Monday, October 1, 2018

Kuolin tylsyyskuoleman ja paadyin tylsyyshelvettiin.

Katoppas miten ahkera oon bloggamaan! OHHOH.

Tanaan piti menna hiuksia varjayttamaan. Paitsi etta kampaaja oli unohtanu etta silla on joku kurssi tanaan, ja se paaseeki sielta vasta neljalta. Piti olla plansseja illemmalla, nii en sit viittiny talle paivalle luvata itteeni koekaniiniks. Kaverilta tuli viesti aamulla ja kyseli et nahtaisko tanaan. En oo nahny sita kuukausiin ku ne on siella vitun Lakesidessa eika ikina lahe sielta mihinkaan, paitsi valilla North Parkiin, mut ne on aina taalla huudeilla treffeilla nii ei viitti sit edes kysya etta voiko liittya seuraan. Yhen kerran ne kylla kyseli et huvittaisko teha jotain ku ne oli tassa nii sanoin et no voin tulla Beaveriin jos ne haluaa hengailla, ku en oikeen muualle voi menna nii sit ne oliki et no ai, ku me halutaan menna tonne toiseen paikkaan. NO ALA SITTE KYSY. Nyt se mies oli ottanu nokoset yhelta ja kuulemma siina meni sitte koko loppupaiva pilalle. Sano etta yrittaa kylla ku oli kello nii vaha viela, nii saa naha. Mutta oon jo laskenu sen varaan etta meni seki sit pain vittua, koska aina ku yks asia peruuntuu niin sit peruuntuu toinenki.

Piti Robertin kans menna asioille ku se tulee toista mutta ilmeisesti seki nyt sit jaa, ku sita ei huvitakkaan. Vuokra piti kayda jattamassa ja piti menna kierratyskeskukseen, mutta ei nyt sit mennakkaan. Ei silla vuokralla kylla oo mitenkaan kiire, ku sen kerkeaa huomennaki ku nyt on vasta ensimmainen paiva. Ja kait ne kierratettavatki voi oottaa, vaan alkaa vahan vituttaa nuo pikkukarpaset, ja nyt ne alkaa hairita meian rottiaki -___-  Tai, ei ne edes kylla huomaa niita, mutta ma huomaan ja inhottaa etta ne porraa niitten ruoka astioissa jne.


Sen sentaan sain tehtya, etta vein itteni lounaalle! Ja oli hyvaa, jopa. Taalla on hirveen normaalia etta ihmiset tekee asioita yksin, mutta ma oon aina ollu tosi huono tekemaan yhtaan mitaan itekseni. Mut sit kun meen ja teen jotain ite, nii ei se tunnu mitenkaan erikoiselta, koska siinahan ei tosiaankaan oo mitaan erikoista. Mutta jotenki se on vaan nii hankalaa aina. Pitaa oikeen haluta jotain etta saan itteni tekemaan mitaan yksinani. Mutta nytpa tein! Ja tykkasin. Menisin uudestaan. Oon nyt syksylla syonny vahan kalaa taas. Nain kay aina muutaman vuoden valein, etta syon vahan kalaa jonku aikaa ja sit lopetan moneks vuodeks taas. Nyt siis kavin sellasessa poke paikassa. Poke on sellanen havaijilainen sushin tyylinen ruoka. Se on sellanen "salaatti" missa on raakaa kalaa paalla. Toi paikka missa kavin oli sellanen Subwayn tyylinen etta sai ite valita kaikkee ja kattoo samalla ku ne kokos sen annoksen. Ensin siihen tulee pohja (riisia tai salaattia ja oli siina jotain muuta, mutta otin riisin), sit tulee pari toppingsia (kurkku, avokaado, masago, sipuli, cilantro, jne), sit kala, ja sit viela soosi ja lisaa toppingseja. Oli yllattavan tayttavaa, mut ei ahky-tayttavaa. Harmi etten Havaijin reissulla syonny kalaa, ois varmaan loytyny pokea sielta sun taalta enka muuta oiskaan syonny. Mut ei se mitaan. Itseni tuntien, kohta on taas kalat syoty monelta vuodelta. Ei me kylla kotiin ikina osteta kalaa edes sillon ku sita tulee syotya, ja se on yleensa sellanen harvinainen herkku, ku ei kauheen usein mihinkaan kalapaikkoihin ees tuu mentya. Mut nyt kavin tuolla, ku olin halunnu kokeilla, ja tykkasin! Kerkeaisin muuten hakee tuolta helposti ruoan ku oon lounastauolla, koska tuo on tosi lahella tyopaikkaa ja sen ruoan tilaaminen nopeaa. Kerkeis tosi helposti hakee.


