Tuesday, August 19, 2014

Tervetuloa (koulu)helvettiin.

Terveisia koulusta. Istun vittuuntuneena varjossa ja mietin miten sainkaan aikaiseksi jarkata itselleni nain surkean lukujarjestyksen :D joudun heraamaan 7.30 mika on liian aikaisin, vain yhta kurssia varten, jonka jalkeen mulla on tunnin ja 40 minuutin hyppytunti. sen jalkeen on kurssi joka ahdistaa ja sitten kurssi jota en saannut otettua toisella opettajalla, joten nyt joudun kuuntelemaan saman tadin hopinoita ja tuskinpa paasen kurssia lapi nytkaan. Kaikki tama vain siksi ettei tarvisi kayda koulussa kun kaksi kertaa viikossa ja tama muka oli paras jarjestelma. yritin kylla vaihdella kursseja jne mut ei mikaan muu jarjestys nayttanyt toimivan. joten tassa sita ollaan; vvittuuntuneena varjossa :D unohdin kirjan kotiin niin ei ole edes luettavaa. puhelimella tietysti lueskeln kaikenlaista mutta akku nayttaa jo 45 prosenttia, etta en kovin paljon viitsi sita kayttaa... huomenna on onneksi keskiviikko ja trivia. joudun varmaan heti trivian jalkeen nukkumaan -__- huoh. eilen olin 6 tuntia Humane Society'lla hommissa ja johan vasytti. ehkapa tama viikko menee nopeaa ohi jos on tarpeeksi vasynyt :D lauantaita kovasti odottelen! no joo, kylla tama varmasti viela iloksi muuttuu. tai jos ei nyt iloksi niin tottuu ainakin tahan eika se sitten vituta laheskaan yhta paljon kun tanaan :D nyt jatkan mokotystani ja kuuntelen kun joku kusipaa soittaa puhelimestaan musiikkia. ON MUUTEN KUULOKKEETKIN KEKSITTY.

2 comments:

  1. Voi sua joskus käy noin,että yrittää järkeillä,mut sitte lopputulos ei polkan paras mahdollinen.no nyt koitat vaan tehä hyödyllisiä juttuja hypärillä pois alta ja varmasti pääset siitä kurssistakin läpi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. niinpa! jotenki sita kuvittelee etta no nyt on hyva, ja sitten kaytannossa huomaa ettei se olekkaan niin. hyparihan on hyva siihen etta voi vaikka hoitaa jotain laksyja pois alta, niin ei tarvi tuoda niita kotiin asti :)

      Delete