Friday, June 27, 2014

Ahdistus.

Kotona ollaan, ja vasyttaa, ahdistaa ja on muuten vaan huono olo. Joko on taas flunssa tulossa tai sitten on kyse matkakarsimyksista. Niinkun ettei olla nukuttu tarpeeksi, syoty huonosti, vetta ei olla juoto tarpeeksi, jne. Toivon etta kyseessa olisi jotain sellaista. Kun oltiin paasty kotiin, tuli rottahoitajalta viesti etta Roger voi taas huonosti. Oli kuulemma eilen alkanut tama huono kunto taas. Ja kyllahan se aika kurjalta nayttaa. Jotenkuten pirtean oloinen han on, mutta nyt illemmalla vahan pahentunut ehka. Huonosti kulkee taas hengitys, jne. Ahdistaa. Ahdistaa etta Roger voi huonosti ja pitaa nyt lopettaa. Vastahan paasin kotiin. Ahdistaa etta kohta on pimea, ja nyt on lauantai ilta, ja ties kuinka monta naista ahdistelevat alueella liikkuvat raiskaajat. Ahdistaa kun en uskalla avata ikkunoita. Mita jos seuraavaksi ne leikkaavat ikkunoista verkot pois ja tulevat koteihin? (No nyt menen kylla vahan asioiden edelle.) Ahdistaa kun on huono olo. Ahdistaa kun en viitsi menna yksin kioskille vaikka se on tuossa nurkan takana. Vaikka mulla onkin vaikeasti jalasta revittavat housut (haalarit!) niin en nyt kuitenkaan halua etta naamani hakataan uuteen kuntoon. Ahdistaa ja itkettaa, vaikka pitaisi olla ihanaa olla kotona. Ahdistaa ja surettaa kun en saannut viettaa Rogerin kanssa paljon aikaa kun han voi paremmin viime viikolla. Oli kiire siivota, tehda koulujutut ja pakata. Ihan vahan vaan sain nahda pirteaa Rogeria. Vahan kavi han tuossa olohuoneessa nuuskimassa ja oli sylissani. Siita on yli viikko sitten kun pidin sita oikeaa Rogeria sylissa, ja sekin oli ihan vahan aikaa. Muistan kun itkin onnesta kun han voi paremmin taas. Onneksi han voi paremmin sen viikon ajan kun oltiin poissa, ettei han kuitenkaan karsinyt. Mutta ahdistaapa kuitenkin, vaikka lohtua yritankin loytaa pienista asioista. Ahdistaa sekin etta olen jo lukenut kaikki kavereitteni blogit, niin ei ole mitaan luettavaa. Nyt menen keittamaan itselleni teeta. Ja ehka avaan sen ikkunan. Ja pidan Rogeria sylissa. Rotat muuten olivat tosi iloisia kun paasivat kotiin! Tulivat heti nuolemaan mamman kasia :D Se on tietty kiva. Ja se etta saan vihdoinkin nahda mieheni ilman vaatteita :P Se on boonusta.

3 comments:

  1. Voi Roger parkaa,oon pahoillani:/mikä sun oma vointi nyt on?*halaus*onko siellä oikeesti noin turvatonta liikkua öisin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ei yhtaan sen parempi :/ Roger lopetettiin eilen ja on ollu niin kiire tanaan etten oo edes kerenny ainuttakaan kyynelta tirauttamaan, ja sekin jo ahdistaa :/ ei taalla oikeesti oo turvatonta, tai siis etta normaalisti taa on tosi turvallinen alue, siks taa onki niin iso uutinen nyt koska ei taalla muuten tapahdu mitaan tollasta. mutta nyt viime viikolla paattivat sitten kaks jotain paskaa jatkaa kayttaa hyvakseen sita tietoa etta monet naiset tuntee olonsa turvalliseks taalla ja sitten hyokata. inhottavaa, just kun muuten oikeesti pystyis kavella iltasinki tuolla.

      Delete
  2. Otan osaa<3voimia teille!

    ReplyDelete