Monday, May 18, 2015

Linda tulee kaymaan/Phantom Rat Syndrome.

YEAH! Oon imuroinnu vahan ja tiskannu (ei kylla ollu kauheesti tiskattavaa) ja sit myos lakassu ja mopannu keittionlattian (ei ollu kauheesti urakkaa siinakaan)! Ja mitas muuta? Niin ja nyt on jaakaappi korjattu. Tai huomenna saa kuulemma aamulla pistaa piuhaa taas seinaan ja sen pitais toimia just niinku pitaakin. Etta sellasta. Enpa oo jutellu meidan rottahoitajan kans, mutta uskon etta lapsilla on kaikki hyvin. Mulla on kylla tosi ikava, mutta en oo onneks nyyhkyttanyt :) Mutta ikavan huomaa siita etta kuvittelen koko ajan kuulevani rotta-aania. Esim. kun kavelen hakkien lahelta niin tarisee yksi niista. Ja ma tietty ensimmaisena, kun oon tottunut naihin tapoihin, ajattelen etta "kukas se siella kolistelee?" ja kaannyn katsomaan ja huomaamaan etta eihan meilla oo ketaan noissa hakeissa. Ja asken kuulin aanen joka muistutti rotan aivastusta ja ajattelin heti etta "olikohan se Cornelia kuka aivasti? Vai Sam?" Etta sellasta :D Mut aattelin etta me voitais Lindan kans menna kaymaan siella joku paiva, niin paasen kattomaan mun pikkusia ja Lindakin saa tavata ne <3 Ja ettei ne unohda mammaa ihan kokonaan :P Ehka huomenna ois hyva paiva menna kaymaan siella. Katotaan nyt! Robertin aiti sanoi ettei mielellaan ota meita sinne niille, ellei oo ihan pakko. Mutta etta han mielellaan auttaa meita rahallisesti muuttamisessa. Etta sehan oli ihan ok uutinen. Sen kans parjaa. Pitaa kutsua tanne kavereita joku ilta kun taalla on sen verran siistia ja koska kohta ei enaa asuta tassa. Jee! Melkeen kaikki kenelle ollaan juteltu tasta nyt on sita mielta etta meidan landLordi on ihan tays mulkku. Sehan on kiva tietaa ettei oo yksin mielipiteittensa kanssa :D

5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. nii onko teillä jo uus koti tiedossa sitte ? onks siellä tapana laittaa lehtiin tai johki nettisivulle sellasta ilmotusta (mitä täällä on vaikka oikotie tms.) että pariskunta plus eläimet ettii kämppää ym ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ei taalla oikeen harrasteta sellasta :/ eipa oo viela loytyny kotia, muta kovasti oon kaynny kiertelemassa ja katellu etta missa on vuokralla kamppia. pitaa vaan soitella jokaiseen!

      Delete
  3. Hyvä et kuitenkin saatte heiltä apua ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. joo, onhan se ihan kiva :) harmi vaan ettei toi oikeen ratkase sita rahansaastamisongelmaa :/

      Delete