Tuesday, May 22, 2018

Cut. Print. Moving on.

En tainnu tuosta labyrinttitalosta kertoa sen enempaa. Se talo oli siis jo ennaltaan creepy as fuck, koska se on yhen hengen talo, mutta siina on kaks kerrosta ja ekassa kerroksessa on pieni olohuone ku tulee sisaan ja sit olohuoneessa ainaki kolme suljettua ovea sivussa jotka johtaa ties mihin huoneisiin, ja sit ku siita jatkaa portaisiinpain, tulee vastaan oikealla toinen samanlainen pieni kolo, missa on taas toiset kolme ovea jotka johtaa, jalleenkerran, ties mihin huoneisiin. Sit menee portaat alas missa on iso keittio, olohuone ja toimisto, ja sielta paasee sit takapihalle missa koirat oli. Olohuoneesta paasee myos autotalliin, mika on etupihalla katutasolla. Eli talo on erikoinen. Sit pihalta nakee myos sen, etta talosta loyty viela kolmaski kerros (ois voinnu ehka mainita tossa alussa ku luettelin naita kerroksia) koska kaks parveketta nakyy ulospain. Se tyo siis paatty viime viikolla, ja pomo jattaa aina sellasen exit lappusen asiakkaille ja kerto mita tapahtu. Talon/koirien omistaja oli vahintaan yhta disturbed ku me.


Ei siita sen enempaa. Talle viikolle ei oo mitaan lemmikkihommia, mut niitaki varmaan tulee vastaan kohta senki edesta. Kaytiin tosin viime viikolla hakemassa yks koira College Area'sta, sellanen aivan ihana pikkukoira. Se istu mun sylissa koko matkan North Parkiin, ja pussaili :DD Sen miehen kamppa oli muutenki tosi makee, joskin pieni. Joskus taytyy kylla oikeen erikseen kirjottaa naista kodeista mita tulee nahtya. En oo kauheen montaa keikkaa tehny, mutta on jo nahty muutama mieleen jaava koti! Jutellaan aina pomon kans 50/50 naista lemmikeista ja sit taas kodeista, ku ollaan molemmat tosi elainrakkaita ja sit taas sellasia kotikyylareita.



On ollu vaha vaikeeta asennoitua siihen ettei just nyt oo rottia. Mollya ja Maevea ei olla edes keretty haudata, mika vaha alkaa hairita. Ei silleen etta niinku ois mitenkaan sellanen PAASTAISKO TASTA YLI NYT homma, mut musta ei oo kauheen kunniottavaa marinoida rakkaita lapsia pakastimessa melkeen kuukauden (no, Maeve ollu melkeen kuukauden, Molly viikon vahemman.) On vaikee aamulla nousta sangysta, ja katon kaikki sarjat/videot sangyssa ja meinaan aina myohastya toista. Ne hetket ku oon jalkeilla ja valmiina lahtoon on ne paivat ku on aamulla elainkeikkoja ennen toita. Sit nousen ja heitan kamppeet niskaan, ja kun tuun kotiin meen heti suihkuun ja syon ja sit meen toihin. Muuten ei oo oikeen mitaan. En menny tanaan suihkuun. Aika surkeeta. Robert jo mietti etta se menis lauantaina kattoon uusia rottia, jos vaan siivoon hakin valmiiks ja laitan kantohakin tohon ovelle. Haluan uusia rottia, ollaan puhuttu tasta jo yli vuoden ku meinattiin etta hankittais lisaa jo sillon, mutta jotenki tuntuu vaaralta ku edelliset on pakastimessa. Eilen siivoilin niitten jaljilta. Asia oli masentanu sen verran etta olin antanu niitten puuron homehtua niitten astiaan :/ Pesin myos rottapyykkeja ja siivosin niitten hyllya. Ollaan siis periaatteessa valmiita uusiin rottiin, ainakin kaytannollisesti, mutta henkisesti en oikeen tiia viela. Toki siis jos niita nyt jostain syysta yhtakkia tulis, jos vaikka nain teoreettisesti joku hyvatahtoinen joka tietaa etta me tykataan rotista, jattais parin tohon kuistille hakissa, niin oltais valmiita ja avaisin heti sydammeni ja oveni niille. Ei mitaan kysymystakaan siita. Mutta jos saa ite valita, nii en ehka tiia. Toisaalta arvostan Robertin intoa yllattaa ja piristaa, enka halua tavallaan torjuakkaan sita.


Nyt ku on silleen vaha rahaaki, nii ollaan osteltu paljo vinyyleja. Se on kiva juttu. Mut vois ehka valilla ostaa muutaki. Niinku ma voisin vaikka ostaa jotain vaatetta, tai jotain jannaa hyllyyn laitettavaa. Tai sit en yhtaan mitaan, koska mun koyha mieli vielaa kuiskailee. On myos ihan kiva etta voi valilla tilailla ruokaa kotiin. Ainaki kerran viikossa ollaan nyt tilattu jotain. Viime viikolla intialaista, sita edellisella pizzaa. Tanaan meksikoilasta (just asken tuli lahetti.)


Oli tietenki viiskyt muutaki asiaa mista ois voinnu kirjottaa, mutta ei nyt tuu mieleen. Vois aamusin koittaa vaikka napytella joskus, mut ku se nouseminen on nii helvetin vaikeeta -___-  Joo'o.

No comments:

Post a Comment