Tuesday, April 19, 2022

Not a lifer, gotta leave it.

 Oho.

Oon viimeks huudellu taalla tammikuussa ja nyt onki yhtakkia jo huhtikuun puolivali. Kaikkee mahtuu siihen aikaan, esim helmikuussa taytin 35, maaliskuussa Ethelrida lahti sateenkaarisillalle samana paivana kun meille muutti Poppy ja kaveri tuli kaymaan tassa kuussa nii meilla oli kunnon peli iltamat koko porukan kans perjantaina. Siella ois saannu pizzaaki mutta ite en malttanu oottaa siihen asti etta pizza tuli niin soin ihan liikaa selleria dipin kera etta kotiin tullessa joutu heti dumppaamaan vahan lastia if you catch my drift. Oli tosi hauskaa. Robertillaki oli kivaa, ja sita saa joskus vaha vastahakosesti raahata mukaan tallasiin. 

Toissa on kerenny olla vaha kaikenlaista. Mulla vaihtuu joka kuukausi tyoajat ja hommat. Helmikuussa oli 8-4.30 joka paiva ja vaan pienelainhommia, sit maalikuussa oli kolme paivaa 6-2.30 ja kaks paivaa 9-5.30 ja ne kaks myohempaa paivaa oli pienelaimia kun taas loput oli koirahommia. Tassa kuussa taas vaha tolla mallilla, mut ens kuussa sit taas vaihtuu pienelaimiin kun ne hommat vaihtuu uuteen rakennukseen ja sinne tarvitaan vakea hoitamaan hommat. Oon tosi innoissani tasta. Siis koirienkin kanssa on todella mukava teha hommia mutta pienelaimet on lahimpana sydanta ja harvemmin ihmiset on innoissaan just pienelaimista niin on kiva etta mut valittiin mukaan tahan joukkoon. Meilla tuohon pienelaimiin lukeutuu matelijat, jyrsijat ja linnut. Ja sit kaikki spesiaalit. Esim. joskus on tullu possuja ja vuohiaki. Ei mun tyopaivina tietenkaan koskaan -_-

 Pienelaimista puheenollen, me tavattiin meidan elainlaakari ensimmaista kertaa viime viikolla. Me vaihdettiin 2020 elainlaakaria ja koska korona, nii sinne sisalle ei voinnu menna ja elaimet vaan jatettiin siihen jollekki hoitajalle ovelle ja sit laakari soitti sillavalin ku oottelit autossa. Nyt sinne voi menna sisalle ja oli kiva tavata se! Oikeen miellyttava, hieman sellanen hippimainen nainen. Sano etta oli hyvin hoidettuja rottia. Sellasta. 

Uskaltauduttiin Robertin kans syomaan ravintolaan yks ilta. Oltiin kayty niitten terassilla muutaman kerran ja syotykki siina mut ei oltu viittitty sisalle asti menna. Nyt mentiin. Taalla on koronat ollu laskussa ja kaikki rajotukset melkeen kokonaan otettu pois nyt. Eikohan neki tuu takas jos lahtee tartunnat nousuun taas. Toissa ei oo pitkaan aikaan tullu mitaan ilmotuksia koronatartunnoista tai altistumisista. Meita on toissa ihan vaan muutama ketka pitaa maskia viela. Ma meen bussilla kuitenki toihin ja siella pitaa olla nii miksei sit toissaki. 

Pitais teha vaha researchia uusista tulostimista etta sais ostettua sellasen nii sit voin tayttaa jonku lappusen ja kayda notariaatilla sen kans etta saan vihkitodistuksen laanilta. Jonka jalkeen se pitaa lahettaa apostillelle jonnekki, Sacramentoon ehka jopa. Sit ku se tulee sielta apostillelta nii sit sen voin lahettaa Suomeen maistraattiin todisteeks siita etta mun sukunimi on vaihtunu. Sen jalkeen vasta voin uusia passini -_________________________-  Aivan vitun monimutkasta. Mutta jos ei uusi passia niin sitte on ihan turha haaveilla mistaan Suomen reissuista talle vuodelle. Pitais sita kansalaisuuttaki alkaa tyostaan jossain vaiheessa mutta yks asia kerrallaan. Pitais nyt vaan jonku maan passi olla etta voi matkustaa :D


Oon vaha huono bloggailemaan koska nykyaan entistakin harvemmin oon koneella. Bloo. Mut tallasta talla kertaa. Jos ei joku oo jo kattonu Our Flag Means Death sarjaa niin kannattaa.

No comments:

Post a Comment