Monday, September 2, 2019

Joo.

Whaddap kaverit! Edelleenki vaikee bloggailla koska puhelin on ainoa vaihtoehto nii siks on tällasia pitkiä välejä. Siinä huono puoli on se, että sit unohtuu kaikki mistä vois kirjottaa. Nyt esim en oikeesti tiiä mitä olin tänne tulossa sanomaan.

Oon hengaillu yhen uudemman työkaverin kans. Käytiin yks ilta sen luona. Sit mentiin yhteen kivaan homobaariin. Ei sellanen dunkkadunkkayökerho vaan ihan vaan sellanen räkälä. Just hyvä. Sit mentiin livewireen mikä on punkräkälä. Ja Robert meni sieltä kotiin ja mä menin vielä poikien matkaan niitten luo kuuntelemaan Liza Minnellia ja sovittamaan miesten paitoja.


Myös hengaillu paljo yhen toisen työkaverin kans. Sen kans kenen ansiosta on tämä työpaikka. Ennen hengailin sen kihlatun kans tosi paljo, nyt hengaan ton kans varmaan kerran viikossa. Molemmat hyviä tyyppejä kyllä. Olinpa myös homobaarissa sunnuntaina ton aikasemman työkaverin kans. Se on samanlainen skårsteeni ku minä nii pitää aina mennä jonnekki missä on hyvät röökitilat. Ilmeisesti homobaareissa on sellaset 😀


Meiän Tacokin menehty. Tässä kotona sohvalla nukku pois sillä välin ku siivosin tyttöjen häkkiä. Nyt meillä on enää Olive 😢❤ mutta seki on entistä rakkaampi. Voisin kyllä erikseen kirjottaa tosta härdellistä. Se oli sellanen paskamyrsky.


Toinen härdelli on se etten nyt pystyny maksaan tätä seuraavaa lainamaksua nii nyt tulee sit jotain kakkaa sieltä ja lisää ongelmia ja kaikkee muuta ihanaa.. no, sellasta se on. Paska diilihän se muutenki oli 😀 ihan mahoton.


Kävin töiden kautta pikasella baristakurssilla. Nyt osaan käyttää espressokonetta ja höyryttää maitoa. Meiän anniskelulupa tuli viikko sitte, nii nyt pitää opetella kaatamaan olutta.


Kesä on muka ohi, mutta meillä oli nii paskat kelit koko kesän että nyt vasta tuntuu kesältä. Täällä sisälläki on kesäisen tunkkaista! Oli jo aikaki.


Mitäs muuta? Pitäis jotain programmia keksiä katottavaks. Pose on ohi, Mindhunter tuli ja meni, ja Good Place ei palaa ihan vielä ruutuun. Blöö. Syksyssä hyvä on se just että jotkut sarjat tulee takas.


En nyt tiiä mitä muuta tähän lisätä. Kerenny hommat unohtua. Seuraavaan kertaan siis. Toivottavasti ei mee niin kauan.


2 comments:

  1. Harmi noi rotskut 😥❤️ Mut kiva et on ollu tekemistä ja röökiseuraa 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei voi muutakaan ku rotskuhommat menny nii ikävästi 😢 röökit toki aina maistuu 😂

      Delete