Monday, September 30, 2019

Third season.

Syksya ilmassa. Vituttaa. Kesa oli nii lyhyt. Eihan sita ollu ku muutama viikko nyt elokuun ja syyskuun valilla. En tietenkaan tanakaan vuonna paassy rannalle, mutta pistampa tuon miehen lupaamaan etta ens kerran ku meilla on hellepaiva ja jos ollaan molemmat vapaalla niin mennaan ehdottomasti. Arsyttaa etta meni nyt taas toinen kesa ilman rantareissua ku viime vuonna ostin uudet uimakamppeetki.


Syksyn tulon tietaa siitaki etta mun vesipullo oli kylma tana aamuna. Ikkunat laitoin just kiinni makuuhuoneessa ja sain kaivella aamulla esiin paksumman peiton. Loputki ikkunoista saa laittaa kiinni. Pyjamashortsit vaihtuu housuihin. Illalla saaki jo miettia sukkahousuja. Paivalla viela menee ihan paljain reisin mutta ohuilla sukkahousuilla varmaan parjais ilman mitaan erityisia hikoiluja. Eilen kavelin kotiin pitkahihanen paalla ja vaikka tuli vaha lammin, nii ei mitaan sellasia laahpuuhhikoiluja. Sitapaitsi kerkes tulla vaha pimeaki siina matkanvarrella. Oliveki oli vetany fleece peitot korville <3


Ilmassaki on se sellanen syksyn tunne. Syksyssa ainoa hyva juttu on se, etta voi kayttaa kivoja takkeja taas. Ei muuta :D Tai ehka se etta uskaltaa taas laulaa yksin kotona ku ei oo ikkunat auki koko ajan. En oo mikaan Halloween-intoilija, contrary to popular belief, koska joka vuosi on niin helvetin tylsaa sina paivana etta mitapa sita sellasta paivaa oottelemaan ku se on samaa kakkaa ku muutki paivat. Ikina ei kukaan tee yhtaan mitaan, ja ne ketka tekee menee jonku meille taysin tuntemattoman kaverin pippaloihin nii kutsutki on aina vahissa. Muutamana vuonnahan ei mihinkaan baareihin voinnu lahtea ku ei ollu niita henkkareita, mutta viime vuonna olin aika innoissani siita etta olin just saannu green cardini, mutta kukaan ei sit halunnukkaan teha mitaan. Tana vuonna tosin ois yks kiva covershow nii ehka mennaan sinne. Jos ei muut lahe nii mina ja Robert ainaki.


Henkkareista puheenollen, tanaan on aika DMV:lle, eli Department of Motor Vehicles'iin. Ihan tosin vaan henkkareita hakemaan. Vuoden nyt raahannu green cardia lompakossa nii on jo aikaki hankkia uudet osavaltion henkkarit. Niilla voi sit vaikka menna Havaijille, jos ne lomat suunnitelmat ikina toteutuu.


Olin toissapaivana vaha rimpsalla tyokaverin kans. Se vei mut Point Lomaan asti, San Diegon vanhimpaan homobaariin. On ihanaa etta on olemassa ihan normaaleja homobaareja ettei kaikki oo jotain dunkkadunkkaa. Se oli sellanen rakala, missa oli jarkyttavan iso tupakkaterassi ja sit siella oli karaoke menossa. Se oli sellanen paikka missa itekki hengailisin jos se ois yhtaan lahempana. Oli ehdottomasti Lyft-reissun arvonen. Sitapaitsi siella oli aika sekalaista porukkaa. Paljo sellasia viiskymppisia Marjaleenoja :D 10/10 baari. Meita luultiin sisaruksiks taas vaihteeks. Tyokavereista puheenollen, mun kaveri, kenen ansiosta mulla on tama tyopaikka, tais saada potkut :s En oo ihan varma, en oo uskaltanu kysya, mutta tiian etta toissapaivana oli joku mixup ja se ei tullu toihin vaikka sen ois pitanykki, ja sit niille tuli jotain vaantoa pomojen kans asiasta. Mut se on tassa aiemmin avautunu siita etta ne pomot on yhtakkia alkanu kohtelemaan sita jotenki huonommin ja epareilusti, ja siita on tuntunu silta etta ne haluaa heittaa sen ulos. Se oli tuolla toisiks pisimpaan kaikista meista, se on ollu tuolla kolme vuotta. Tosi kurja juttu. Toisaalta, voihan olla etta se lopetti myos. Joku vaan sano etta sille oli annettu koko viikonloppu vapaaks ja eilen nain vuorolistasta ettei se ollu listalla ollenkaan. Sit se myos lahetti viestin ja kysy voiko se kayttaa mua referenssina tyohakemuksessa. Bloo.


Sori valittelusta mut fakking ilmastonmuutos ja paska San Diego. Tassa joutuu kohta muuttaa takas Suomeen jos siella on kerran kuuma kesalla ja kesaki nayttais kestavan jonku verran. En ihmettelis jos tiiakko tulis lunta joku talvi taallaki -_____-  faaakkkk.

2 comments:

  1. No nyt on ollu pari extrakuumaa kesää mut sit ku syksy alkaa ni sehän kestää sinne huhtikuuhun asti et ei kannata Suomeen tulla 😁 Tänään oli jo hvetin kylmä ja rakeita sato. I hate syksy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo, en kyllä ehkä halua ihan sinne asti lähteä oikeesti 😀 jos ois rikas nii vois hankkia kesämökin suomesta mut ehkä ne kelit on täällä ehkä hitusen paremmat vaikka tässä nyt hieman dramatisoinki 😀 syksy täällä on ainaki semi lämmin kunnes sit yhtäkkiä onki talvi 😬

      Delete