Monday, October 29, 2018

Pet sematary.

Hellurei. Viikko alkaa lahestya loppujaan, ja mulla oli lyhyt paiva tanaan koska pomon piti laakariin 3.30. Meilla pistettiin pulju kiinni jo 2.50. Mut sit se aika peruuntuki, ja se kysy et no mites nyt, et haluutko et jaadaan vai lahetaanko meneen, ja sanoin etta nooo....tassa ku oon just saannu lakastua ja kaikki muut hommatki hoidettua nii kannattaako tanne nyt jaada nii se sano etta no ei kannata, nii lahettiin sit. Tosin ma lahin sit sen mukaan yhelle elainhoitokeikalle nii siina meni sellanen ylimaaranen tunti. Ajettiin kotimatkalla Mt. Hope'n kautta, koska silla oli ennen vuokratalo siella ja halus nayttaa et millanen se oli. Aikamoiset huudit kylla, etta en yhtaan ihmettele jos sinne ei halunnu jaada asumaan. Aika sama meno on viela vuonna 2018 silla alueella ku sillon joskus 90-luvun lopulla ku silla oli se talo siella.


Ollu aika lepposa viikko, mika on ihan mukavaa vaihtelua. Sunnuntaina aamulla herasin aikasin, ku Robert lahti toihin eika sit vasyttany enaa ku ei ollu tullu kaljoteltua nii nousin. Joskus on ihan kiva nousta aikasin vapaapaivina niin saa vaha enemman sita paivaa kayttoonsa. Hengailin rottien kans, kerkesin jopa jutella Jessican kans skypessa ja sit menin lounaalle entisen pomon ja sen miehen kans Souplantationiin niinku meilla on tapana. Kaytiin sen jalkeen viela Little Italy'ssa jossain taidevalineliikkeessa. Sellasissa on aina kiva kayda, vaikkei ite ostaiskaan mitaan. Piti tietysti kokeilla kaikki maholliset kynat lapi, mut en ostanu mitaan. En edes ottanu kenkia pois jalasta ku tulin kotiin ku tiesin etta Robert tulee melkeen heti peraan kotiin ja se soi vaan akkia ja sit lahettiin vanhaan kunnon Grossmont Centeriin ku oltiin menossa kattoon elokuvaa. En tosin ikina mee entisen tyopaikan ohi ku oon siella koska ei oo mitaan sanottavaa sille akalle, enka ees tiia onko silla jotain tyontekijoita siella nykyaan, nii eihan ne tiia etta oon siella ollu joskus toissa.


Kaytiin kattoon Bad Times at El Royale. Tykkasin siita tosi paljo!! Kattoisin uudestaan. Aika paljo twisteja oli kylla. Erittain mielenkiintonen, hyvin soviteltu musiikkia tahan leffaan ja sit muutenki hyva nayttelijalista. Siina oli yks sellanen Broadway nainen kuka on nyt alkanu oleen leffoissa. Se oli loistava. En halua sanoa tuosta mitaan muuta, silta varalta jos joku on menossa kattoon sen. Mentiin sen verran ajoissa, et kotiin tullessa kerkes viela vaha kayakki jossain, nii mentiin Tiger!Tiger!iin yhelle, ja sit viela Working Classiin toiselle. Sit tultiin kotiin eika jaksettu kylla kauheen kauaa sen jalkeen enaa tassa pyoria nii mentiin nukkuun. Oltiin aateltu etta maanantaina vois menna vaha baarirundille ja elaintarhaan.


Kuinka ollakkaan; maanantaina ei tehny mieli menna mihinkaan. Istuttiin kotona aamupaivaan asti, sit pyorahdettiin Vonsin apteekissa nopeeta ja mentiin takas kotiin istuun. Joskus iltapaivalla paatettiin menna Working Classiin syomaan ja juotiin yhet ja sit alko vasyttaan ihan kauheesti nii ei menty enaa mihinkaan muualle ku kotiin. Katottiin vaan Law and Order: SVU:ta loppuillan ja mentiin aikasin nukkumaan. Mut ihan kiva nain!


Tiistainaki ja eilen oli aika aikaset nukkumaanmenot ja vaan sarjojen kattelemista. Tiistaina kaytiin toitten jalkeen pankissa avaamassa mulle uus pankkitili! Mulla ei oo pariin vuoteen nyt ollu paikallista pankkitilia ku entinen meni kiinni ku ei ollu mitaan rahaa laitettavana sinne yhtena kesana. Mut nyt on ja sinne tulee palkka tasta lahtien! Eilen ois ollu veljen synttarikinkerit, mutta se aika muuttuki seittemasta puoli kaheksaan, ja se puoli tuntia teki liian ison eron, ku Robertilla on nii aikaset tyovuorot talla viikolla. Etta jos jonnekki pitaa puoli kaheksaks menna, nii ei kauheesti kerkee hengailla eika oikeen myohaan voi, nii paatettiin olla menematta. Toki asiasta tuli ilmotettua. Perjantaina ois yhen toisen kaverin karaokesynttarit Gilly'sissa ja nythan voi menna sinnekki vaikkei tuttu ookkaan enaa tiskin takana, mutta ongelmana on taas tietenki se, etta ne kemut alkaa vasta joskus yheksalta/puoli kymmenelta ja meilla ollaan jo kovasti pesemassa hampaita siihen aikaan :P  Etta jaa ne kekkerit juhlimatta taas. Eipa olla viimesina parina vuotena menty syysta etta en oo voinnu menna tuohon baariin muuta ku tiistaisin. Launtaina oli tarkotus menna vaha rimpsalle kahen kaverin kans + Robert, mut nyt yks niista joutuuki toihin (se on myos Robertin tyokaveri) nii en tiia tuleeko siita mitaan. Ainaki oltais voitu lahtea liikkeelle jo iltapaivasta nii Robertki paasis aikasin viela nukkuun, mut nyt en tiia miten kay sen asian kans. Ei se mitaan, voi sita


