aikaa? Pari paivaa sitte tuli sellanen uutinen, etta Little Italyssa oli joku random mies hiippaillu avoimesta ikkunasta sisaan ja yrittany seksuaalisesti kayttaa hyvakseen nukkuvaa naista, kenen miesystava nukku siina vieressa. Se nainen oli tietenki heranny, ja onnistunu rimpuilla pois tilanteesta ja sit se miesystava oli heranny kans ja lahteny ajaan takaa tata pervoa. Jos ei siina sit ollu jo tarpeeks jannitysta talle kesalle, nii oli University Heightsissa, mika on tossa vieressa, viime viikolla jonku naisen ovea koputtanu joku random vanhempi akka ja kyselly jonku peraan kuka ei asunu kyseisessa kampassa. No, sellastahan sattuu. Taa nainen kuka sit avas oven ei tietenkaan aatellu asiaa sen enempaa ku se akka lahti siita meneen, ja kavi viemassa roskat. Sit ku se tuli takas kampille, koputettiin sen oveen taas ja siella oven takana oli se sama akka, talla kertaa miehen kera. Ne sit tunki vakisin sen naisen kotiin, mies tietenki raiskas silla valin ku se akka kavi kaikki laatikot sun muut lapi ja varasti sen naisen jotain laakkeita. ETTA SILLEEN. Sit kavi myos nain etta tassa North Parkissa, yhen kaverin entisella talolla itseasiassa, oli joku ikkunakurkistelija hiippaillu. Se kaveri sano etta sillon ku se asu siina talossa, nii siina pyori kaikkee hamaraa porukkaa sillontallon. Kerran joku random istu sen pihatuoleilla, toisen kerran viidelta aamulla joku crack lady paukutti sen ovea nii etta joutu soittaan poliisit. Mut on se kylla ku ei pysty pitaan ikkunoita auki kesaoina ku joku random rapistipaska tulee kotiin. Kaikki kampat ei tuu ilmastoinnilla varustettuina, etta taalla on valilla vaha pakko pitaa ikkunoita auki keskella yota ettei sit paivalla tukahdu. Taallahan sillon yks kesa oli ne raiskaajat liikkeella, sit seuraavana kesana oli jotain rotostelijoita, ja tuntuu etta joka kesa on oikeen jotain rikollisten juhlaa. Ei oo vissiin parempaa tekemista lomapaivina...

Nyt kuitenki on kelit lahteny vaha viilenemaan, yllattavan aikasin, nii meillaki on vaan noyrasti pistetty ikkunat kiinni. Ei oo missaan vaiheessa ollu sellasia ihania San Diegon kesaoita, millon on pimean tullessaki viela joku 25 astetta lamminta. Oli ehka YKS sellanen ilta. Oli muutama helleviikko, mutta neki oli sellasia erikoisia ja kosteita, johtuen jostain myrskysta. En oo mikaan sellanen anti-ilmastonmuutoshorho niinku eraat mahtihirmut maan johdossa, mutta aihe ei oo sellanen mita jaksan miettia ilman etta tulee paansarkya ja ahdistusta, mutta onhan se aika selva nakki, etta jotain on meneillaan ku kesat heittaa tolleen. Kyllahan tuolla nyt viela paivisin ihan menee t-paidoissa ja shortseissa ja rannallekki viittii viela lahtee, mutta iltasin pakkaan mukaan villatakin ja laitan sukat jalkaan koska siella saattaa olla vaha viileempaa. Jos nyt saatais sellanen kesan loppurutistus viela syyskuulle, nii oisin tyytyvainen. Ois kiva jos ois hyvat kelit ku Tytti on taalla kaymassa. Syyskuu on yleensa tosi kuuma. Saa naha onko tana vuonna.

Et sellasta. Nyt hengaan tassa rottien kans ja sit pitais jatkaa siivoushommia. Oli jotain loose plans kavereitten kans, mutta enpa tiia tuleeko niista mitaan.

2 comments:

  1. ihana dennys :) suomeen kiitos. kivaa kun sulle tulee suomivieraita !

    hurjia juttuja siellä naapurustoissa. turussa oli joku allahu akbar tyyppi puukottanu ihmisiä torilla, sekin aika hurjaa kai mut ei onneks tollasta muuta jatkuvaa rötöstelyä oo (vielä ?) missään täällä. ehkä ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Denny's on ihan kiva, mut ei se ruoka oo mitenkaan mahtavaa. Mut siis tykkaan kylla nain kayda siella, koska tollaset dinersit on <3

      joo, nain, mut sit vissiin et ihmist oli kuullu vaarin, et siina sanottiin jotain varokaa tms? mut taalla = iso kaupunki = joka paiva sattuu jotain. jotenki tuntuu etta kesalla vaan tapahtuu enemman. yks kioskityontekija sano sita etta kesalla ei oo monilla (nuoremmilla) tekemista nii ne sit tekee tallasia. mut tossa uni heightsin tapauksessa oli kaks 50-60 ikasta ruttunaamaa liikkeella, etta varmaan jotain crackheadseja. niillakaan ei oo hirveesti tekemista, paitsi toisten laakkeiden varastamiset :s

      Delete