Saturday, October 23, 2021

Guantanamera.

 Hellurei.

 

On ilmeisesti joku mokkihoperyyden huipentuma tapahtunu koska yhtakkia pitaa teha kaikennakosta. Teki hirveesti mieli baariin ihan vaan et tulis kaytya jossain nain illalla ettei aina oo kotona, ja Robertia ei tarvi pakottaa sellaseen niin mentiin piiiitkasta aikaa  Ould Sodiin. Mua ehka hieman viela jannittaa kayda tollasissa paikoissa, mutta just siks valittiin tiistai-ilta ja sellanen paikka missa on terassi. Siella ei siis ollu melkeen ketaan. Oli ihanaa. Niilla oli vaan sita ehhhh alkoholitonta kaljaa, mut seki kay. On vaan kiva voida juoda "olut" jossain kodin ulkopuolellaki valilla. 

Huomenna meen pelaamaan bingoa tohon vegaanihodaripaikkaan tassa lahella. Viime kuussa oli se SDHS trivia siella ja tapasin ensimmaista kertaa yhen tyokavereistani. Saatiin tan saman tyokaverin kans innostettua pari muutakin tyokaveri mukaan huomiselle! Kaks oon tavannu nyt siis kerran aikasemmin, yhta en oo viela kertaakaan. Mun lemppari tyokaveria en oo vielakaan tavannu mika harmittaa koska se asuu Fallbrookissa asti.  


Taas kavi nain etta saastin taman kun en saannu kerralla kirjotettua kokonaan. Bingot oli ja meni torstaina. Oli todella kivaa! Meita oli 4 tyokaveria ja kaks otti kumppaninsa mukaan. Vegaanihodaripaikassa on erillinen mocktail lisa, mika oli mieleen ku siita loyty alkoholiton "gin" drinkki. Naurettiin, syotiin ja bingoiltiin. Menisin heti uudestaan.

Sosialisoinnit ei siis lopu tahan, kun huomenna meen koristelemaan kurpitsaa kaverin luo yhen toisen kaverin kans. En oo yli vuoteen touhunnu nain paljo yhen viikon aikana. Jannaaa. Ens viikonloppuna lisaa tiedossa kun juhlitaan yhen kaverin synttareita lahimpien ystavien voimin <3 Jee!


Rufusilta otettiin tikit pois eilen. Tai ne ei saannu ihan kaikkia, niin piti muutama jattaa ja ne otetaan vasta ens perjantaina. Bloo. Robert joutuneet ehka menna yksin kun on vaha vaikee arvailla etta mihin aikaan voisin sit menna toihin niin en oo vaivautunu pyytamaan aamua vapaaks. Hyvin on herra paraantunu mutta pitaa viela oottaa pari viikkoa ennen kun paasee tutustumaan neiteihin.

Sainpa muuten palkan korotuksen! Tai siita oli jo kylla puhetta, kaikille full time tyontekijoille annettiin. Siistia. Ei nailla rahoilla kylla viela mitaan taloja ostella. Ja siis meilla tuskin nyt muutenkaan tulee koskaan olemaan sellasia rahoja koska San Diego. Ois kiva kuitenki jos ne rahat nakyis asumisessa vaikka silleen et vois asua jossain missa ei oo kokolattiamattoa ja saa pitaa lemmikkeja. Tiskikone ois plus, mutta ei pakollinen. Mut sen verran plus kuitenki etta ehka meilla oikeesti tiskattais joskus jos ois se masina joka tekee sen sun puolesta. Tassa nousi vuokra nyt kuun alussa. Ei oo edellenkaan mikaan huikee hinta kun vertaa muihin tan alueen samankokosiin (tai pienempiin!) asuntoihin, mut luulis etta talla hinnalla vois paasta eroon esim. KOKOLATTIAMATOSTA. Ai etta tykkaanko kokolattiamatoista? Voit arvailla ihan rauhassa tekstia lukiessasi.


Kutsun tata playlistia minka laitoin soimaan Isa Playlistiks koska tassa on paljo tallasta isien musiikkia. Nyt kuitenki tassa onki soinnu enemman sellanen Aiti musiikki, esim. Barbra Streisand ja Madonna. Oho. Join tallasen kannabisjuoman ja ajattelin etta nyt kuulostais musiikki tosi hyvalta, mutta pistikin vasyttamaan aivan jarkyttavasti. Ois varmaan se elokuva ollutkin parempi idea mutta elokuvaa jonka halusin kattoa ei loytyny mistaan palvelusta mika meilta loytyy niin tahan paadyttiin. Tekis mieli vaan menna peiton alle chillailemaan ja ehkapa meenkin. Lakanat vois kylla vaihtaa, niin sais vahan luksusta siihenkin. 


Tama olkoon nyt tallanen lyhyt. Piti alunperin laittaa kuva kartasta missa nakyy et kuinka kaukana se Fallbrook on, mutten jaksanukkaan. Ei se mitaan, tyokaveri itse kartoitti etta hanelta menis 54 minuuttia ajaa tanne North Parkiin. Etta sehan on aika pitka matka. San Diegon laani on ISO. Meilla meni melkeen 2 tuntia ajaa sinne Julianiin sillon. No joo, he va he.

No comments:

Post a Comment