Friday, July 5, 2019

Prey on what happiness I can get.

Oho. En kirjottanu yhtään kesäkuussa. No täällä sitä nyt ollaan. Käytiin markkinoilla viime viikolla. Sama meno ku aina, mutta aina on yhtä kivaa! Pääsin rapsuttamaan vuohia, possua, lampaita, käärmettä, siiliä ja opossumia. Ei tullu ihan hirveesti rahaa California lotteryn kojulta tällä kertaa. Robert söi sellasen jelly donut chicken sandwichin. Jännittävää!

Käytiin vanhan triviajoukkueen kans pelaamassa pitkästä aikaa yks ilta. Kolmanneks tultiin! Oltiin sitä edellisellä viikolla käyty Robertin kans vähä lämmittelemässä kahestaan triviassa ja tultiin toiseks! Aika hyvin! Olin kaljalakossa molemmilla kerroilla. Kolme viikkoa jaksoin lakkoilla, kiloja tipahti muutama ku ei ollu enää nii turvonnu 😀 kohta lakkoilen vähä lisää, viihdyin ihan hyvin tolleen 😀 Robert on päättäny liittyä seuraan.

Töissä on saannu olla kaheksan tuntia nyt mikä on kiva juttu. Yleensä oon kuus tuntia, mut nyt on saannu olla koko päivän. Näkyy sit palkassaki. Mikä tulee ens perjantaina!


Ens viikon maanantaina on Robertin synttärit. 36 vuotias iso mies jo 😀 sit viikonloppuna on Pride! Mennään parin työkaverin kans perjantaina vähä Pride-rimpsalle. Sunnuntaina ois Try Guys Balboa-teatterissa. Aattelin mennä jos lippuja on vielä perjantaina myynnissä. Ois ihan kiva nähä ne livenä.

Eilen oli itsenäisyyspäivä. Paskin holiday ikinä koska ikinä ei tuu kutsuja mihinkään 😀 Robert oli töissä ja mä pesin neljä koneellista pyykkiä ja hengailin rottien kans. Skypettelin Jessican kans ja se näytti jotain mun vanhoja kuvia 😂 sit illalla käveltiin 30th streetiä pitkin katellessa et oisko mikään baari auki. Coin-Op oli. Käytiin sit siellä ja pelattiin muutamat flipperit ja Marvel vs Capcomit. Että sellasta.


Jospa tämä olis tässä tällä kertaa.







No comments:

Post a Comment