Kaikki tuo on kirjotettu 10/18. Se oli torstai. Lopetin kesken koska kavin kattoon etta mita rotat puuhaa. Buford naytti nukkuvan mutta ei reagoinnu mitenkaan siihen kun avasin hakin, niin paatin koskea sen hantaa. Hanta oli kylma ja jaykka. Niin oli loputki Bufordista. Se oli siis kuollut nukkuessaan, tai sit menny makaamaan ja kuollu silleen. Se oli paranemassa. Sillon lauantaina sen jalkeen piti soittaa elainlaakarille ja kertoa etta joko se voi paremmin ja koska se vahan voiki paremmin niin ne ois varmaan sanonu etta laakkeet voi lopettaa. Mutta ainakaan se ei karsiny, ja me tehtiin kaikkemme etta silla olis hyva olla <3 Kerranki itellaki on tollanen mielenrauha, ettei oo syyllistamassa itteaan koko ajan. Kaytiin illalla Eppig brewingissa. Meille uus paikka, tuossa tosi tosi tosi lahella. Missa ennen oli strippiklubi.



Mentiin sit tuo lauantai ulos kavereitten kans, kaytiin jossain homobaarissa. Oli ihan kivaa, paitsi homobaarit on tylsia koska se on sama ku menis jonnekki yokerhoon. Ja sit sunnuntaina kaytiin Toronadossa ja Coin-Opissa pelaamassa vaha Tekken vitosta ja sellasta. Tassa viikolla tullu kaytya vaha eri paikoissa. Tiger! Tiger!issa pystyy taas kaymaan mika on ihan kiva juttu. Lauantaina ois ollu yhen kaverin synttarit ja oltiin kovasti menossa mut ku ilmeisesti ei pystykkaan tilaamaan Uberia jos ei oo kannykkanumeroa nii ei sit paasty lahteen kotoa. Et sehan vahan vituttaa. Eilen kaytiin pyorahtamassa Normal Heightsissa. Sanon tan aina mutta on kylla vaha paikat muuttunu! Mut Normal Heights on jotenki kivempi nyt. Ja se on kuitenki aina ollu kiva. Kaytiin Little Miss brewingissa, ja se oli sellanen WWII brittipubi tyylinen paikka. Tosi kiva. Ihanan hiljasta, hyva henkilokunta ja kivalla paikalla. Ja oluetki hyvia. Oon vaha yrittany olla juomatta IPA:a koko ajan ja viime aikoina maistellu vaha sour'eja, gose'ja ja siidereita lahinna. Sielta loyty pari hyvaa souria. Sit mentiin Rosie O'Gradysiin mika on vaha sellanen rakala ehka, mut ihan ok paikka. En oo siella kaynny tietenkaan moneen vuoteen. Mentiin siita Friendly'sin pizzan kautta kotiin nukkumaan.


Tanaan meilla on molemmilla vapaapaiva, ja paastaan ehka vihdoinki hautaamaan meian pikku mies Buford <3 Samalla reissulla, kun vaapaapaiva nyt kerran on ja maki voin kayakki jossain, Robert ehdotti etta kaytais Jamul kasinolla. Vois olla ihan kivaa. Varsinki ikavan hautaus hetken jalkeen. Mulla on sit huomenna vaan toita ennen ku on taas vapaapaiva ku Halloween on pomon syntymapaiva ja se haluu sulkee liikeen sen takia. Ihan ok mulle. Me ei tietty teha taas paskan vertaa Halloweenina vaikka nyt vois mennakki ulos. Suurin osa vaestosta on Halloweeninsa viettany jo nyt viikonloppuna. Me nahtiin ihan vaan muutama pukeutunu tyyppi nyt viikonloppuna, ei kylla ihan kauheesti. Onko Halloweenit aikuisilta kuivunu ihan taysin? Vois ostaa karkkia kotiin ja kattoo et jos jotain lapsia tulee ovelle. Aateltiin keskiviikkona kayda kattoon et loytyisko Bingsleylle uus veli Wee Companionsista. Ei silleen huvittais nain akkia hankkia toista rottaa, mutta Bingsley on yksin hakissa monta tuntia paivassa ku me ollaan toissa, ja ois varmasti kiva jos silla olis kaveri sillon. Se on erittain sosiaalinen rotta, ja jos se masentuu liikaa, siita voi tulla pelokas :( Ja se ois kurja, koska silla on niin ihana luonne.



Mut tallasta nyt. Kestipa saada taa kirjotettua. Lepaa rauhassa, Buford <3

2 comments:

  1. RIP <3

    Mäkin katoin ton Bad timesin. Oli tosi outo, tuntu et kesti 5 tuntia o_O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ❤

      Monet sano just että oli muuten hyvä mutta vähä liian pitkä, Robertki oli sitä mieltä. Musta se oli just hyvä, tykkään just tollasista neo-noir jutuista 😀

      Delete