Monday, February 24, 2020

Elävä rannikko.

Heissulivei. Tulin pahottelemaan sitä että reissusta on jo kuukausi vierähtäny ja enkä oo saannut aikaseks kirjotella yhtään jatkoa reissutekstille. Aikaakin ois ollut, inspiraatiota vähemmän. Nyt kun ajattelin että jos tällä viikolla ottais itseään niskasta kiinni niin yhtäkkiä tuli sellanen olo ettei tällä viikolla muka kerkeä. Katsotaan nyt sitten että miten käy.

Tässä välissä oon kerennyt täyttää merkityksettömät 33 vuotta. Lauantai ennen oikeita synttäreitä järjestin kekkerit täällä kotona. Ite tarjoilin tietenkin suomesta tulleita dippejä sipsejen ja kasvisten kera. Joku toi pizzas, toinen juustoja, ja oli jollain kotitekoista hummusta mukana. Sain töistä ilmasen pulling shamppanjaa juhliin. Yllättävän moni tuli paikalle ja sain pari lahjaakin.

Itse synttäreinä sitten käytiin Robertin kans Living Coast Discovery Centerissä, Chula Vistassa. Se on sellanen nature reserve, ja siellä voi tavata valkopäämerikotkia ja vaikka mitä muita isoja petolintuja, merilintuja, matelijoita, rauskuja ja hai-kaloja. Oli mielenkiintosta ja kaunista! Ja ei ollu kovin kallis. Jos vähän lisää haluaa maksaa (olisin halunnu, mutta varaus pitää tehä kolme päivää etuajassa enkä tietenkään tajunnu asiaa tarpeeks ajoissa) niin voi vaikka tavata petulinnun, käärmeen tai jonkun muun eläimen! Saatiin myös kokeilla hain munia. Siis niitä sellasia mistä voi syntyä pieni hai 😀

Käytiin syömässä poke bowlit, juomassa yhdet Little Miss'issä ja Blind Lady Alehousessa. Oli ihanan rento ja mukava päivä.


Viimesin vapaapäivä oli tiistaina. Seuraavana vasta torstaina. Kivat sellaset 8 työpäivää putkeen. On ihan laillista, koska kaks eri työviikkoa. Mikäs

No comments:

Post a Comment