Sunday, April 18, 2021

Gubbe.

 Whaddap?! Tulin valittamaan koska mitas parempaakaan sita ihminen keksis vapaapaivanaan? 

Miks on nyt nain etta joka helvetin kerta viime aikoina kun oon menny pyykkituvalle tai vaikka roskiksille niin tuo yokottava aamutakkiinsa pysyvasti jumittunut naapuri on taimaa omat ulkoilemisensa just sille hetkelle? Joka kerta kun vien roskia, niin han avaa niin vieraanvaraisesti autotalliaan. Jos oon pyykkituvassa niin johan alkaa tupakkahammasta kolottamaan ja herra ilmestyy paikalle. Robertille se ei ikina sano mitaan, Robert oli itseasiassa tassa yks ilta siina sen autotallin vieressa polttamassa piippua ja ukkeli tuli sielta, hetken katteli etta JOKU ROSVOKO TAALLA POLTTELEE mutta ku naki etta se oli Robert nii ei sanonu edes hei, vaan pisti heti autotallin oven kiinni. Jos mina meen siita ohi, niin johan on puheliasta vakea herra. Vein roskia kerran kesken tyopaivan ja aija vaan alko avautua pandemiatuntemuksistaan. Meilla ei todellakaan oo sellanen suhde tahan naapuriin joka millaan tavalla antais ymmartaa etta voi alkaa avautua tallasista asioista. Ei itelle tulis koskaan mieleenkaan alkaa tilittamaan Bathrobe Billille tallasista jutuista. Oon nyt alkanu ottaan kuulokkeet mukaan pyykkitupaan koska yaaaakk. 

Vanhemmat miehethan on tunnettuja siita etta naisten/naisoletettujen pitais aina tuntea jotain kiitollisuutta siita jos ne on tehny jonkun hyvan teon, niin mietin etta josko se sen takia on tollanen aklo mulle. Kun se kerran vuonna 2010 (niin. 11 vuotta sitte) soitti poliisille koska meilla oli tirskistelija ikkunassa. MUTTA NIINHAN SE KUULUKIN TEHDA. Olit sina ite mies, nainen tai joku muu niin kylla kait sina soitat poliisit jos naet jonku tiirailemassa naapuris ikkunaan? Tama mies ottaa asian monesti esille, niinkun se oottais jotain pokaalia. Oksettaa. Koen asian olevan erityisen triggeroivaa, koska se on sellanen asia minka yli oon onnistunut paasemaan, niinpa asiasta ei tarvi kauheasti jutella enaa ja arsyttaa etta joku jota en edes tunne kunnolla haluaa kaivella asiaa koska silla on joku tarve tuntea olonsa sankariks. Tai nain ainaki ite koen asian, ja spekuloin nyt siis etta sen takia ukkeli haluaa jutella ja tehda tuttavuuttaan etta vois saada jonku kiitoksen. Sen pitais riittaa etta kiitin sita sillon ykstoista vuotta sitte. 

Se on muuten aika janna juttu etta nain aikuisenaki edelleenki tuntuu silta etta jotku ihmiset on liian vanhoja hengailemaan sun kans. Niinku on mulla sellasia aitini ikasia kavereita, mutta jotkut vaan on liian vanhoja. Tuo aija on liian vanha, vaikka ite oonki jo 34. En tamankaan ikasena halua hengailla jonku kuuskymppisen saalittavan kylpytakkiritarin kans. En ees tiia minka ikanen se on, mutta jos se oli 10 vuotta sitte jo mun mielesta vahan creepy niin ei se kylla yhtaan paremmaks muutu tassa ajan myota. 

 

Hetkein mietein et uskallanko menna heittaan pahveja kierratykseen, mutta joudun meneen hakeen pyykit myohemmin narulta, ja siita on jo kaks tuntia sitte ku oon viimeks ollu tuolla ulkona joten eikohan tama onnistu ihan hyvin. Pistan kuulokkeet korviin ja sit vaan menoks. Nerve Agentsia taysille niin etta kuulo ja taju lahtee. 

2 comments:

  1. Karsee ällö ukko. Miksei se muka voi tervehtii sun puolisoa, ihme tyyppi o_O Harmi kun naapureita ei voi valita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo, en itekkaan oikeen ymmarra. Robertiahan ei siis yhtaan haittaa ettei sen tarvi harrastaa small talkia naapureitten kans, mut ois kiva jos ei munkaan tarvis ;___;

      Delete