Tytti lahetti tana aamuna kuvan itestaan oikein syksyisan nakosena. Oiskohan ollu sadetakki jopa, mika silla oli paalla. Villasukat ainaki naky. Meilla on vaha eri meininki; on lokakuun ensimmainen paiva ja ulkona on 29 astetta. Mutta ei oo sellanen ihana kesapaiva, ei. Vaan aurinko ei edes paista, siella on tosi pilvista ja nihkeeta. Vissiin joku hurrikaani Meksikon rannikolta taas dumppaamassa inhottavan nihkeytensa meian niskaan, as usual. Nyt viikolla pitais jopa sataa ainaki kerran. Sitahan on koko kesan odoteltu, etta parempi myohaan kun ei millonkaan.Laitoin uuden bikiniylaosan rintaliivejen tilalta ku ne nayttaa paremmilta tallasen lollo hihattoman kans ja ku on nii nihkee olo nii on vaha mukavampaa talleen. Tosin kun tasta ei nyt sitten ilmeisesti laheta yhtaan mihinkaan enaa tanaan niin mitapas valia silla on onko tisseilla tukea ja nannit piilossa. Blooo. Kyllastyttaa niin olla kotona. Tuntuu etta muut jaksaa menna ja teha toitten jalkeen, ja maki tekisin mielummin toitten jalkeen. Arkena on kivempi teha, nii sit voi hyvalla omatunnolla kuluttaa vapaapaivat lohoamiseen. Nyt vaan lohoan koko ajan -___-  Ei oo mikaan ihmekkaan etta on kunto samaa rataa kun jonku lihavan kuuskymppisen miehen kenella on sydanvika. Nythan tosin tuli vaha kaveltya ylimaarasta ku sain raahattua itteni tonne ulos! Se kavelymatka kuitenki on sellaset 15-20 minuuttia yhteen suuntaan, etta tuli sentaan vaha kuntoiltua :P Joutuu varmaan alkaa lenkkeilemaan ku vituttaa nyhjata kotona ja on huonossa kunnossa. Siinahan on nimittain ratkaisu molempiin ongelmiin :D Lyodaanko vetoa siita paasenko lahtemaan? :P


Sitahan vois tanaan kayda vaikka lapi tota aanestysopasta mika tuli postissa. Minahan en siis edes laillisena maan asukkina voi aanestaa, siihen vaaditaan maan kansalaisuus, mutta me ollaan nyt parit viime kerrat kayty yhessa Robertin kans lapi naa oppaat ja musta on kiva ku se aanestaa samallalailla miten ite aanestaisin jos voisin. Viimeks oli kaks asiaa missa mielipiteet eros, muttei mitaan isoja deal breaker juttuja kuitenkaan. Yks oli muistaakseni kuolintuomiosta ja toinen muovipusseista kaupoissa.


Yritan tassa nyt jarkata itelleni sita hiustenvarjaysta sittenki, koska oon ihan varma etta se kaveri jattaa viestittelematta tai sit se viesti on et "ei me nyt jaksetakkaan" ja Robert on jo kovasti sita mielta ettei se jaksa mitaan (se nukku kolmen tunnin paivaunet eilen ja sit ku olin ite menossa nukkumaan, se heras ja selas nettia jonku aikaa -___-) ja ite jaksaisin vaikka mita mutta alkaa taas kaikki ottaan paasta kun mikaan ei mee suunnitelmien mukaan. Pitais lakata sunnittelemasta, nii ei ainakaan pety :P Ja jatkaa vaan silla mantralla etta jos jotain haluaa teha, nii se on tehtava ite. Onpas taas dramaattista. Just eilen puhuin Tytin kans yhesta super dramaattisesta ihmisesta. Se en ollut mina, mutta vois hyvin ollakki.


Tiian etta tama on liian optimistista oottaa sita korttia talle paivalle, mutta katos nyt kuin nopsaa tuli se lappu sielta virastosta. Postia siis oottelen koko viikon. Ja sita seuraavan. Ja varmaan sita seuraavanki. Tinssulta ois pitany tulla ajat sitte kivaa postia, mut ei nyt sit tullukkaan :( Se on menny jonnekki hukkaan. Toivottavasti ei paatyny naapurille, mut luulis et ne ois sentaan tuonnu oikeeseen osotteeseen. Ehkapa pistan sen leffan minka se ois lahettany mun joululahjatoivelistalle, koska nythan alkaa jo oleen se aika vuodesta! Oon jo vahan keksiny mita muutamalle hankkia. Mitapa sita oottelemaan, niitahan voi alkaa ostaa nyt, nii ei sit tunnu kerralla lompakossa, varsinki ku jotkut lahjat joutuu lahettaa Suomeen. Etta jos tassa kuussa nyt sitten alottais vaikka!


Nyt avaan kaljan, koska kaikki tuntuu tylsalta. Ei se kalja kylla tuu muuttamaan yhtaan mitaan, mutta sen jalkeen voi ottaa vaikka nokoset, koska miksei? Robert kuitenki nukkuu taas siihen asti etta ite oon menossa nukkumaan nii sama kait tuo on.

2 comments:

  1. Ootko röökimuijana aatellu kokeilla Juulia? Just sain tietää mikä se on, juul.com

    Suomeen ei varmaan oo tulossa hetkeen ku ollaan niin myöhässä kaikesta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oon nähny noita tossa kioskilla mutta ei oikeen innosta nuo vapehommat. Tai kait se on vähä erilainen mut kuitenki. Mielummin sit lopettaan kokonaan (ja pitäis varmaan 😀)

      Delete